beğenilen kızın salak olduğunun anlaşılması 

adana çık aradan

1. ortamdan hızla uzaklaşılmasını gerektiren durum.
    (heliad, 30.01.2007 17:34)
  2. genelde kızların çoğunun salak olmasından dolayı, daha önceden düşünülmesi gereken durumdur. bir kere bakılır hoşlanılıyordur hatundan ancak kafadan teoriler geçer ve son karar verilir. salaklığıyla katlanılacak veya direk olarak oradan uzaklaşılacak.
    (jamesdean, 30.01.2007 17:36)
  3. iyi işim kolaylaştı düşüncesinin oluşmasına sebebiyet veren durum.
    (shade, 30.01.2007 18:23)
  4. -bakar mısııın? ya bu bilgisayarın klavyesinde 3 nokta tuşu nerdeeee?
    +anlaşıldı.
    ayrıca (bkz: @1097686)
    (alkolik2000, 30.01.2007 18:30)
  5. kurulan tüm hayallerin boşa çıkması durumudur. halbuki hayallerinizde onunla birlikte edebiyat tartışmış, dünyanın kötüye giden durumu hakkında endişe etmiş, dadaizm felsefesinin uzaklığı, pop-art'ın anlamsızlığından dem vurmuş, abd'nin bataklığa saplanmış ırak politikasından tutun da , türk eğitim sisteminin kurtuluş formüllerinin neler olduğunundan bahsetmişsinizdir. fakat bu durumun anlaşılmasından sonra bunlar birer hayal olarak kalacak, hiçbir zaman gerçeğe dönüşemeyeceklerdir.
    ayrıca

(bkz: sözlükteki bayanlara selam ederim)
    (bkz: sözlükçülerin aslında demek istedikleri)
    (red zeppelin, 30.01.2007 18:31 ~ 18:33)
  6. bazıları için birliktelik teklifini reddetmesi şeklinde gerçekleşebilir...

(bkz: yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek)
    (8844455, 21.02.2007 01:59)
  7. beğenilen şahısa insanın kendince bir kimlik giydirdikten sonra yaşamasının hayal kırıklığı yaşattığı bir durumdur, çoğu zaman katlanılmazdır ancak. kafanızdaki o güzel, çekici, akıllı kız gitmiş salak bakışları insanın üzerinde rahatsızlık yaratan bir varlık gelmiştir. kızı tanımadan önce hayatın anlamını bulduğunu düşündüğünüz o güzelim gözler yerine sudan çıkmış balığınkilere benzer gözler gelmiştir artık. bu durumda yapılacak ilk iş kızı hızlandırılmış bir eğitim dönemine sokmaktır, beyni etkili kullanma yöntemleri ile mutlak başarı yakalanmalıdır.

ayrıca; (bkz: abartı)
    (solgun, 21.02.2007 02:25)
  8. -benimle çıkarmısın?
    -merdivenlerdenmi kikirikiki
    -(oleeyy salakmış lan) evet merdivenlerden hadi çıkalımmı
    -ama seke seke çıkacaz oyunbozanlık yok kikirik
    -tamam hadi sek sek,geçtim seni ehuehe "ulan benide salak moduna soktu)
    -ühühüüü
    -??!!? neden ağlıyosun
    -geçtin beni oyun bitti game over ühüü..ben gidiyorum
    -"aboo kızın salak olduğunu unuttum birden lan. bizim evede az kalmıştı.. kahroldum " s*ktir git bana kızmı yok lan.
    (aranjor, 21.02.2007 02:46 ~ 25.06.2007 00:53)
  9. kızın çıkma teklifini reddetmesi, size vermemesi, sizden daha yakışıklı - başarılı biriyle birlikte olması gibi durumlarda sıkça varılan farkındalık. ha hep böyle midir, değildir tabii.
    (me vale madre, 18.03.2007 16:51)
  10. kızla iki lokma laf konuşmak isteyen bir şahıssa hoşlanan kişi için hüsrandır,salak kız çekilecek çile değildir.eğer kızın daha içini tanımadan analiz etmeden hoşlanılıyorsa,beğeniyorsa o zaman fiziksel çekim vardır salak olsa da kaçılmaz , kız yüz verene kadar hoşlanmaya devam edilir.
    (cashmere, 18.03.2007 17:20 ~ 17:22)
  11. başka bir bakış açısıyla insanı bir sevinç halini alması olasılığı yüksek bir vaka da diyebiliriz..malumunuz akıllı sevgilidense salak sevgili makbuldür..
    (nuitari, 18.03.2007 18:14)
  12. öncesinde bir anda gelen gazla teklif edilmişse farkedildiğinde pişmanlık verecek korkunç durum. (bkz: geri dönüşü olmayan şeyler)
    (emrede, 04.04.2007 16:34)
  13. genelde beğenilen kızın, sizi beğenmediği için sizin de gururunuza yediremediğiniz için arkadaş ortamı içinde 'zaten salakmış' deyip işin altından kalkmaya çalışırken kızın gerçekten salak olduğu gerçeğini öğrenince herşeyin acı bir tesadüf olduğunu düşünmektir...
    (dolapbeygiri, 16.06.2007 23:29)
  14. insanın tüm çabalarının boşa olduğunu anladığı andır. erkek kişi kendini o anda içkiye vurmak, lanet olsun şehrazata da zam geldi zaten demek ister. işte o an rus kadınına tamah eder, allah düşürmesin o duruma.
    (the godless endeavor, 24.08.2007 23:55)
  15. (bkz: yakacak ile sikeceğin kötüsü olmaz)
    (anky, 24.08.2007 23:59)
  16. eğer ki o kızı beğendiğinizi arkadaş ortamınızda söylemiş ve o ortamda kıza methiyeler düzmüşseniz ölümle eş değerdir. arkadaşlarınız sık sık size bu olayı hatılatıp pis pis sırıtacaklardır. bir şey de diyemezsiniz, haklılardır.
    (onurene, 01.09.2008 13:21)