az önce başvurdum. 10 saniye içinde üyeliğimi kabul ettiler, çok beğenmişler beni. sonra sıkıldım. üyelik iptali istedim. bırakmadılar, "vallahi olmaz, senden iyisini mi bulacaz?" dediler. imzalı fotoğraf isteyen oldu, üstüme atlayıp öpmek isteyen oldu. böyle sevdiler beni işte.
yeni bir arkadaşlık sitesi olmasının yanı sıra şahsıma 30 dakikada birçok şeyi öğretmiş sitedir..
- ne tarz programlar izlersin ?
+ valla genelde discovery channel ve ntv izliyorum ben..
- en son hangi kitabını okudun ?
+ ya valla hatırlamıyorum inan,son 2-3 aydır okuduğum söylenemez ama kitaptan uzak diilim
- yonja var mıydı sende ?
+ facebook'um bile yok,daha çok gerçek hayatta insanlarla kaynaşmayı tercih ediyorum..
yalanlarınızı sikeyim! kitap okumayan insan başlığına doldurursunuz methiyeleri,arkadaşlık siteleri başlığına gereksiz,işim olmaz tarzı giriler ama yakalasan aynaya bakarak çekilmiş emo tarzı resimler ile at koşturursunuz içinde..
ulan zerre samimiyetiniz yok! götüne güveniosan üye olursun arkadaşım,bu sitelerin mantığı senin kafanda sikiş sokuş ise millet ne yapsın..öyle olsa bile afgurmana ne gerek var ? copy paste mesajlarla yardırıp bi sonuç alamadıysan biz napalım ? bu ekşi sözlüğe çemkirip,çaylak sırasında beklemeye benziyor..