15 bölümdür bekliyoruz yeter artık sevişin be kardeşim!
edit: evet bu kadar bekledik, seviştiler ama bu sırada kablolu gitti ve bunca bölüm boşuna beklemiş olduk sanırım.
(captor of sin, 29.05.2009 01:18 ~ 18.06.2009 23:44)
zaten ortalama 5-6 bölümdür aralıksız gerçekleşen hadisedir. sevişmek = sikişmek midir? yoksa sevişmek = yiyişmek midir? ya da sevişmek hangisine daha yakındır? ha yok sikişmek demek istemedim, ayıp lan aile var, onun yerine "çılgınca" diye bir ibare koydum ki aynı seksüel havayı yakalayalım deniyorsa bırakın çılgınlar gibi sevişsinler.
edit: sikişmek kalıbında ısrarcı değilim. cinsel ilişki/münasebet'de gayet şık dururmuş.
sevişme ihtimalleri de olmasa kimsenin izlemeyeceği diziyi izletme çabasından mütevellit kolay kolay gerçekleşmeyecek hadise. hadise dedim de aklıma geldi...
böyle harf harf sevişirler çılgınlar gibi. onlar zor sevişirler ya. baksanıza kaç bölümdür sevişemediler. ooo. onlar sevişecek de biz de görecez. hiç sanmam. sevişemezler bence bu bölümde de. olursa seviniriz tabi. çok iyi olur hatta çok iyi. hangi dizi lan bu? öğrenciyiz olm tv felan izlediğimiz yok. fesuphanallah bilmiyoz işte.
bu atraksiyon için çeşitli yorumlarda bulunulmuştur.
duygusal insan: kendilerine engel olamadılar ve sonunda aşk her şeyi yendi.
realist insan: ne sandın, behlül'e bak bi de adnan'a bak. adnan'ın götündeki kıllar ağarmış, behlül ise tam formunda.
muhafazakar insan: ayıp diye bir şey var. adam geldi seni kurtardı, evin gitti. annen'i aldı yanına. terbiyesizlik resmen. bir anlık zevkin peşine düşmek.
umursamaz insan: aman ne fark eder. ha onda ha bunda. hepsi aynı bokun suyu.
muhalif insan: fıstık gibi beşir varken adnan ve behlül de kimmiş?
abaza insan: behlül bihter'i sikecek. behlül bihter'i sikecek. acaba ne kadarını gösterirler tv'de?
fantezi insanı: aslında adnan da gelse, şöyle bir grup yapsalar hiç fena olmaz.
bir türlü olmayan hadisedir. dizinin tüm sinerjisi buna bağlı olduğu için güzide yönetmenlerimiz bu durumun gerçekleşmesi için ortalama 100 sene bekleticeklerdir izleyiciyi.
beren saat'in sevgilisi olan bülent inal'ın, dedesinden kalan 6 patlarla, kıvanç tatlıtuğ'u (meme uçlarına 2 şer tane olmak üzere) mermi manyağı yaptıktan sonra dudaklarını ustura ile koparıp ciğerini elektrik süpürgesiyle boşaltmasıyla son bulacak eylemin nedenidir.
kaldı ki bülent inal modern bir tiyatrocu olduğundan buna da göz yumması icab olunur.
edit: göz yumdu zaten. çift deliler gibi sevişti ve bülent efendi 10 gün sonra beren'den ayrıldı.
şimdi o bölüm yayınlanmadan önceki tahminim şu:
sevişirken çalılardan bi höşürtü sesi gelir. biri bunları görmüş izlenimi yaratılır. bunlar böyle belermiş gözlerle kameraya bakarlar. izleyiciler de sezon finalinden itibaren kim gördü diye itinayla merak eder. sonra yeni sezonda o höşürtünün behlül'ün dalın kenarına astığı prezervatifinin kurumuş yapraklar üzerine düşümesi sonucu çıkardığı ses oldugu anlaşılır. herkes derin bi ohh çeker. yeni sezon da başlar.
mevzu nedir bir bilgim yok lakin behlülün çok ayıp ettiğini düşünmekteyim. belki de bihter ayıp etmiştir, orada değildim olayı da bilmiyorum aslında. önsevişme ne derece başarılıydı, final bölümünde bihter veya behlül rol mü yaptı yoksa yapmadı mı, bu detayları da kaçırdık iyi mi şimdi! mına koyim behlül kim? bihter kim lan? lan bunlardan hangisi hatun?
asla gerçekleşmeyecek olaydır en fazla öpüşürken keserler sonra bi bakarız yatakta yarı çıplak duruyolar biz de anlarız ki sevişmişler ancak bu olur o da bilmem kaç bölüm sonra , tudorsmu la bu çılgınlar gibi sevişsinler .*
yurdum abazasının çükünün bayram etmesini sağlayan vaka hatta vaka i hayriye
şimdi size az önce arkadaşımın resimler hakkında yaptığı yorumu noktasına dokunmadan aktarıyorum, örnek olarak.
- daha resimlerine bakarken boşaldım. elim şeyimde bakliyorum yeni bölümü. du ben bi abdest alayım.