|
|
- bir anda çıkan koku yüzünden sizinle birlikte etrafınızdaki insanları da zanlı durumuna getirecek eylemdir.
- otobüsteki diğer yolcular açısından belediye otobüsünde sesli osurmaktan daha kötüdür. sesli osurunca en azından etraftan kimse gaz maskesi takmak zorunda kalmaz, sadece sesi duyulur, belki güler herkes.
(bkz: fıs osuruk pis osuruk cart osuruk canım osuruk)
sessiz osurunca kimin yaptığı belli olmaz
(bkz: kim osurdu bit osurdu ayran içti götü şişti)
yayılan kokunun etkisi bir türlü geçmek bilmez. camları açmak gerekir belki,
kış günüyse yandı herkes. olur olmaz herkesin zan altında kalması da cabası.
(bkz: ben osurmadım kedi osurdu)(gg, 10.02.2007 07:08 ~ 16.02.2007 15:25)
- otobüste yalnızca siz ve kıç ağzını büzen kasları çalışmayan bi arkadaşınızla iki tanınmayan güzel bağyan bulunuyorsa, arkadaşınız bombayı bıraktığını söylediğinde son durağa yaklaşılmış ve kızlar inmek için sizin arkanızda bekliyorsa otobüsün kapısını parmaklarınızla açmaya çalışmanıza ve kokuyu mümkün mertebe azaltmaya gayret etmenize sebep veren durum. hayır cool ol niye panik yapıp dikkat çekiyosun ki. herif nooluyo der gibi bana bakarken ben ağız göz yamulmuş kapıya zorluyosam bilmiyorum kimin üstüne kalır.
- 500t de ya da ikarusların arka tarafındaysanız sesli sessiz farketmez osurun gitsin. motor gürültüsü zaten sesi bastırır, otobüs de o kadar kalabalıktır ki kimden geldiği anlaşılmaz.
(dbk21, 25.04.2008 20:15)
|