bekaret bozulmasın diye anal seks yapmak   

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. "arabanın kilometre saati işlemesin diye geri geri gitmeye benzer, neticede motor yıpranacaktır" diyerek özetlenebilecek durum.

edit: durum demişim, durum değil eylem olacak o. ha bir de yapmayın bunu evet. salak olmayın.
    (gxix, 04.12.2006 12:09 ~ 28.12.2007 22:58)
  2. (bkz: özrü kabahatinden büyük olmak)

bunu yapanlar aşağıdakileri de yaptı.

(bkz: düşük not almamak için sınava girmemek)
    (bkz: polisten kaçarken karakola sığınmak)

son olarak
    (bkz: salak)
    (esbjorn, 04.12.2006 15:35)
  3. abuk sabuk bir namus tanımıyla* beyni yıkanmış hanım kişinin, temelde kendi abuk sabuk namus tanımıyla bile çelişen cinsellik deneyimidir.
    toplumun kendi üzerinde yarattığı "bekaretini korumalısın" baskısının altında hali hazırda ezilen kadının bunun üstüne "benimle cinsel ilişkiye girmelisin" diyen erkekle kendi cinsel arzularını bir kenara bırakarak anal seks yapıp, daha da ezik bir konuma gelmesidir.*
    (dawsan, 04.12.2006 16:39 ~ 17:06)
  4. (bkz: karı milleti)
    (togisama, 04.12.2006 16:55 ~ 16:55)
  5. şöyle bir çan eğrisi tespit edilebilir bunu yapan hatunlarda: 1-2 yaşında donlarının altına giydikleri bezi 40-50 yaşlarında tekrar giymek zorunda kalırlar. bu mantıkla hareket eden bir erkek var mı bilemiyorum zaten. varsa da bilmiyim, ben böyle güzelim.
    (jugis nomen, 04.12.2006 19:22 ~ 22.03.2008 13:11)
  6. (bkz: şebnem scheffer)
    (bkz: @967504)
    (hanspeterberigel, 04.12.2006 19:59 ~ 20:01)
  7. ''kadın ol da ver'' mantığıyla sevgilisine baskı yapan mankafanın, kendinden çok da zeki olmayan partnerini mecbur bıraktığı durum da olabilir kimi zaman. burada sadece kadına kandırıkçı aptal gözüyle bakıp, erkeği olaydan soyutlamak haksızlıktır.
    öyleyse erkek milleti deyip işin içinden çıkmalı mı?

yine de tercih meselesidir. beden kişinin malıdır ve onunla istediğini yapar, kendi zararına da olsa..
    (miçemez, 04.12.2006 20:56)
  8. kilo almamak için yediğini kusmaya benzer. cinselliğini özgürce yaşamayı seçenleri ayıplayıp, bir erkeğin metresi olmaya... veya türban yerine peruk takmaya. binlerce alandan binlerce ucube sayılacak örnek verilebilir. salaklığın daniskasıdır.
    (creme brulee, 21.01.2007 18:09)
  9. tecavüze uğrayan kızların bile bekareti bozulduğu için öldürüldüğü bir memlekette tecavüze uğrayan kızların maalesef yalvarma nidalarıdır. duruma göre pek çok hayat bile kurtarabilecek durumdur.

(bkz: acı ama gerçek)
    (jkfl, 21.01.2007 18:14)
  10. "her sevgilim versin ama karım bakire olsun" felsefesini benimseyen erkeklerin çoğunun sevgilileri ile yaşadıkları deneyim.
    (saçmaladı yine bu, 21.01.2007 18:27)
  11. "bakireyim, arkadan lütfen"
    süpppeer ahlak anlayışımızın en güzide sonuçlarından biri. ironik...
    (stokman, 21.01.2007 19:01 ~ 19:02)
  12. (bkz: demokrasilerde çare tükenmez)
    (ahmak ı hayal, 03.09.2007 10:27)
  13. (bkz: @1879134)
    (mercury, 03.09.2007 10:40)
  14. "o zar orda dursun ama diğer yerlerim(başta beynim olmak üzere) fahişe olsun mühim değil"güdüsüyle kişinin kendini kandırma durumu.
    (acinreug, 03.09.2007 10:47)
  15. bok yoluna gitmektir.
    (zekmece, 03.09.2007 11:09)
  16. (bkz: http://www.youtube.com/...)
    edit:heycanlandın dimi.hadi bakalım.
    (sevmek bir eylemdir, 03.09.2007 11:15 ~ 11:17)
  17. erkeklerin bekaret takıntısının sonucudur. evlendiğinde bakire olmak zorunda olan kadının bu şekilde davranması kadar doğal birşey yoktur. aile ve toplum baskısı altında bekaret manyağı olan kadınlar psikolojik olarak rahattır, çünkü önemli olan bakire olmaktır.
    (kızkurusu, 03.09.2007 15:59)
  18. neticede bekaret bozulmaz, evet.
    (gakko, 03.09.2007 16:08)
  19. (bkz: sahte bâkireler)
    (santimantal, 03.09.2007 16:16)
  20. tamam dövün tokatlayın yapan kızları. gebertin, öldürün. ama şunları da dinleyin bir. kızım sana söylüyorum dinle burayı!
    ha tabi bekaret karşıtlarının bir numaralı örneğidir bu '' ya kızlık zarını koruyarak anal seks yapıyorsa?'' iyi aferin kızım.neymiş, bekaretini kaybetmeden anal seks yapan daha mı namuslu da, bekaretini kaybeden namussuz oluyor? zaten tüm bakireler de anal seks yapmaya koşuyorlar değil mi, bekaretini kaybetmeyeyim diye? bundan daha aptalca bir çıkarım olamaz.

