bir kez cümle abuk. ama cümleye "hassiktir" dedirtmeyecek giriler lazım. misal benim gözlerim bir "kayser sozer" aradı vallahi. sevmem etmem ama adam bu tür sikindirik ifadelerin hakkını veriyor, yeterince mesnetliyor, altını dolduruyor. meziyet burada. ortaya laf atılmış: "beşiktaş şampiyonlar ligi için fazla şereflidir". niye? neden fazla şerefli? şerefli de fazlası eksiği ne? şerefin alt-üst limiti, epsilon yakınsaması için bir standart var mı?
biraz dolu dolu sallamak gerek sanırsam. o zaman tadı geliyor. yoksa beşiktaş 8 yemiş, fener 20 sallamış... hiç sikimde olmaz. kaymağını kim yiyor olum? ben beşiktaş'ın 8 gol yediğini, bugün öğle saatlerinde, içinden bok akan bir atıksu hattının içinde dizime kadar boklu su içindeyken, bacaklarımın arasından her tür pislik geçerken öğrendim ve ilk tepkim bir sigara yakmak oldu; çünkü ağzımdaki sigara bitmişti ve o boktan çukur bok gibi bok kokuyordu; sigara ancak unutturabiliyordu o kokuyu. beşiktaş 8 atsa bokun rengi değişmezdi sanırsam. herkes halen kahverengi sıçıyor. sikişmeye de devam ediyorlar. lağımlardan prezervatif akıyor. bizim milletimizin sikiş potansiyeli yüksek. bir hattan bu kadar sık prezervatif geçtiğine gözümle görmesem inanmazdım. beşiktaş'ın 8 yemesi üreme dürtülerimizden bir şey alıp götürmemiş.