|
|
- (bkz: green day/!laurana)
- (bkz: koca bebek)
- (bkz: bebek okan)
- (bkz: meyillidir)
(bkz: kayser sozer)
- (bkz: top mu lan bu)
- kiz versiyonlarindan daha itici olan grup
- (bkz: kıyamet alameti)
- tiksinerek izlediğimiz bebek taklidi yapan kız modelinin değerini anlamamızı sağlar.
- bir kız olarak ybsg demek istiyorum bu modele. hatta adam gibi konuş demek istiyorum hatta aynı şeyi bebek gibi konuşan hatun için de sölemek istiyorum. şirinlik edinilmez, sahip olunur. bu modeller şirinlik yapmaya çalışırken itici olurlar.
(bkz: bu modeller böyle yapıyor)
- şahit olunduğu takdirde gözleri kapatıp,kulakları tıkayıp,şarkı söyleyerek geçiştirildiği de görülmüştür. cidden tatlı olanı da yok değil hani.e istisnalar kaideyi bozmaz tabi...
- (bkz: bunun bi üst modeli çıkmış çok acayipmiş)
- adam olun yahu biraz dedirtir insana. (bkz: götüyle ayran çalkalayan erkek modeli)
- (bkz: emre aydın)
(bkz: şövdüm)
- bebek taklidi yapan hatun modelinden en az yüz bin kat daha iğrençtir. dökülüp yakılasıdır.
- çevresinde gayet ciddi görünen ağır başlı oturmuş adam profili çizen adamın sevgilisine şirin gözükmek için yaptıgı bebek gibi konuşma taklidi yapması kadar iğrenç versiyonu yoktur kadın zaten seni ağır oldugun için seviyo bilmiyon ki böyle yaptımı söylemese de senden iğreniyo. aslolan maymunluk etmeden güldürebilmektir sevgiliyi.
- hiç bir zaman işini tam yapamayan erkek çeşidi
- bebek gibi konuşan arkadaş: olm biz çarşıyız, maçlardan önce kazanda içiyoruz, cigara sarıyoruz. benim testere deniz diye arkadaşım var, alayına gideriz. siz de taraftar mısınız aq?
authentic: hmm, taraftarlık yani bu?
(genç bgka'nın telefonu çalar)
bgka: efendim böbişim, ya'pıyosun sen bakim? kayfaltını ettin mi yavruşu?
(bu işkenceden sonra telefonu kapatır)
a: laaan hani çarşıydık, herkese karşıydık, hani agresif bi duruşunuz vardı?
bgka: olm, deniz abi "seviyosan her türlü" dedi.
a: he tamam o dediyse doğrudur.
- ağlarken "ıngaaa" diye ağlayan erkek modelidir.
- bebek olabilir.
- erkek bebektir.
- telefonu kapatırken ya da arkadaşından ayrılırken "ba bay" der. ama esas özelliği geniş düzlüklerde görülen kız sürülerini hiç ürkütmemesidir, rahatça aralarına karışabilir. bu sayede yırtıcı erkeklere pozisyon hazırlar.
- konuşma sırasında bir bebeği seviyor olma ihtimali yüksek olan kişiler
(ziyaa, 01.09.2008 15:26)
|