yuvarlak kalçalı behlül'ün "
ahahaha ay sinirlerim bozuldu" demesinden sonra kafalarda soru işareti bırakmasına neden olmuştur.
o ne lan öyle, kumlarda hoplayı zıplamalar o kotla?
yalnız kocaman kıçı varmış hakkaten.
* (anime, 24.09.2009 22:00)
behlülün vücut hatlarını tüm çıplaklığıyla gözler önüne sermiş olandır. hadi bi çılgınlık yapıp skinny giydin ama neden kırmızı??
edit: tam da böyleydi;
(görsel:
behlül ün kırmızı streç kotu/102518)
(görsel:
behlül ün kırmızı streç kotu/102517)
görmemeyi dilerdim, o sahnede bi şekilde ekran başında olmamayı dilerdim! amerika seni bozdu behlül haberin olsun gidişat iyi değil toparlan.
zenci balet tayt giyince (afedersin ama) nasıl ki küsküsü fırlıyor dışarı, hah bu behlül eblehinin götü de aynı öyle fırlamış kırmızı kottan. üvey amcasının karısını beceren şerefsiz ve fakat dipçik delikanlıdan çok, eski bir transeksüelken sonradan bombaylı pezevenk olan bir hinduya benzemiş (çok afedersin). ı-ıh sevmedim.
allah belanı vermesin behlül senin. lan o ne görüntüydü öyle? bir an olamaz, yok olmaz dedim ama olmuştu artık çok geçti. bir de kırmızı daracık lan.
(bkz:
odana git ve yaptıklarını düşün genç adam)
görmedim ama behlül ve diğer erkekler karşılaşmasında diğer erkekleri 1-0 öne geçirmiş kottur.
yürü be behlül ama kotla.
behlül giyiyorsa bir sebebi vardır. adam çuval giyse kabulümdür. çuvalsız da kabulüdür.
'' e yuh yani dehlülcüüüm..ağzımıza soksaydın! '' dedirten, 80lerden kalma pantolon..
3 saniye sonra çıkarılacaktır.
ekleme: beyaz pantolon giymiş, o pantolonla çıksa endan beye geri dönerdi zaten bihter.
(kurban, 24.09.2009 22:31 ~ 22:32)
normalde bu diziyi ölse kaçırmayan ben bugün bir takım sebeplerden kendi isteğimle hem de izlemedim. her işte bir hayır vardır diye boşa dememişler. behlül bebeeem seni öyle görmeye dayanamazdım. naptın sen kendine. iyi ki görmemişim.
gizli gay babam afedersin .
görünce şaka olduğunu düşündüğüm, uzunca bir süre kendime gelememi sağlayan
şey
biz de behlülü delikanlı bilirdik..
meğersem kırmızı tayt merakı varmış..
(bkz:
taytını seveyim lan ismayil)
*
o nedir lan? hiç yakıştı mı behlül'e? hadi kırmızı, neden dar? veya hadi dar, neden kırmızı? hiç hoşlanmam hiç.
- bihter: taytını çok sevdim çıkar onu bebeğim. hadi gel eve gidelim.
sezon başından beri beyaz kaşları, ay ahahah konuşmaları, piç hallerinin yerini alan
liseli aptal aşık hallerinden sonra şeye tüy gibi olmuştur. tepe taklak gidiyor, formlardan düşüyorsun bak, okuyorsan sözlük dikkate al.
bak amcan okudu sevişmiyor yazılarını, sercek bihteri yatağa sonunda..
tanrım o ne iğrenç bi pantolondur, ama behlülün poposu da pek güzelmiş hani.
pantolona gelince bu ne lan oldum. kırmızı pantolon moda olduda haberimiz mi yok nedir?
behlül hayranı kızlar ve behlül hariç diğer erkekler...dizi boyunca ilk grup oldukça baskındı ve önde gidiyordu ama bu son olaydan sonra dengeler değişebilir...
(bkz:
şimdi onlar düşünsün)
insanların içine dert olmuş, msn ve feysbuk iletilerine kadar sızmış illet. farmville fotoğraflarından bile daha az nefret ediyorum.
(nihil, 24.09.2009 23:28)
(bahti, 24.09.2009 23:42)
fotoğrafını yeni gördüğüm pantolon.
gelin itiraf edelim adamda o kadar da sırıtmıyor. yani sen ben giysek kötü olur da, herif bunu bile nötralize etmiş.
erkeklerin bile ağzını sulandıracak kadar yakışıklı olmak, tarkana erkekler bile hasta, homofobiğin bile aklını başından alır gibi laflar edilen birkaç adamdan biri olmak istediğinin göstergesi olsun diye giymiştir.
kendisini kumların içinde kırmızı streçiyle görünce bizi hakikaten dumura uğratmıştır. hala uğradığımız dumurun etkisinde olduğumuz gibi kendisi çuval giyse de kabulümüz değildir..