bedrettin dalan   

adana çık aradan

1. 1) atanur oğuz , belde deneme , semiha şakir gibi liselerin kurucusu.

2) bir çok projenin fikir babası olan , eski istanbul büyükşehir belediye başkanlığı.

3) sürekli söylendiği zaman "kim kime dalıyor ?" tarzında bir sorunun oluşmasına olanak tanıyan özel isim.
    (skuba, 04.04.2004 07:21)
  2. sabunlarından ve güzel gözlerinden de tanınan adam.
    (zefura, 22.09.2005 18:16)
  3. istanbul büyükşehir belediye başkanlığı yaptığı zaman laleli'ye gelmişti. konuşma yapacak. o zamanlar laleli baba mekan, daha bozulmamış. çok küçüğüm o zamanlar. ailedeki özalcılar kıl adama, demirelciler zaten güvenmiyor. solculara ise zaten sorma adamı. neyse efendim bu arkadaş konuşuyor, karizma da sağlam. kuzenler indik biz de, camdan annemler de bakıyor başımıza iş gelmesin diye. ben bir ara en öne geçmişim aralardan. tam önümde dalan, ne diyor anlamıyorum. bir an bana baktı bu, birşeyler dedi, ben kızdı sandım, öyle bir gürledi ki. eyvah dedim annem beni oyacak, azar işittik ya herkesin içinde. meğerse "bu yavrucaklar için mecburuz başarmaya" gibi birşey demiş. o gün bugün beklerim baba bizim için birşeyler yapacak diye ama daha görmedik bir hayrını. yukardan atılan ufak kağıtlardan bir demet ise, herhalde yapışmışlar birbirlerine, dannnn diye kafama indiydi o gün bir de.
    (gelirsemkal, 27.03.2006 07:01 ~ 07:01)
  4. (bkz: yeditepe üniversitesi)
    (songoku, 27.03.2006 11:58)
  5. (bkz: demokrat merkez partisi)
    (jakoben, 12.01.2007 13:05)
  6. istanbul teknik üniversitesi makina mühendisliği mezunudur..

edit: işin ilginç tarafı ise; "evet bedrettin bey, sepet bedrettin bey.. yalnız siz de çok çok iyi bir mühendistiniz bedrettin bey" diye el pençe divan duran okul arkadaşları vardır kendisinin.. yeditepe üniversitesi'nde öğretim görevlileridir kendileri..

bu kadar yamulmak nasıl göze alınır anlamıyorum..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 15.05.2007 20:27 ~ 20:31)
  7. "yalana talana dalan'a son" sloganı neticesinde nurettin sözen'e kaptırmıştı istanbul büyükşehir belediye başkanlığı koltuğunu..

güzel sloganmış.. [hocam, kusura bakmayın fena *edit* lafı adam]

dur daha da çirkefleşiym: (ara: kalacağına*)
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 06.07.2007 20:25 ~ 20:34)
  8. tarlabaşı yıkımının müsebbibidir.
    (neredesin soğuk kış, 07.08.2007 11:30)
  9. sırf gözleri marmara denizini andırıyor diye oy verilmişti bu adama. ilginciz vesselam.
    (itirazım var sayın yönetici, 15.02.2008 17:53)