halen 1 kişiden oluşan kominite.. zannımca o bir kişide çok büyük yerden torpilli.. araya hatırlı şahısları koyduğu söyleniyor.. beşinci nesile yeni katılım olmadığı sürece konu hakkındaki spekülasyon ve tartışma bitmeyecek gibi..
@2280779 numaralı duyuru-girideki özellikle vurgulanan herkes ifadesiyle "hepimizin" birer beşinci nesil yazar hesabı açabileceğimizi anlamış bulunuyorum. hep kullanmak istediğin nick'lerden birisini seçme zamanı geldi.
bu kısacık süredeki gözlemlerime göre inanılmaz kenetlenmiş bir nesil. her 5. nesilin nickaltında "çok şöyle böyle nesildaşım "gibisinden en az 3 yorum mevcut. nesil içi dayanışma da fena değilmiş hani.
sözlüğü sonunda selamlayabildiğim nesil. tuhaftır ki, sanırım nickaltında özel yorumu bulunmayan tek 5. nesil yazar benim. önemli değil, torunlarıma anlatacağım bir hikaye edinmiş olurum...
içinde bulunduğum nesil.
şu ana kadar "sen yenisin galiba", "küçüksün" tarzı bir tepki almadım.
hatta gerek özel mesajla, gerekse nick altı girilerle beni destekleyenler, güzel sözler söyleyenler oldu. hepsine teşekkür ediyorum bu mesaj vesilesiyle. ki şahsen de teşekkür ettim zaten.