bugün vatan gazetesinde çıkmış haberdir.
vibratör saf altınmış ve üzeri pırlantalarla süslüymiş, tahmin edilen değeri 1 milyon dolar civarıymış. haber pek doruymuş gibi gelmiyor ama doğruysa beckham'ın karısının cinsel hazlar için neden vibratöre ihtiyaç duyduğu merak konusu olacaktır. ne yoksa beckham iktidarsız mıymış???
mantıklı bir şekilde açıklanması zor olan bir olay.ister istemez çoğunluğun kafasında aynı düşünceler oluşuyor.beckham yatakta da yeşil sahalarda olduğu gibi performans düşüklüğü yaşıyor ki karısının kendisini aldatmasındansa ona böyle bir hediye vermiş.hem cesurca hem de akıllıca bir davranış.her kadın pırlantayı sever.böylece victoria hanım hazzın doruklarına ulaşmış olmalı.
tabi diğer bir ihtimal daha var beckham'la ilgili:
(bkz: beckham ipneymiiş)
olacak şey değildir. zira geçmiş günlerde bayan beckham bay becham'ınkinin traktör egzozu kadar olduğundan bahsetmiştir. pırlantalı olması sadece pahalı zevklerinin (öhöm) olmasından kaynaklanmaktadır zannındayım.
(bkz: david'in penisi traktör egzozu gibidir)
-olm bu yabancıların hepsi godoş. bunların önünde, kızlarını falan götür hiç birşey demezler. bizim hikmet adamın önünde karısına "yu mi seks???" demiş lan..
hep böyledir zaten, yabancı olması godoşluğu için yeterli iken adam bir de erkek güzeli. kesin beckham da vurduruyodur.
size ne adam karısına vibratör aldıysa. başka ünlüler gibi, victoria beckham 18 yaşındaki damızlık sevgilisiyle yakalandı haberi gördünüz mü hiç? adam belki, deplasmanlara gidiyorum, antremandan sonra yoruluyorum, yapamıyorum diye almıştır. ayrıca*, her defasında o kadar kan toplanacak falan zor iş.
ama yok, neden o kadar pahalı, pırlantalı falan diye ona takılıyorsanız, çok haklısınız. aynısından yılmaz plastik sanayi aş de üretiyor, eminönü'nde her rengi mevcut.
- hanım hanımmmm. görgüsüz hanımmm. o sana aldığım kolye değil.
+ kolye değil mi? kolye olmayan pırlantayı neyleyeyim ki ben? hem baksana boynumda ne güzel durdu.
- vallahada güzel durmuş. suratınlada pek bir uyumlu olmuş. yüzünü açmış.
+ gerçektende öyle, değil mi?
- evet öyle.
- ayy kızlaar inanırmısınız, bekhoşum bana bi pırlanta almış nah bu kadar, hemde siyah zemine işlemeli,
+ çok şanslısın be viko, bizimki hiç anlamıyo kadın ruhundan,
kesinlikle yatırım amaçlı bir eylemdir. adamın canı parasını sike yatırmak istemiştir. victoria bacı da onu yastık altında saklıyordur kötü gün için. fesat olmaya gerek yok...
yalandır.beckham abimiz victoria'ya 2 bakış atsa victoria 3 kere orgazm olur.bu yalanı da beckham'ı kıskanan ingiltere milli takımının diğer oyuncuları atmıştır.pırlantalı,1 milyon dolar falan da dendiği için victoria reddetmiyordur.zenginliğimizi millet görsün,şanımız yürüsün diye,kadın işte ne olacak!!!