beşinci nesil cami yaptırma derneği 

adana çık aradan

1. sözlükte beşinci modasından ve beşinci nesil ile ilgili başlık açma modasından bende yararlanayım. gerçi bendeniz vakti zamanında çim adam modasına kapılıp 15 tane çim adam alıp yetiştirme gafletinde bulunmadım değil. kendimi o vakit çimli köyünün ağası olarak farz ediyordum ve klasik yeşilçam filmlerindeki ağa tiplemeleri gibi evde şakır şakır tespih çekerek genizden urfa şivesi ile konuşuyordum.hatta şaban adını taktığım çim adama 'ağanın bokunun üzerine bok olur ulan' diye fırça çekmişliğim var. en sonunda annemin çim adamları çöpe atması ile kurtulabildim bu dertten.

herneyse bunun konumuzla alakası yok. şimdi efendim bu durumun olması gayet normal bir şeydir. çünkü viyana kapılarına dayanmış olan atalarımızın dediği gibi dünyada mekan ahirette iman gereklidir.

iş bu suretle beşinci nesil yazarlar ister istemez mekanı sağlama aldıkları için ahirette imana gereksinim duymaktalar ve imece usulu bir cami yaptırma gereği duymaları kaçınılmaz olacaktır.

bu giriyi neden yazdım ve bu kadar şişirdim laga lugayla sorusunun cevabı ise 'maksat yeşillik olsun' der bir de üzerine limon sıkarak afiyetle ham yaparım.

bu arada mö 88. nesilmiş gibi ahkam kesmek fevkalade zevkliymiş yahu.
    (ceket yok pantolon verelim, 29.03.2008 03:13)
  2. (bkz: şaka gibisin inanmak istiyorum)
    (steff, 13.08.2008 21:44)