|
|
- (bkz: doğmamış çocuğa yırtık don biçmek)
- (bkz: bize zamanında çok yaptılar sıra sizde)
- (bkz: rerörerö ne lan)
- (bkz: türk erkekleri çok rerörerö)
- (bkz: ana bacı karıştırmayın lan)
- (bkz: ne dedim lan ben)
- artık yüksek sesle söylenmeye başlanmış olan klasik yeni nesil sendromu.
(jugador, 06.03.2008 22:30 ~ 22:31)
- "hemen yargılamayın ya! önce bi tanıyın! rerörerö de neymiş? sensin o!" diye cevap vermek istediğim cümle-cik.
- (bkz: üvey evlat muamelesi)
- maalesef, maalesef rerörerö'lerdir.
üzülüyorum ben de ama doğanın kanunu bu. 06.03.08 22.52 itibariyle rerörerö'lerdir ama belki bundan birkaç ay sonra rerörerö olmayacaklardır. doğal olan, yeni girilen bir ortama adapte olma evresinin sancılı geçtiğidir. konsepti anlamaya çalışırsın, yazarlara aşina olmaya başlarsın, üslubu benimsersin falan falan. bu evrede hatalar yapmak olasıdır. * işte bu yüzden herhangi bir ortama yeni gelen her eleman rerörerö'dür.
hı diyeceksin ki sen farklı mıydın? hayır. ilk geldiğim zamanlar yaptıklarımı hatırlatırsam yerin dibine geçerim. (yok ya geçmem aslında) her gün birkaç kez çöp ışığımın yanması, misal "veriyor" yerine "werio" ifadesini kullanmam falan olmuştur elbet. *
zamanla bu rerörerö'lük ortadan kalkıoo. ay pardon kalkıyor.(rasmus, 06.03.2008 22:59 ~ 23:10)
- rerörerönün anlamını bilmeyen bu (bkz)larla ilgili tüm başlıklarda giri bulunmayan beşinci nesil reröreröye karşı niye hemen savunmaya geçiyor sorusu hakkaten beşinci nesil çok rerörerö dedirtiyor.
- (bkz: 4. nesil 5. nesil meydan muharebesi)
- gün geçmiyor ki yeni bir rerörerö vakasına rastlamayalım.
@2365678 numaralı girisiyle, künyesine bakmadan 5. nesil olduğunu tahmin ettiğim yazar kişisinden özür dilerim amacım afişe etmek değil, canlı bir örnek sunmaktı.
- rerörerö mü?!
(bkz: hanım koş tüfeği getir)
- re re re rö rö rö beşinci nesil beşinci nesil rem röm röm. (bkz: eyvah eyvah)
- (bkz: nesiller arasındaki kavga)
- (bkz: geldiler mi lan)
- (bkz: ne sandın yarraaam)
|