belki ilginizi çeker
  1. · sus ve yalamaya devam et
  2. · far away
  3. · her şeyi bırakıp gitmek istemek
  4. · araba kullanırken dinlenmemesi gereken şarkılar
  5. · adam sandler
  6. · deftones
  7. · around the fur
  8. · 24 haziran 2006 deftones istanbul konseri
  9. · oral seks sırasında dinlenecek şarkılar
  10. · shut up and drive
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · disko kralı
  2. · dersim katliamı
  3. · ugg
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · aşk ı memnu
  7. · domuz gribi
  8. · epidemic
  9. · yasaklanması gereken şeyler

be quiet and drive  

1. buraya ait değilim artık
    gitmek için hızlıyım
    uzağa

seni onun yerine koydum*
    şimdi benimle
    uzağa sür

tümüyle
    benim olduğunu anlamam için
    çok uzağa
    neresi olduğu umrumda değil
    sadece uzağa sür

*: ezginin günlüğü "aşk hiç biter mi" demişti bir şarkısında. bazıları uzak kalır her zaman araya aileler girer, iller hatta ülkeler girer.. aslında kimse yatağından beri gelmede o kadar şanslı değildir sadece... gerçeğe döndüğümüzde ise: hayatta hiçbir şeyin peri masalı gibi olmadığını anlarız.. sanrılardan ibarettir onlar..

aşk hiç bitmez, yanan aşkın üzerine tekrar yanacak olan başka bir ilişki kurulur sadece; birlikte uzağa sürülecek.
    (akaydo, 19.11.2006 22:09)
  2. this town dont feel mine
    ım fast to get away

far

ı dressed you in her clothes
    so drive me far away

ıt feels good to know you're all mine
    now drive me far away

ı dont care where just far away

(bkz: around the fur)
    (troke, 19.11.2006 22:22)
  3. bir holywood repliği...
    -follow that car!
    (azwepsa, 19.11.2006 22:35)
  4. bi şarkı aynı anda nasıl hem bu kadar gaz hem de bu kadar hüzünlü olur? kulaklığımı kulağıma taktığımda beni içinde bulunduğum ortamdan çok uzaklara götüren bir şarkı. birkez dinlemek şarkıya bağlanmaya yeter bile. eğer daha önce böyle birşey duymadıysanız şaşırmayın deftones'ta daha çok var. ama benim nacizane görüşüm be quiet and drive en özel şarkı. ve son olarak chino'nun defalarca haykırdığı "ı dont care where just far away" bölümü şarkının en güçlü yeri.
    (donnie darko, 11.04.2007 20:16 ~ 20:17)
  5. şöyle bir düşünün. bütün kötü hatıralarınızın oluştuğu, aynı zamanda büyüdüğünüz yıllarca yaşadığınız yerden ayrılıyorsunuzdur. işte bu şarkı sizin tercümanınızdır ve deftones böyle duyguların tercümanı olan isimdir.
    (uzayi kurtaran dunyali, 21.02.2009 10:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil