genellikle kızlarda bulunan bir gamze çeşidi, bazı erkeklerde de bulunabiliyormuş.
bir çift gülen gözdür insanın içini eriten...
sevenleri için gecemizi gündüzümüze katıp araştırdık,
google'ın dibinden kum çıkardık:
(bkz:
http://underscorebleach.net/...)
(sanılmasın ki sürekli böyle şeyler araştırıyorum. anatomi, biyokimya, arkeoloji ilk tercihlerim)
bir
anlaşma,
sözleşme veya isteğin yerine getirilmesini sağlamak için
teminat olarak tutulan yer.
(zeus, 27.09.2008 08:56 ~ 08:56)
popoda olunca selülit belde olunca gamze.pufff! saçmalık.ne kadarda şanslı bir bayan gülben ergen poposu gamze dolu.
bir bayanın en çok çekici kılabilcek detaylarından biri .zira biraz kilo ve yağ birikintisi olanlarda olsa da olur olmasada.
bana göre gerçekten çok tatlı duran bir görüntüdür. bel de bulunan gamzenin varlığı da insana mutluluk verir. hatta ''benim belimde gamzem var. senin var mı?'' diye sorarak karşında ki insanı çatlatma durumu bile yaşanır.
ayrıca yaz dönemlerinde de (bikini giyilmesi durumunda) çok şık durmaktadır.
bilim adamları araştırmışlar, herşeyi aşmış, tek derdi bel gamzesi kalmış hanımlar beyler için bu eksikliklerine çare bulmuşlar. efendim artık dötten, belden, her nerde gamze görülmek isteniyor ise ordan, yağ mı artık doku mu ne birşey alıyorlar. işte ondan sonra alın size yeni yepyeni bel gamzeniz...
(elira, 10.01.2009 23:17)
slash beylerde de var bundan. leziz.
yüce tanrımın oraya ölçüp biçip yerleşirdiği olay. bir bayanın çekiciliğini 892 katına çıkartmaktadır. saydım biliyorum. ayrıca adriana lima'da da varmış. süper durmakta.
insana estetik,seksi vb. özellikler kattığını okuyunca rabbime şükrettim. böyle bi özelliği benim gibi bi öküzün bedenine de bahşettiği için. hayatın aslında çok güzel olduğunun anlaşıldığı anlar bu anlar olsa gerek.
bende varolduğunu arkadaşlarımla paylaştığımda kadınlara üç ay boyunca bakamamalarından bir ton ah almama sebep olan fizyolojik oluşum. erkekte çok saçma duruyor
ya hu.
(huma, 08.02.2009 02:05 ~ 02:05)
gülümsemeden de çıkar bunlar.
bir kadının sahip olabileceği en güzel 3 cezbedici şeyden biri. diğerleri gülen gözler ve kullandığı tatlı lisan olabilir pekala...
elini uzat dokun ve senin yanaklarında gamzeler oluşsun.
*
dünya üzerinde en güzellerinden birisi nicole kidman'da bulunan nam-ı diğer göt gamzesi.
erkeklere de kadınlar kadar yakışan gamzelerdir. güzel bir sırtla tamamlanırsa olmayanı iyice kıskandırır. ne mutlu bel gamzesi olana.
(bkz:
tatito)
hedef göstermek istemezdim sevgili gay kardeşim, özür diliyorum ayrıca ev-vet çıldırdım!
dil gezdirilesidir.