|
|
- yılmaz erdoğanın yeni eşi
- 1983 ankara doğumlu oyuncu . ayrıca cannes film festivalinde altın palmiye ye aday gösterilen ''sıfır kilometre'' filminin başrol oyuncusu . yılmaz erdoğanın eşi.
pek güzel bir kadın..(miçemez, 25.08.2006 21:47 ~ 21:48)
- hatırla sevgili dizisine 2 bölüm önce katıldı. dizide cansel elçinin kız kardeşini canlandırıyor.
- şeyh sait in torunu
(bkz: http://www.internethaber.com/...)
- hatırla sevgilide defneyi oynayan insan.
- şeyh sait'in torunun kızıdır da aynı zamanda.
evrensel gazetesine veridiği röportajda "şeyh said benim babamın dedesi, daha doğrusu dedesinin büyük abisi. ordan gelen bir misyona sahibiz. " diyerek, dedesinin misyonuna sahip olduğunu açıklayan kişi.
http://www.haber7.com/...
- oyunculuk yeteneğinden yoksun kişi.
- (bkz: misyon)
(bkz: aferin çok iyi düşünmüşsün)
(bkz: töbe töbe)
- şeyh sait'in torunu olmakla pek övünen, ve oynadığı filmle ilgili röportajlarda kuzey ırak'lı peşmerge(!)ler (kimlerse onlar) ve kürdistan kelimelerini dilinden düşürmeyen, bir garip oyuncu.
(epilofs, 24.02.2008 15:52 ~ 15:53)
- hatırla sevgilinin hızlı solcu defnesi..
- günümüzün hızlı faşist misses erdoğanı.
dizide hep aynı kekremsi (!) bakışları artık yormuş, beren saat le birlikte kadraja girdiğinde mutfağa çay almaya gidecek bahaneler çoğalmıştır.
yakın zamanda çocuk mocuk yapıp, şapşahane politik fikirlerini alarak televizyondan ve gözümün önünden ayrılmasını temenni ediyorum.
- eltisininkiler gibi deneysel sanat ürünleri vermesini beklediğimiz oyuncu. kendilerini henüz görmüşlüğüm yok ama eltisinden bir eksiği olduğunu sanmıyorum.
- yeteneğiyle beni fazlasıyla şaşırtan yılmaz erdoğan'ın eşi olarak anılmaktan daha fazlasını hakettiğini düşündüğüm oyuncu.
- (bkz: belçim erdoğan)
- vizontele 3 te oynayacağı söylenen bkm first ladysi*.
- hatırla sevgili'de rol alan az sayıda yetenekli bayan oyuncudan biridir. (beren saat yetenekli değildir demek istiyorum belki de.)
tomris giritlioğlu'nun güz sancısı filminde de yer alacaktır.
kendi sesini kullanır mı bilinmez.
|