edit: (bkz: 19 yaşında hayatı anladığını sanan geri zekalılar)
edit2: bu giride neyi öğrendik?: kıza hava yapayım derken rezil de olunabiliyormuş. tek "en sevilmeyen eser" kıza ilanı aşk olurmu ya? ey yazarlar size sesleniyorum!
edit3: yok düzelmeyecek bu, kalacak böyle, tabi bunu okuyan kız da (begüm) fazla mistik olduğu için bunu hayra alamet olmayan bir yazı olarak görmeye devam edecek.
panavision = p
begüm= b
b- aşkım belki biz birbirimiz için yaratılmadık, belki bu yazının "en kötü eserin" olması bir işarettir
p- saçmalama çok bilmiş, ve biraz fazla romantik (!) olduğum için insanlar tepki göstermiş, yani ne bileyim bir insan nasıl başka bir insanın hayatının anlamı olabilir ki ?
b- öyle mi???!!!!
p- yani onlar öyle düşünüyor herhalde, ben yazdığımın arkasında duruyorum
ananemin adı. banane diyenler için: anane. yaaa, biz öyle çağdaş aileyiz işte, allah arttırsın.
not: 1980 doğumlu olup adı münevver veya rabia veyahut kerime ve hatta abdülrezzak olanlar kötüleyebilir, hehe.
izmir hayvanat bahçesinde beslenen bir filin ismi. sene 2001, yurtdışında internet gazetelerini okurken "sıcaklar begüm'e vızgeliyor" başlığını görürsünüz.
sene 2007, televizyonda begümcan isimli bir fili görürsünüz. yer yine izmir hayvanat bahçesidir.
zannımca izmir hayvanat bahçesi bakıcılarından biri begüm adında birini ya çok seviyor ya da tam tersi.
bir kadın ismi. genelde çok hareketli oluyorlar, bir burdalar bir yoklar. uzun uğraşlar sonucu çok dandik bir siteden baktığım verilere göre türkiye'de 1636 kişiden birinin ismi begüm.
insanın hayattaki duruşunu etkilediğine inandığım güzel isim...bu ismin sahipleri güçlüdür, ne istediklerini bilir, ağzı iyi laf yapar, hatta yerine göre aslan kesilse bile, mesleği, yaşı ne olursa olsun hala babalarının yanında (sadece babalarının) küçük şımarık kız çocuğu olarak kalmaya devam ederler...babasının kızı tanımına birebir uyar...tikky de değillerdir genel olarak.
insanlar tarafından takılan nickleri *bego,*begüş,*begovich,*gümgüm,*beggy
bir de adaş olan iki arkadaşın birbirine seslenmesi 3 pare top atısı gibi olur
hint prenseslerine verilen onur ünvanıdır. küçükken herkesin ismi daha kolayken benimki niye bu kadar zor diye sinir olurdum. ve bir de ilkokul öğretmenimin de içinde bulunduğu çoğu kişi tarafından beğüm yazılması vardır ki... ü'nün noktası yerine g üzerine bi çızık atmayı daha sevimli buluyorlar olsa gerek.