öyle tabi. ben bu tür davranışa giren kızların çoğunun o erkek arkadaşı olan itin '' ehehe kızı götürdüm oğlum size de anlatcam, her sevgilim versin ama karım bakire olsun ama hühehaüaa'' deyip de o aşk isteyen kızın zorla bu işe mecbur edilmesinden, ve kızın başka çaresi olmadığından o hayvanı oyalamaya çalıştığından eminim. yoksa hemen makatını açıp '' sevgilim hadi azdım buraya nişan al, öbürü evliliğe'' demez. ha tabi o davranışa gönüllü giren kızın bir müddet sonra öbür yerinden de o işe gireceği muhtemel. kaldı ki, onu yapan kızın sürekli anal sekse talip olacağı da pek bir kuşkulu. sana biraz biyoloji öğreteyim; erkekte makattan gelen sinirler penisten gelen sinirlerle birleşip beyne giderken kızda bu durum sözkonusu değil,dolayısıyla zevk konusu da değil. yani anal seks aşığı bir kız hayal ediyorsan, iyi halt ediyorsun derim.

sen kızım, sana söylüyorum. kocaman bayrak açıp da bu kızlara körükörüne ''bakire olmayanlar namussuzsa, bunlar da namussuz'' diye yön saptırıyorsan, inan senden kuşku duyarım. çünkü böyle dediğin an ''bakireliğimizi neden koruyoruz ki'' gibi bir anlam üretirsin ki, senin benim oralarda bunu apaçık söyleyen kızların o çevresindeki ikiyüzlü erkekler tarafından arkadan ne damgası yiyebileceiğini ben söylemeyeyim. arkadan o**pu deyip de bekaretini kaybetmiş kızların yanında buna soğan zarı yapan adamcıklar çoktur bu diyarlarda, o lanet olası toplum kuralları var ya, sen ne kadar farklı düşünsen de kucağına düşüyorsun bir müddet sonra.

bana sorarsan xtir ydir sınıflandırmasıyla namus(suzluk) ayrımı yapmamak gerektiğini söylerim. çünkü kimin kimde olduğu belli değildir bu zamanda.
    (spaindustrial, 03.09.2007 16:30 ~ 16:37)
  21. ne anladım bu o gıygıdıdan. kıza mı acıyayım kendi halime mi üzüleyim.. madem o kadar önem veriyorsun niye yatıyon elemanın altına be yavrum diye sormazlar mı adama. öyle de aynı bok böyle de.. hayvan desem alınganlık olur ama öyle, kuduruk, sex manyağı biriysen koyver gitsin be. cidden düşünme. toplum mu afaroz etcek seni yuh bide buna sığınmazlar mı.. ailen haftalık bakir olup olmadığına dair belge mi isteyecek yoksa..?
    bekarete önem veren adamın da zaten tek gözü kapalıdır, dar görüşlüdür hatta cahildir desem yeri. ıyk şimdi bile pislik kokusu yayıldır herbir yere. yapmayın lan böyle şeyler. biri babanın karşısına geçip 'senin kız g.tten veriyomuş' dese artık gerisini sen düşün. cümle aleme madara olmaz mısın.. bi defa söylemi bile ne kadar iğrenç. arkadaşına 'ben g.tten fiktiriyorum' diyebilir misin tabii ki diyemessin. ama sevişiyoruz dersin tabi arkadan destek verilmesiyle inlemeyi sevişmek olarak nitelendiriyosan, kendine yakıştırıyorsan, dersin.. lakin maymun götünü açarak hallelujah demek gibi bişey hayvan taklidi yapmaktır o durum, hayvan olduğunu bilmeden bir anda hayvan moduna geçmektir kısacası. belki de daha önceki hayatında hayvandın, kim bilir..acınası seni. yazık anam yazık, aşın artık kendinizi.
    (sadomasochistic, 03.09.2007 16:35)
  22. sonucunda bakireyim diyen kıza ruhundaki patlak zarı diktir yakıştırmalarının yapılacağı bir eylemdir.
    (portakalda vitamin, 03.09.2007 16:37)
  23. (bkz: bekaret bozulmasın diye sanal seks yapmak)
    (snitch, 03.09.2007 16:41)
  24. içinde namustan öte, temizlik ve saflığı barındıran ve asıl önem verilmesi gereken özelliğinin bu olduğunu düsündüğüm bekaret kavramını sadece bir zardan ibaret sananların yaptığı gerzekçe eylem. yanlış anşlaşılmasın, burada bahsettiğim erkekler doyasıya cinselliği yaşarken bayanlar illa ki kendilerini saklasın ve cınselliği yaşamasın değil; bence önemli olan bekaretini, saflığını, temizliğini gerçekten hakeden biriyle paylaşmak, evlilikten önce ya da sonra...
    (orsssss, 03.09.2007 16:56)
  25. dinimizce caiz değildir.
    (callandor, 03.09.2007 16:59)
 sayfa  / 3