bekareti evlilikte bozan kız 

adana çık aradan

1. kendi içerisinde tutarsız bir kızdır, ne istediğini bilmemektedir. hem "benim için cinsellik önemli değil" demektedir, hem de ilişkinin son aşaması olan evlilikte cinselliğe geçmekte ve bunu ödül gibi göstermektedir. böylece ilişkinin cinselliğe dayalı olmadığını iddia ettiği için yaşanmayan cinsellik ilişkiye katlanabilen erkeğe ödül olarak sunulmuştur. bunun sonucunda bir çok sorun çıkması da mümkündür. ten uyumunun önemini fark edemeyen hanım kızlarımız ne yazık ki bu uyarılara kulak asmamakta, ad hominemile ve "kızlar versin kampanyası mı bu kikiki" gibi argümanlarla ortalama yirmibeş yaşına kadar süregelen ergenliklerini gözler önüne sermektedirler.

erkeğe sunulan cinsellik erkek için aşağılayıcı, kadın için ise tutarsız bir durumdur. kadın hiç zevk almamakta mıdır ki erkeğe bir ödül olarak bunu sunmaktadır? bir de bunun evleneceğim kız bakire olsun erkek modeli vardır ki evlere şenliktir. kızlar da bu adamların onları başka erkeklerle hayal edip delirdiklerini falan düşündüklerinden bunlara acımaktadır ama aslında bilinçaltında yatan bir kutsal hazineyi açma dürtüsü vardır. sabredip katlandığı ilişkinin sonunda sunulan ödül el değmemiş ve kutsal olmalıdır bu erkek modeli için. hanım kızlarımız bu erkeklerden ne zaman uzak durmaları gerektiğini anlayacaklardır, bey oğlanlarımız ne zaman bu kızlardan uzak durmaları gerektiğini anlayacaklardır, o zaman insan soyu tükenmeye başlayacaktır ama az ve öz bir kitle kalacaktır ki adam gibi bir nesli yetiştirecektir. yine de ilişkiden tek beklentisi cinsellik olan arkadaşlara karışmam, evlenin, sonra sevişin.

bir de işin "bekaretimi bozdurmadım ama her yolu da denedik" boyutu vardır ki onun da mantığını ne ben çözebildim, ne de freud çözebildi. bir nevi küçük dünyalarının ındiana jonesları olsalar gerek.
    (devhochi, 16.07.2008 22:28)

2. (bkz: mazlumu getirin bana)
    (horny meydan, 16.07.2008 22:33)
  3. (bkz: kadınların çilesi)

evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmezse, namus budalası olur.
    evlenmeden önce cinsel ilişkiye girerse, orospu olur.

bir kadın hiçbir zaman cinselliğini istediği gibi yaşayamaz. çünkü bizim toplumumuzda ne kadar çağdaşlıktan medeniyetten söz edilse de, yüzyıllardır varolagelmiş ataerkil bir düzen ve oturmuş yazısız ahlak kuralları vardır.
    (usako, 16.07.2008 23:07)
  4. toplamda söyleyecek bir şeyi olmadığından yapılan acı tespite anca ad hominemle karşılık verebileceklerini de görmüş olduk bazı entrylerle de. nasıl ki cinsel ilişkiye giremediği için cinsel ilişkiye girmeyen kızları eleştiren adamların eleştirileri önemsizdir, unutmayalım ki toplumdaki bir kaç insan olma evresinde basamak atlayan öfkeli kalabalığın eleştirileri de o kadar önemsizdir. önemli olan kişinin aradaki farkı anlayabilmesidir. seks yapmak doğaüstü bir olay değildir, evliliğe kadar beklemek de normal değildir. sonra ergenlikte baş ağrısı, stres, öfke ve kıskançlık yapar, aman diyim.

