beşiktaş basketbol takımı   

adana çık aradan

1. bu sene başarılı ve çılgın hocaları murat didin ve özenle ve beşiktaş gereklerine uygun rasyonel şekilde bir araya getirildiği belli olan kadro ile iyi işler çıkaran, şampiyonluk için bir kesme keskin bir ümit bir kısma endişe veren bi ekip

4 erdem türetken forvet
    5 tyrone ellis guard
    6 nedim yücel forvet
    7 michael wright forvet
    8 tolga tekinalp forvet
    10 kerem tunçeri guard
    11 barış özcan guard
    12 rodney elliott guard-forvet
    14 mithat demirel guard
    15 umutcan özyıldırım guard
    13 eren beyaz pivot
    16 arın soğancıoğlu guard
    12 kimani ffriend forvet
    (unruly, 20.03.2006 14:43)

2. ligde şu anda 3. sıradalar ve kendi üstündeki efes ve ülker ile sene içinde ligde oynadığı dört macı da kazandılar. maçlarını 3400 kişilik akatlar spor kompleksi'inde ve tümünü tam kapasite ile oynuyor ve özellikle seyircisi önünde, ki sadece kendi evlerinde değil dışarda da seyirci çok etkili bir seyirci desteği var, coşuyorlar bu enerjiyi yeri gelende türlü şeylere dönüştürmeyi biliyorlar.

sene içinde kimi sorunları oldu ama şimdilerde beşiktaş camiasının belki futbol takımı kadar önemsediği şampiyonluk için destek verdiği bir oluşum ve hedeflerine doğru da ilerliyorlar.
    şampiyon olabilirler mi bilmiyorum. bu takım önceki yıllarda da çok iyi çizgiler yakaladı. efesle playoff aynarken deplesmanda daçkanın salonunda 27 sayı one geçtiği maçı çok enteresan faktorlerle kaybetti ve ardında da elendiğini hemen ve dün gibi hatırlıyorum hatırlamak istemiyorum

ama bu seneki şey, hocasından seyircisine; kendini parçalayan beşiktaşlının çok sevdiği ve sürekli destek olduğu yabancıları ile ve sağlam bir takım kimyasıyla ve evinde kolay kolay yenilmez(sade banvite yenildiler şanssızdılar) bir takım görüntüsü iken, rakipleri de gözönüne alındığında bu sene şampiyonluk için şu anda muntazam adımlarla ilerleyen bir takımdan bahsediyoruz bahsetmek istiyoruz
    (unruly, 20.03.2006 14:46)
  3. normal sezonun bitmesinde yedi maç kala,
    23 18 5 1817 1663 ile üçüncü sırada olan takım.
    son maçta becerdikleri çılgın bir harekete ise burda bakılabiliyor
    http://rapidshare.de/...
    (unruly, 20.03.2006 14:48)
  4. basketboldan anlamayan ve sadece aleyhte kararlara bağırıp çağıran taraftara sahip basket takımı.

yegane kötülenme sebebi için (bkz: sözlükteki beşiktaşlılar)
    (orcinus orca, 28.05.2006 16:20 ~ 29.05.2006 18:32)
  5. tbl'de şampiyonluk adayı 3 takımdan taraftara sahip olanı. seneye inşallah diyor, yazın yapılacak transferlere ve de el amin'in geri dönmesine bakıyoruz. kerem ile nereye kadar, anca buraya kadar.
    (stocky2001, 28.05.2006 17:59)