genelde "ya ben seni arkadaş olaraktan şeediyodum" şeklinde bir cevap almaktır.
- karaciğere daha çok çalış, sol direklere dikkat et, çok açık veriyorsun! acı yok, hadi aslanım benim!
+ seni seviyorum.
- havlu kimde?
iki türü var:
bir;
romantik komedilerde gördüğümüz, aniden seni seviyorum diye patlatma durumu.
haliyle film icabı, sevilen taraf da karşı tarafın dudaklarına yapışıyor, sevinç göz yaşları, mutlu son.
iki;
elemanımız televizyon karşısında, hararetli şekilde maç seyrediyor. biralar, cipsler. löylöylö lö, hakeme küfürler.
hatun geliyor elemanın yanına ilişiyor, başlıyor sırnaşmalar.
-+aşkııımmm!
-ananı sikeyim ya ne faulü be ne faulü göt hakemm
+aşkııımmm!..
-he rahat dur iki dakika be, kart verecek it oğlu it.
+seni çok seviyorum, ya sen?
- hakem senin ananı bacını orospu çocuğu ya, baksana kırmızı veriyor.
+canım ama sen bana hiç...
- ya siktir git be kadın, ben olmuşum sinir küpü kaldık on kişi zaten.
(venom, 26.02.2007 23:33 ~ 23:37)
- seni seviyorum
-
so what?
eski bir çin hilesidir.
az kullanılınca çok işe yarar.
x: seni seviyorum
y: bende seni seviyorum
x: (dünyalar benim oldu gerçekten seni seviyorum ulan!!)..
aradan bi kaç hafta geçer bi yerde bi şekilde x kişi sevgilisine yine seni seviyorum deme ihtiyacı hisseder ve söyler..
x: seni seviyorum!!
y: nasıl yani seni seviyorum derken gerçektenmi seviyorsun
x: !?&&&&&&&/+'!( nasıl yani bunu daha öncede söylemiştim sende beni sevdiğini söylemiştin
y: ıı kem küm şey ben hani öylesine söyledin sanmıştım yani seviyorum seni evet ama senin sevdiğin gibi değil sanırım.
x: yuh bi bas git be
o an sevdiceğinin sadece dudaklarıyla değil gözleriyle de gülümsemesi demektir ..
şaşırtır:
x: ee daha daha ne var ne yok, n'apıyorsun bu aralar?
y: beklenmedik bir anda seni seviyorum.
x: ??!?!
en sevdiğim şey.
telefonda oradan buradan konuşuruz da konuşuruz. laf lafı açar, dedikodu bile yaparız. sonra beklemediği bir anda "anne" der, "canım?" demesini beklerim ; "seni seviyorum" derim. "bebeğim benim, prensesim, bitanem" der. telefonu kapatınca daha güçlü olurum. dünya avuçlarımda döner.
en güzel
seni seviyorumdur işte. hani deli gibi kavga ederken, hiç beklenmeyen o anda gelir ya tadı bambaşkadır. gerçekten sevildiğinizi hissedersiniz. birde sevdiğiniz sarılıyorsa sımsıkı, ardından da sizi sevdiğini söylüyorsa bir kere daha, bir kere daha aşık olurum o adama.
- o sıralar benim bir platonik aşkım vardı, başka kimseyi görmüyordu gözüm. sonra
beklenmedik bir anda seni seviyorum, sonrasını zaten biliyorsun...
gibi bir geçmiş anlatısında falan,
mesela yani.
*
tamam denilebilir. bazen güzel olur ama bazen de ardından "pardon ya" dendiğinde herşeyi bok edilebilirsiniz. söylediyseniz pardon deme niyetindeyseniz hiç çaktırmayın bari. ayrıca sürprizi çoğu insan sever ama sevmeyenlerde vardır. beklendiği anda söyleyin siz gene.
"saying
something stupid like i love you."
genelde kavganın ortasında erkek tarafından çok konuşmuş kadına söylenir. kadın uzun süre konuşur sonra erkek "aşkım ben seni seviyorum" der olay biter. kadın hiç beklemediği anda duymuştur kutsal kelimeyi inanır garip yazık... bir nevi hadi sen git kumda oyna cümlesidir. kurban oluyum sus nolur sus diye yalvarmaktan daha iyidir. tavsiye edilir. susturma gücü çok yüksektir.
onun dışındaki her seni seviyorum beklenmedik anda gelir zaten sonuçta aha beni seviyor şimdi söyleyecek diyeni hiç duymadım.
metroda,otobüste,trende,caddede,alış veriş merkezinde filan görülen kıza yapılabilir.arkasından koşarak yetişip söylenirse daha iyi olur.
-pardooon bakar mısın?
+bana mı dediniz?
-hoh puhh(yorgunluktan nefes nefese kalma sesi) eeev evett sana.
+buyrun?
-seni seviyorum.
+ne?analamadım.
-seni diyorum.çok seviyorum.
+manyak mısın sen?
-yooo.seni seviyorum yaaa ben.
+defol git başımdan!! pis sapık!!
-kaptan müsait bir yerde seni seviyorum.
en beklenmedik olanı dolmuş şoförüne 100 tl uzattıktan sonra tam size döndüğü anda denilendir.