belediyelerin itlaf ekipleri   

adana çık aradan

1. sokak köpeklerini itlaf etmek için çalışan belediye ekipleri. bazen sahipli köpekleri de ortadan kaldırdıklarına dair şikayetler çıkar.
    (aqua, 10.11.2004 23:52)
  2. varsa temizlik işleri müdürlüğüne yoksa zabıta amirliğine bağlı çalışan hayvan avlama ekibidir. keyfi değil, tamamen yoğun şikayet üzerine çalışırlar ve tabii ki yüksek eğitimli hayvan severlerden değil de ekmeğinin peşinde koşturan yaşlı amcalardan oluşurlar.
    (palanthaser, 18.12.2004 00:22)
  3. bir canlıyı vahşice öldürebilen barbarlardan oluşan ekiptir.

belediye görevlisi olarak ekmeklerini buradan kazanıyor olabilirler,lakin ekmeğin katliamdan geçmesi kana bulanmış lanetli bir ekmek olduğunu da gayet rahat kanıtlamaktadır.ekmek böyle kazanılamaz.bundan kazanılan paraya da "ekmek" denilerek belli bir kutsallık,yani bir iyi niyet atfedilemez.

herkesin "müslümanım" diye şov yaptığı ülkemizde aslında müslümanlıklarından bahseden bu insanlar(belediyeler,zabıta,itlaf ekipleri,hepsi), allah'ın yarattığı bu canlıları çok ciddi ve planlı bir biçimde hiçe sayarken bir bira içmenin daha günah olduğunu sanmaktadırlar.diğerleri de-yani göz yuman ve karşı çıkmayan bütün halk, herkes- bunu seyretmekte,iplememektedir.

dinde de çok açıktır;merhamet etmeyene,merhamet olunmaz.

bu bağlamda,müslüman olduğunu iddia eden insanlarla dolu olan bu ülkede,bu müslümanların bu canlara kıyabilmeleri yanında hayvansever insanların itlaf'a karşı çıkmaları hiçbir şey değildir.cennet-cehennem vb. korkusu altında yaşayan allah katında eminim bir bira içtiği için değil ama yüzlerce köpeği canlı canlı,kemikleri çığlıklar içinde çatır çatır kırılarak presleme makinasında katlettiği için cehenneme gidecektir.

hangi ve nasıl bir zihniyet zaten zar zor yaşatılmaya çalışılan,bir de artık sivil örgütlenmelerinin-ki allah onlardan razı olsun kimse duymadan,kimse görmeden,bu canlara sahip çıkıyor,kendi çaplarında kısırlaştırma projeleriyle şehirlerde kontrol altına almaya çalışıyorlar-gayet ciddi bir biçimde maddi imkansızlıklar içinde yaşama hakkını korumaya çalıştığı bu canlıları takır takır öldürebilmekte?bu hakkı kim vermektedir?vatandaş şikayet etti diye ben önüme geleni öldürebilir miyim?

bu konuda duyarlı olmayanları insan olarak görmüyorum.kimse asla hayvan sevmek zorunda değildir;ama yaşama haklarına saygı duymak,işkence etmemek zorundadır!
    zira insana insan diyebilmemiz için önce merhameti,vicdanı olmalıdır.

muhtemelen hayatınızda kısırlaştırılmış olduğu halde belediye tarafından zehirlenerek öyle bir çalılığa atılmış,kaskatı kesilmiş,ölü gözlerinden yaş gelmiş anne bir köpeğin başında bekleyen üç yavru görmediniz.memelerine yapışmaya çalışan,annelerinin öldüğünü anlayamayan üç küçük yavru görmediniz.

bu bir kıyımdır,vahşice,barbarca,canice bir soykırımdır.hiçbir haklı nedene ve gerekçeye oturtulamaz.bunu hafife almak bile benim gözümde suçtur,insanlık dışıdır.
    (tebetha, 22.09.2006 14:05 ~ 14:11)
  4. kendileriyle 8 yaşında tanıştığım psikopat devlet görevlileri. o zamanlar zabıtalardan seçilirlerdi. hayvanların kısırlaştırılması ya da barınak sağlanması gibi konularda hiçbir bilgisi olmayan ve veterinerlerden yardım almak gibi kaygısı da bulunmayan bu kişiler çocukluğumun en büyük kabuslarından birini bizim apartmanın merdiven altında pompalı tüfekle itlaf ettikleri çomarla yaşattırmışlardır bana.
    (i see mal people, 19.11.2007 15:27)
  5. (bkz: seri katil)
    (demesterizasyon, 19.11.2007 15:28)
  6. hitler almanya sının ss subaylarıyla büyük benzerlik gösterirler.
    (kaan zender, 28.06.2008 12:12)