begassi   

adana çık aradan

1. köyün delisi. 9 köyden kovulan 10.sunda tören düzenlenip plaket verilen doğrucu mahmut. kimine göre dırdırcı kimine göre pırpırcı zihniyet. annesinin 4 saat durmadan monolog yapabilmesi için yetiştirdiği velet. ve monolog yapabilmek için senelerdir veri transferi yapan şöbiyet. (insanın kendi kendini tatlı bulması gibisi var mı yahu?)
    (begassi, 13.08.2008 00:50)
  2. adanalı sözlük yazarları kadrosuna eklenmiştir, hoşgelmiştir.
    (kaçınkurbaası, 13.08.2008 08:49)
  3. askerliğe, ölmeye, öldürmeye, birilerinin oğullarının öldüğünü duymaya pek meraklı, tatlı dilli yazar. askere gitse de rahatlasa. şayet yapmışsa askerliğini, bir daha gitse.
    (nokia şarzı, 13.08.2008 19:14)
  4. sözlükçukurova'dan da bildiğimiz bir yazar. hatta aynı nick altı giriyi oraya da yazmış*. hoşgelmiş.
    (delicaponcadı, 13.08.2008 19:59)
  5. doğru düşüncelere sahip olduğuna kanaat getirdiğim yazar, nesildaş.
    (hashus1099, 15.08.2008 04:26)
  6. @2642705 girisiyle inanılmaz olumlu bir genelleme yapmıştır ki bazı fen lisesi mezunları yurt ortamı sayesinde geyiği geliştirdiği gibi, yer yer konuşmaktan aciz türleri de vardır.
    (en yavas kaplumbaga, 15.08.2008 11:09)
  7. geçtiğimiz hafta itibari ile, istatistikler fasilitesinde afişe edilen en kötü yirmi girinin dördüne sahip olarak haftanın nuri alçosu seçilmiş olan elemandır. bundan sonraki hedefi istatistikleri alt üst ederek en kötü yirmi girinin yirmisine de sahip olmaktır. kamuoyuna saygıyla duyurulur. amaç polyannacılık oynayarak hem poli hem yan kelimelerine duygu dolu manalar yüklemekse buyrunuz efem...

ne demişler atalar?

cobobongoooo
    (begassi, 18.08.2008 21:33)
  8. nesildaşım yazar... didişerek, itişerek birisiyle muhabbet kurulursa, aha da böyle olur... ha yine didişirim orası ayrı, su tabancasını bırakmam elden...
    (güriyemin düğümleri, 24.08.2008 21:31)
  9. balkan müziklerini kafama atan nesildaş. bi gün o müzikleri seveceğime inanıyorum. ayrıca güzzel bir şarap kültürü de vardır kendilerinin.
    arada bi iğrenç espriler yapar, tepki vermeyince de anlamadın mı lan ihi ehe diye tekrarlar. böyle bi adamdır işte.
    (bkz: kul-lan)
    (bkz: ropdöşambır)
    (bkz: yador)
    (jadore, 03.09.2008 02:15 ~ 10.09.2008 14:05)
  10. sehpasında nescafesinin kokusu burnunu, cd çalarda da fahir atakoğlu kulağını, elindeki kitapta da can dündar gözünü keyfe boğarken bu dünyadan göçmek isteyen yazar.
    (begassi, 04.09.2008 23:59)
  11. bu dünyadan gçömek istemesine fena halde sinirlendiğim yazar ( ciddiyim ). hoş sohbet, tek bir cümleyle ağlatıp, tek bir cümleyle güldürenlerden..
    (juliette, 05.09.2008 21:42)
  12. sanırım matematik üstadı olan ve şahsım için matematikten anlamadığmı iddaa edenacayip şakacı yazardır. hatta bakın gülüyorum. hehe!

(bkz: @2712218)

öte yandan övünüp durduğu şey ile mutlu yaşamasını isterim. hatta allah arı arı evlatlar versin isterim şöyle en itaat edeninden ve efendilisinden. fakat övündüğü noktaya kendisinin ne gibi bir faydası olmuş veya kendisine ne gibi bir faydası olmuş merak etmekteyim.
    (duffy, 14.09.2008 00:47 ~ 00:48)
  13. sövmek yerine övmeyi tercih ettiği için sövenlerden övgü duymayacağını bilen yazardır. her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır söylemiyle danoneyi pipetle içeceğine köy yoğurdunu kaşıkla yer. ha bir de kafatasının şekline değil kafatasının içindekine ziyadesiyle önem verir. ne sağcıdır ne solcudur ne de orta yolcudur ancak bu yüzden sağda solda bekleyenler tarafından ayar(!) verilmeye çalışılır paso. kategorize edilmekten hoşlanmazmış ayrıca.*
    (begassi, 15.09.2008 18:25)
  14. hatay'ı ve insanlarını bir kez daha sevmeye neden teşkil eder kendileri. sinirlendiğiniz zaman konuşmanız gerekenlerde en başta olmasının bünyeye olumlu etkileri vardır. ki kendisi anti-depresan etkisi göstererek gevşetir. gerçi gevşetir derkende kas gevişeticisi gibi oldu. bana akıllı bakınızı öğretene kadar bi iki mesaj kadar da uğraşmıştır. yardımseverdir.

@2638350 girisiyle hem güldürmüş hem düşündürmüştür. zira bunu yapabilecek kapasitede nadir yazarlar vardır sözlükte.
    (simliboya, 16.09.2008 02:06 ~ 17.09.2008 00:40)
  15. bayramda sevdikleriyle olması gerekirken çok uzaklarda olan insan. hatta bu dünyaya biraz fazla insan. tavan bana bakıyor ben tavana cümlesiyle kendi ruh halimi bana özetlemiştir kısaca. bir an önce dönmesini bekliyoruz. bütün takım arkadaşları.
    (bkz: öah)
    (jadore, 01.10.2008 14:56 ~ 16:51)
  16. az evvel benimle mükemmel bir şarkı paylaşmış paylaşımcı ruh.
    (quenya, 10.11.2008 01:08)
  17. ne insanlar gördüm başında patron yok, ne patronlar gördüm söz geçirdiği insan yok diye karşılık verebileceğim, nietzche nin o kitapta anlattığı üstün insanın ta kendisidir.yaralarımı sarmaya çalışırken yaralarını açtığım kanattığım tuz bastığım eril varlıktır.sırf ağlayayım diye bin dereden su getirip başaramaması cabasıyken bir gün ağlatacağına kolları garantisinde söz almışımdır gerçi pek ihtimal vermiyorum ama bunu başarırsa delinin dahisi nişanını ellerimle takacağımdan şüphe etmemesi gereken işletmecidir ama henüz kimseyi işletememiştir.
    en hamsi kokan kalbimle trabzon yollarının bekleneni biricik dosttur.
    (quenya, 28.11.2008 23:44 ~ 29.11.2008 14:49)