(bkz: üstüne alınmak)
    (bkz: eleştirinin acı tokadı)
    (devhochi, 17.07.2008 00:42)
  5. tercihleri sözlük abazalarını ilgilendirmeyen kızdır.
    (yeke, 17.07.2008 00:47)
  6. (bkz: turşu)
    (lord24ayar, 17.07.2008 00:49)
  7. dini inancı o yönde olduğu için öyle yapan kızlar da vardır, hatta öyle erkekler de vardır. kız evlenmeden önce seks yapmış olsa seni daha mutlu edecek belki ama bu sefer ona ahlaksız ve orospu diyecek başka modeller çıkacak. kız iki türe de kendini beğendirmek zorunda değil. onun günah olduğunu düşüp yapmıyordur belki sadece nerden biliyorsun? onunla evlenmezsin olur biter, hatta evleneceğin kızı, bakire mi değil mi diye kontrole götürürsün yobazlar gibi.

bakire değilse evlenmezsin. git biriyle yat öyle gel dersin, sana kalmış orası. illa ki damgalayacaksın bir şekilde o kesin de yine de kızın sırf kendi tercihi için ya orospu ya tutarsız olarak görülmesine neden olman asıl senin tutarsızlığın. bu kız kendini toplumun iki saçma kesimine kabul ettirmek zorunda mı? kendi isteğiyle bir şey yapamıyor mu bu kız da ya ahlaksız oluyor ya tutarsız namus bekçisi?
    (eflatunsina, 17.07.2008 00:58)
  8. ilk cinsel ilişkisini evlendiği zaman yaşayan kızdır. ( valla mı dediğinizi duyar gibiyim, ama ne yazılabilir ki, ne özel durumu olabilir ki, ne yorum yapılabilir ki, nedir yani)
    (charlienin dorduncu melegi, 17.07.2008 01:01)
  9. "eline erkek eli degmemiş" de ola bilir oral seksin, anal seksin kralını yapmış da ola bilir...
    (ayrıca bozmaz bozdurur)
    (özellikle hotmail kullanıyorum, 17.07.2008 01:03)
  10. aşk ile seksi, evlilik ile aşkı, aşk ile evliliği ve rakı ile vodkayı birbirine karıştırmış, kafası allak bullak kızdır. ulan seks deyince kiminin aklına hemencecik dinin gelmesi ne enteresan di mi?
    (lord24ayar, 17.07.2008 01:05)
  11. (bkz: iki cami arasında kalmış beynamaza dönmek)
    (bkz: trasker)
    (hidrolaz, 17.07.2008 01:11)
  12. evlendikten sonra sex ile ilgili merakı artacak olan kızımızdır. çünkü penis ile ilk tanışıklığı kocası sayesinde olacağı için diğer penisler hakkında sadece tahminlerde bulunabilecektir. ama bazen durum değişik de olabilir. mesela kocasında çift başlı kartal misali bi cinsel organ varsa; muhtemelen artık bu hanım kızımız penisleri merak etmeyip, onlardan nefret edecektir. (böyle tahmin kıvamında söylüyorum ki gelecek nesiller kıssa dan hisse çıkarabilsinler) onun için evlilik öncesinde böyle penis ustası olunmasa da en azından bir kaç kere görülüp, dokunulması gerekir. ha seversin, öper koklarsın o da senin bileceğin iş. ha bu durum insanı orospu mu yapar? kişisel fikrim; tabiki yapmaz.
    (rakibini operek olduren kunkfucu, 17.07.2008 01:43)
  13. erkekler evlenene kadar istedikleriyle birlikte olabilir ama evlenecekleri kız bakire olmalıdır gibi aptalca bir düşünceden doğmustur kızların bekaretini evlilikte bozması.sevişmek kadınlar için özeldir belki bazı erkekler için de.sevmediği aşık olmadığı biriyle beraber olmayı istemez kızlar.bir nevi bütün olmadır çünkü sevişmek.ingilizcede making love diye gecmesi de bunun özel olduğunu göstermiyor mu?ama özel dedikse de evliliği beklemek de biraz tuhaf değil mi?evlenmeden önce senin için özel insanlar hiç mi olmadı?

ayrıca sunu da belirtmek istiyorum.evlilikte ten uyumunu sağlayamayıp boşanan cok insan gördüm.
    (kortel, 17.07.2008 01:57)