gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · prison brake
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · kahve bahane
  9. · kraft gıda sanayii

beklenmeyen girinin en sevilmeyen eser olması  

1. çok masumane bir giri yazdığı anda bu girisinin en sevilmeyen eseri olacağını hiç düşünmemesine rağmen yazarın başına gelen olay. söz konusu giriyi en sevilmeyen eserden kurtarmak için eksi oy provoke edecek giriler yazılmasına rağmen bu işlemde de muvaffakiyet sağlanamaz. yazarların beğeni anlayışını sorgulatır insana.
    (hansvoralberg, 01.12.2005 20:22)
  2. bazı üç maymun rolundekilerin giride anlatılmak isteneni anlamaması durumunda kullandıkları oylarla giri sahibini dumur etmeleridir.
    (bkz: @1440895)
    (gone with the sin, 12.05.2007 03:03 ~ 03:08)
  3. bunun beklenmeyen girinin en sevilen eser olması versiyonu da vardır ki; yazdığınız andan beri gece gündüz silmeyi düşündüğünüz girinizin en sevilen eserler arasında baş köşede olduğunu, yada birinin favori olarak seçtiğini görüp şaşırmanız kaçınılmazdır.
    (underamoon, 12.05.2007 11:45)
  4. bazılarının hatalarını kendilerine yedirerememsi sonucu oluşan durum.
    (bkz: @1360657)
    (gone with the sin, 14.05.2007 13:43)
  5. ben bu girinin en sevilmeyen eser olma ihtimalini sevdim de diyebilen insandır belki.
    (disorder, 14.09.2007 16:49)
  6. şaşırtan durumdur.. genellikle yazarken bilirsin lan bu sevilmeyenlerime girer kesin dersin.. çünkü siyaset yaparsan elbet bi karşı görüş olur basarlar eksiyi ve seçim kazanmışcasına mutlu olurlar eksi oy verince.. futbol muhabbeti yaparsan karşı takımdan birileri bir an bile düşünmez eksi oy verirken ve gol atmış gibi hisseder kendini.. kızları çok küçümsersen sözlüğün bayan yazarları, erkekleri küçümsersen sözlüğün bay yazarları basar eksiyi ve sanki karşı cinsin tamamına hakim olmuş gibi hissederler kendilerini.. eğer böyle şeyler yapmazsanız en sevilmeyen giriniz olması zor gibi gözüküyor.. ama işte bazen allah allah nesine eksi bastınız ki bunun diye düşünmeden edemiyorum.. ama yetmedi aldığım eksiler.. buraya yazayım da biraz daha dikkat çekeyim haftanın en sevilmeyenlerine gireyim dedim.. hadi canlarım bekliyorum..
    (bkz: @3478872)
    (adnan, 20.05.2009 20:36)
  7. lan işiniz gücünüz mü yok arıza mısınız? ona buna dokundurduğum onca eser varken, kendi halinde bir yazının böyle bir tepki almasını şaşkınlıkla izliyorum.

(bkz: çubuklu forma/@3566008)
    (brain damage, 12.06.2009 14:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil