|
|
- evleneceğiniz kız bunu öğrenirse,rusça derslere başlayıp,türkçe unutmak istemenize sebebiyet verecek küfür dolu bir geleceğe merhaba deme durumudur.
(bkz: baştan kaybetmek)
(bkz: bekarlığa veda gecesi yatılan rus kıza aşık olmak)
- (bkz: evlenmeden 1 gün önce fuhuş yapmak)
- doksanıncı dakikada gol yemek gibi birşey olsa gerek, herşey yolunda gözükürken savunmayı boş bırakıp ileride macera arayan futbolcu misali yere diz çöküp çimleri yolmak gerekir.
(dbk21, 22.08.2007 17:22)
- hiç bir şey değiştirmez. rusla evlenirsiniz.
- prezervatifin bazen gerekli birşey olduğunu acı bir deneyimle öğrenmiş olmaktır.
- yanlış mı düşünüyorum matruşka?
- (bkz: kime niyet kime kısmet)
- (bkz: babalığa merhaba gecesi)
- erkek olursa; veda kız olursa; eda.
- hiç bişey olmaz nede olsa yatılan rus piyasa karısıdır. hamile kalsa bile çocuğu aldırmakla sonuçlanacak bi eylem akabinde evlenecek olan kişiye kürtaj masrafından başka sorun çıkarmayacaktır
- (bkz: yetiş hanım gitti bizim oğlan)
- (bkz: benden değildir)
- atalarımızın, "her şerde vardır bir hayır.", dediği olaylara örnek teşkil eden bir durumdur. tabi hatunun* hamile* kalması pek hoş olmasa da, bu olay damadın evlilik sonrasında çocuk yapmasında bir mani yada kusur olmadığının ispatı olması bakımından hayırlara vesile olabilir. buna karşılık, evlenmeden bir gün evvel gelin adayının hamile kalması kadar da trajik bir olay değildir.
- (bkz: baba olucam)
- evlenmeyi haketmeyen adamlardır bunlar efendim başlarına gelebilecek en basit olaydır bu da.
- takdir-i ilahi.
- - nurten dur açma duvağını...
+ nooldu aşkım?
- dün gece çok kötü bi' şey oldu...
+ kıyamam bitanem nooldu?!
- gene yaptım nurten, gene yaptım...
+ neyi gene yaptın bebeim?!
- nurten... tutamıyorum!!!!
+ ercüment kendine gelir misin?!
- nurten ben erken boşalıyorum!!!
+ olsun hayatım, bu sorun değil ki aşkım... *mucuk*
- he bi' de mavi gözlü bi' çocuğun olsun ister miydin?(zoser, 28.04.2008 05:41)
- felakettir. marduk filan hikaye! dünyanın sonu gelecekse bundan gelecektir.
- bundan sonra olaylar gerçekten ilginçleşiyor ve kendimizi bir kahkaha bombardımanının ortasında buluyoruz. ben stiller yine döktürmüş kısacası. doğum sahnesindeki piskopat hemşireye özellikle dikkat
|