gündem
  1. · boylumlama
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · yalnız kalmak istiyorum
  9. · can t change me

beşiktaş ın dualar ile şampiyon olması  

1. beşiktaş asbaşkanı levent erdoğan'ın 2008/2009 sezonu şampiyonluğu için sarf ettiği söz öbeği. tamam rakip taraftar olarak biz de biliyoruz muhteşem oynayarak beşiktaş şampiyon olmadı. ligin büyükleri hedefsiz ve iddiasız kalmıştı ve bu süreçte beşiktaş mücadeleci bir ruh ortaya koyarak şampiyonluğu kucaklamıştı.

ama bizim gibi rakip taraftar için bile bu sözler tepki uyandırıcı. o kadar da hakkını yeme başkan takımın.

hem sonra varsa şayet tanrı diğer takım taraftarlarını dinlemiyor mu? yok diğer takımların taraftarları başka dinlere mensup ya da ateist kişiler mi?
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 20.09.2009 15:53 ~ 15:54)
  2. (mgun, 20.09.2009 16:07)
  3. (egzozcu, 20.09.2009 16:18)
  4. sivassporun salaklığından ve beceriksizliğinden-ki bu iyi ihtimal- kaynaklanan şampiyonluğun, başka takımlarla alakası olmadan kazanıldığını söyleme çabasında olan beşiktaş asbaşkanının ezik açıklaması. ne var sanki adam gibi söyleseniz, herkes bilmiyor mu gerçekleri...

şişirdiğiniz mustafa denizli de patladı bir tarafınızda. ertuğrul sağlam gibi bir adamı harcadınız, utanmak yerine saçmalarsınız işte şimdi.
    (anladım bozukluğu, 20.09.2009 16:28)
  5. (qrs komplexi, 20.09.2009 16:30)
  6. (adsız, 20.09.2009 16:43)
  7. tüh lan fenerbahçe ve galatasaray'ın güçsüz olması sebebiyle değilmiş dedirten olay.

not: fenerbahçeliyim. ona göre oylayın ulan.
    (is there something to do, 20.09.2009 16:46)
  8. (sanki buranın komutanı önce insan olacak, 20.09.2009 18:21)
  9. duayı yıldırım demirören'in etmemesi şartı ile beklenebilecek bir şeydir..
    (lextra, 20.09.2009 18:24)
  10. koca sezonda harcanan her türlü emeğin getirilip buna bağlanması gayet normal.zaten çanakkale savaşını askeri deha değil,ruhani güçler kazanmıştı.

yazardan bir öneri: dualarla beşiktaş şampiyon oluyorsa,gülen tarikatıyla galatasaray uefa yı alıyorsa,daha nefesi kuvvetli birini fenerbahçe bulsun;şampiyonlar ligini kazansın.
    (görüşuzmanı, 20.09.2009 18:42 ~ 18:42)
  11. 'biz geçen sene dualarla şampiyon olduk. ne başarısı? başarı falan yoktu ortada. biz yeniliyorduk onlar da yeniliyordu. böyle başarı mı olur? beşiktaş taraftarının duaları bizi şampiyon yaptı. onların isteği şampiyon yaptı bizi. ne başarısı? yenilerek başarılı mı olunur?'

tam hatırlamıyorum ama böyle bir şeyler söylemişti levent erdoğan. yani anlatmak istediğim burada yazılan eleştrileri haketmiyor. diğer takım taraftarlarının duaları kabul olmaz falan demedi ki. bir sözü alıp yorum yapınca böyle oluyor işte.
    konuşmayı dinleyen insan bu yorumu yapmazdı diye düşünüyorum. adam mustafa denizli'nin, yıldırım demirören'in başarısızlığını anlatmaya çalışıyordu zaten.

her neyse. beşiktaşlı değilim, şimdi savunduğum için öyle bir çıkarım yapmayın ama bi cümleye de yorum yapmayalım burada. yalan yanlış anlamlar çıkartıyoruz çünkü konuşma içinden bir cümleyi ele alınca.

aslında levent erdoğan konuşmasında, başarısız olduklarını söylemiştir. ben ilk kez bir beşiktaşlının 'galatasaray ve fenerbahçe kötüydü biz o yüzden şampiyon olduk.' dediğini duydum.

ve levent erdoğan'ın bu konuşması bir şeyi daha göstermiştir; beşiktaş yönetimi uyumsuz, birbirini dinlemiyor ve kararlar ortak alınmıyor.
    adam tüpçü'ye sövüyordu neredeyse lan.
    (belki de bunlar yanılsama lan, 20.09.2009 18:45)
  12. tek cümleyi alıp yorum yaptığını söyleyerek insanları eleştiren kimi yazarların, eleştirileri tamamen okumayarak üzerine yorum yaptığı söz öbeğidir.

"beşiktaş asbaşkanı levent erdoğan'ın 2008/2009 sezonu şampiyonluğu için sarf ettiği söz öbeği. tamam rakip taraftar olarak biz de biliyoruz muhteşem oynayarak beşiktaş şampiyon olmadı. ligin büyükleri hedefsiz ve iddiasız kalmıştı ve bu süreçte beşiktaş mücadeleci bir ruh ortaya koyarak şampiyonluğu kucaklamıştı."

yazılmıştır tanım olarak. ama işte neyse... anlayana...

(bkz: biz diyemiyoruz rtük var)
    (bkz: erman toroğlu)
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 20.09.2009 18:49)
  13. allahlık bi takım olduğumuzun göstergesidir.
    (bkz: bir beşiktaşlı olarak mustafa denizli?)
    (silversilver, 20.09.2009 19:38 ~ 19:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil