|
|
- maziden hoş bir replik. seninle evlenirim/bana tecavüz edebilirsin ama asla seni sevmeyeceğim mealinde... çünkü genç kızımız bir başkasını çılgın ötesi sevmektedir.
- tecavüzcünün cümledeki derin anlamı anlamak yerine daha da gaza gelmesine neden olacak cümle.
(bkz: karizmatik cevaplar)
- "benim ruhuna ihtiyacım yoktu zaten bacım. az kıpraşma." şeklinde bir cevapla karşılanabilecek mazlum cümlesi.
- organ mafyasının eline düşen şehir efsanesi kahramanının son sözleri.
- tecavüzcüye verilen ince bir ayardır. işe yarar mı? bilinmez. kaba kuvvete karşı keskin zekanın bir zaferi midir? bilinmez. ama adettendir, tecavüze uğranırken söylenilmelidir.
(solti, 29.07.2005 19:11)
- (bkz: ghost rider) filminin türkçe altyazısını hazırlayan cinfikirlinin araya sıkıştırdığı bir repliktir aynı zamanda. başlık filmin başlığı olmadığı için spoiler vermeye gerek görmüyorum, ama nicolas abimize şeytandan nasıl korunacağı sorulduğunda, abimizin ciddi ve karizmatik bir bakışla bu cümleyi söylemesi de gülmekten sıçmanıza yol açıyor.
- pek de etkili olmayan bir sözdür
(bkz: ruh sikilir mi hiç)
(bkz: oha)
(bkz: millet coştu)
- yeşilçam filmlerinin olmazsa olmaz repliğidir.ama neden bu cümle söylendiğinde tecavüzcü de 'kolayı var abla,bi bağlama büyüsü yaptırdık mı o iş de tamam sen yorma o güzel kafanı gel şöle uzan biz işimize bakalım'demez anlamam
- tecavüz sonrası mağdur tarafından söylenen cümlelerden bir tanesidir.fakat pek bir anlam ifade etmez çünkü alıcı alacağını almıştır çoktan!!
- "ben gerizekalıyım" ile aynı şeyi ifade eder
- çok da karakterli... izin veriyor.
- olaya maneviyat katmak ve biraz da kendini bu açıdan tatmin etmek isteyen ucuz kadın sözlerinden biri..
- türkçe meali; veririm ama bağlanmam.
- sevişirim ama öpüşmem sendromu.
|