belki ilginizi çeker
  1. · ahmet taner kışlalı
  2. · kuruçeşme arena
  3. · kentlikart
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · yaran diyaloglar
  3. · thierry henry
  4. · beşiktaş
  5. · öğretmenler günü
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · hormon kadar konuşmak
  9. · shakira

beşiktaş belediyesi  

1. muhtemelen türkiye'nin en iyi belediyesidir. ilk defa gereksiz bir aksiyon olan ramazan davulcusunu ilçe sınırlarında yasaklamış, bunun yerine isteyenlere telekom'un davulcudan daha ucuza gelen uyandırma servisini önermiştir. yeni getirdiği uygulama ile tek bir hatla tüm soruları cevaplar ve tüm işlemler hakkında bilgilendirir hale gelmiş, bir de her evi tek tek arayarak bu servisten bilgilenir hale getirmiştir. aynı zamanda her mahallede birçok kültür merkezi kurmuş, zaten altyapı sorunları olmayan bir ilçedeki sosyal-kültürel aktiviteleri teşvik etmiştir. bu kültür merkezlerinde çok cüzi rakamlara kurslar verilmekte, insanlar iyi/kötü bir meslek sahibi yapılmaktadır. bir yandan da ilçenin simgesi beşiktaş jimnastik klübü ile ilçeyi bütünleştirmiş, halkın aktif birer üyesi gibi olmasını sağlamıştır. bunları sağlayan beşiktaşlı belediye başkanı için (bkz: ismail ünal)
    (comatose, 20.12.2005 19:10 ~ 19:11)
  2. çalışanların yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptıkları, sinir harbi geçirmeden ödev yapmak isteyen şehircinin adresi, adam gibi belediye.
    (etipuf, 13.03.2006 21:54)
  3. roger waters, sting ve depeche mode'u bizzat getirerek beşiktaş sakininin genel düzeyine hitap eden başarılı belediyedir.
    (comatose, 29.04.2006 13:03)
  4. sabahın köründe doğumgünü kutlama mesajı göndererek beni dumur etmiş ve uykumun açılmasını sağlamış,beşiktaşımızın güzide belediyesi...yalnız şöyle bir sorun var ki arkadaşlar doğum tarihimin ayını ve gününü karıştırmışlar.12.ayın 9unda doğmuş olan bendeniz 9.ayın 12sinde doğmuş sanılmışım.bu sayede doğum tarihimi evirip çevirdiğimde türkiyenin geleceğini etkilemiş karanlık bir tarihin ortaya çıktığını öğrendim.*doğuştan bir misyonum mu var acaba diyerekten numeroloji kitaplarına dadanmayı düşünüyorum.
    (tasarımcı mühendizzz, 12.09.2007 19:12)
  5. yerel seçimlerde yine chp'nin aldığı, ayfer durak'lı dsp'nin %6-7 lik oy oranıyla üçüncü olduğu ilçe.
    o oylar ismail ünal'a değil chp partisine verilmiştir inşallah..
    yine de üzüldüm bu adamla bir dönem daha geçireceğimize.

allah biraz daha vicdan versin diyorum bu dönem için bari ne diyeyim.
    (kedikara, 29.03.2009 19:48)
  6. ortaköy'deki meşhur tuvaleti bedeva yaparak taktirimi kazanmış beledi.
    (delizi, 06.07.2009 16:54)
  7. asfalt yol üst kotu ile yolu dik kesen rögarların üst kotunu bir türlü denk getiremeyen bir yol yapım ekibine sahip belediyedir. detaylı görünüm ve arabayla üstünden geçerken ki his için 1. levente buyrunuz.
    (jamesjoyce, 06.07.2009 17:05)
  8. sanatsal etkinliklerden başını alıp da kaldırımları düzeltemeyen belediye.
    (kırmızı woswos, 06.07.2009 17:49)
  9. son seçimlerde chp'nin aldığı rekor oy oranıyla akp'nin buradan tamamen vazgeçmesini sağlayan belediye.
    (nickcode, 06.07.2009 17:55)
  10. internet sitesine giriş yapılamayan kurum.
    (yeşilçam, 29.08.2009 11:23)
  11. junk mail yollamayı çok seven belediyedir, isterlerse sakın mail adresinizi vermeyin. ayrıca çöp kamyonlarının çalışma saatlerinin bir düzeni yoktur, günün her saati görebilirsiniz, mesela akşam 6'da akatlar'ın içini feci tıkadıkları çok olur.

ek: akatlar'da köprüye bağlanan yerdeki kavşağı öyle mi olsun böyle mi diye 2 yılda bir değiştirerek çalışır gibi görünen, ulus'taki trafik ışıklarının şaşkınlığı ile dillere destan olmuş belediyedir.
    (steppenwolf, 09.09.2009 20:48 ~ 20:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil