|
|
- http://www.youtube.com/...
izlerken insanın içi ısınıyor,gözleri dolu dolu oluyor.mükemmel bi kampanya ama bence ülkemizde yapılması imkansız.
- stoklarla sınırlı olmayan kampanyadır.görünüş itibariyle güzel olsa da,ülkemizde bu tip yakınlaşmalar sonucu olanları,yılbaşlarında ve defilelerde yaşanan tacizleri gördükçe bir çok cinayetin işlenebileceği gerçeği yüzümüze çarpmaktadır.
(bkz: selam bağyan kucaklaşabilir miyiz)
- biz millet olarak zaten kucaklaşan insanlarız. böyle bir kampanya türkiye için çok gerekli değildir. ha kucaklaşmaktan geri duran kişikleri zaten insan yerine koymuyorum. bayramda erkek diye elini öptürmeyen "müslüman" kadınlar da var onları da saymıyorum onun dışında arkadaşlarımızla dostlarımızla ailelerimizle zaten kucaklaşıyoruz. onlar bunu yaşayamadıkları için kampanya yapma zorunluluğu hissediyorlar zannımca.
- eğer benimle aynı düşünceleri paylaşan bir arkadaş bulursam taksim istiklalde aynısını yapmayı planladığım kampanyadır.
(bkz: impossible is nothing)(dna, 19.10.2006 01:06 ~ 01:11)
- birini içten dolu dolu kucaklamanın aslında ne kadar güzel bir sevgi ifadesi olduğunu gösteren kampanya.. dikkat edilirse laf olsun diye utana sıkıla sarılanların sarılmaları çok içten görünmüyor, sanki amaca ulaşılmamış gibi.. ama sanki yıllardır görmediği bir dostunu görürmüşçesine sarılanların yüzünde ve bedeninde bir anda sevgi, şefkat beliriyor. insan demek ki tanımadığı birine de öyle içten sarılabiliyomuş. burdan tüm yetkililere sesleniyorum! kucaklanın!
- türkiye'de böyle dolaşan birini görsek "la bu kesin cepçidir, sarıldığımız anda cepten cüzdan telefon ne bulursa götürür" diye düşünme ihtimalimiz çok büyüktür.. ayrıca görüyoruz ki sarılırken iki yana sallanan tek millet türkler değilmiş..
- ben bugün bunu gördüm (bkz: sarılmak serbest)
- klipte çalan sıradışı parça
(bkz: all the same)
(bkz: sick puppies)
- "free hug campaign"in türkçesidir. özgür kucaklaşma daha doğru bir çeviri olurdu. vurgu bedavalıkta değil, insanların sınırsızca, istediği gibi kucaklaşmasında çünkü.
(bkz: free software)
- ülkemizde cüzdan yürütmelerin ya da tacizlerin yol açabileceği kampanyadır. acı ama gerçek. ayrıca sevgiye bu kadar aç olduğumuz halde, bu tarz kötü niyetli insanlar sebebiyle bu kampanyaya gönül rahatlığıyla katılanların sayısı az olacağı için ne yazık ki başarıya ulaşamayacak kampanyadır.
- çok uç bir hareket.
bir nevi, amerikan filmlerinde gördüğümüz "ağlama", "iç dökme"* seansı.
ayrıca türkiye'de yapılsa ilk şunu bekliyorum:
2 erkek sarılır, üç olur, 5-6 çember haline gelir
hua hua huha
löylöylö lö löylöy lö lö lööö...
siyah ulan!
beyaz ulan!(venom, 21.01.2007 17:37)
- izlendiğinde insanın bir an ne oluyor böyle diyesi geliyor ;ama sonra asıl verilmek istenen düşünce karşısında insanın bravo diyesi geliyor.bu kadar basit bir hareket ile bu derece insanı derinden etkileyebilmek.insan sevdiklerine çekinmeden,içinden dilediğince,kendini kasmadan sevgisini göstermeli düşüncesi. bir insanı durduk yere mutlu etmenin en basit yolu bu sanırım çoğu zaman unutsak da.
- istiklal caddesinde bir kızın yapması durumunda abazaların altında kalması muhtemel olacak ortada kampanya falan kalmayacak olaydır.
(bkz: burda olmaz)
- batılı insanın ne kadar izole hayat sürdüğünün göstergesidir. sarılmanın kampanyası mı olur kardeşim!
- insani erdemlerin en güzelinden olan paylaşmanın mutluluk üzerinde bir anlık gerçekleştirilmesidir.
(adsız, 30.03.2007 15:48)
- fransada denk geldiğim kampanya.gerçekten insanı gülümsetiyor,sarılmadan edilmiyor
- pariste bir grup türk gencinin uygulamasını gördüğüm kampanya. yemek yediğim kafeden yaklaşık yarım saat kadar izleme fırsatım olmuştu. sadece güzel kızlara sarılmak için uğraşmaları ile asıl niyeti ve olayın nasıl çarpıtılacağını anlamış oldum.
- kıbrıs şehitleri caddesi'de gördüm bu aktiviteyi. epeydir bekliyordum ne zaman yapılacak diye.bir grup kızlı erkekli genç elinde pankartlar tutuyordu. bir oğlanın elindeki yazıya baktım ve sırıtmaya başladım. neye güldüğümü anlayınca ''ne bakıyorsun sarılsana'' dedi. ''ehe ehe'' diye diye sırayla sarıldım ekiptekilerin hepsine. evden çıkarken ''ulan ne biçim gün'' diye söyleniyordum, günün kalan kısmı ise ''ehe ehe ne güzel lan her şey'' modunda geçti. öyle ya da böyle, sarılmak insanı mutlu ediyor. sarıldığımız kişinin pek de önemi yok aslında. sarılın,sarılttırın hacım. neşesi yerine geliyor insanın. ayrıca kızlar içinde güzel olana koşa koşa gidip sarıldığımı farkeden olmamıştır umarım. ehem... hepsine sarıldım sonuçta.
yine yapsınlar. bu sefer acelem olmasın. daha sıkı sarılıcam hepsine.
- baya önce youtubeda vidyolarını izlediğim,geçen gün de kıbrıs şehitlerinde görerek dumur olduğum hoş kampanya.bir de pankartlara 'sarılmak beleş' yazmışlar.gidip sarılmadım ama görmek bile gülümsetti.
- (bkz: sarılalım sıkı sıkı)
(bkz: teletubbies) *
|