görseller
bbg eraybbg eray
bbg eray 
belki ilginizi çeker
  1. · bbg eray vs bbg melih
  2. · bbg melike
  3. · murat bardakçı
  4. · çok üzülüyorum ben bu çocuğa
  5. · bir bbg eray vardı noldu
  6. · becerdiği kızları sitesinde listeleyen abaza
  7. · eray sezer
  8. · bbg eray vs bbg melih
  9. · çok kitap okuyunca adam olacağını sanan tipler
  10. · kanat atkaya
gündem
  1. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  2. · aşk ı memnu
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · yılmaz özdil
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · yandaki bilgisayarın aniden kendi kendine açılması
  9. · swatch

bbg eray  

sayfa  / 3
  1. web sitesiyle uzun zamandır olmadığı kadar gülmemi sağlayan zat.
    (bkz: http://www.eraysezer.com/)
    (excalibur, 14.08.2005 14:27)
  2. 1'er senede lisans ve yüksek lisans eğitimini bitirdiğini iddia eden insan.
    (wondrous, 15.08.2005 22:12)
  3. "bazı bilinmesi gerekenler" diye bir kitap çıkaran filozof müsveddesi
    (hypnotica girl, 16.11.2005 19:39)
  4. "bir zamanlar bbg evleri vardı ve bu evlerin ilkinde bir eray vardı hey gidi..."

eğer olurda bir gün haddinden fazla entellektüel olan çevremde konu; olur ya dönüp dolaşıp türk tvlerinin ekrana milyonlar kilitlemiş yapımlarından biri olan bbgye; gelirse yukarıdaki cümleyi kurmamı sağlıyacak kişi. gördüğünüz gibi ne genç kızların sevgilisi melihi, ne aşk mağduru tarıkı, ne danslarıyla gönüllere taht kuran sinanı, hiç biri eray kadar derin izler bırakmadı bu bünyede.

her anda felsefe yapmaktan usanmayan, kendini beğenmiş, laf sokmaktan çekinmeyen, her oylama vakti geldiğinde şu şu benim büyük ödülü almamda engel teşkil edeceği için elenmelerini isterim tarzında beyanatlarla ortamı germeler, bbg evindeki tüm kankileri birer birer saf dışı edip büyük ödülü kazanamayışı bunda büyük etken sanırım.

ama koftiydi o ayrı.
    (chixculub, 25.10.2006 06:56)
  5. yahu bu adam yarışmada kahve falı bakarken araya kimsenin anlamadığı sözler katardı, bu sayede kızlara yazardı, ne zaman filozof oldu, ne zaman kitap yazıp kendini topluma birşeyler vermeye adadı? zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi? bir medya filozofu daha... hadi hayırlısı...
    bu arada havalı bi site de yapmış.
    (bkz: hey yavrum hey)
    (bkz: japon yapıyor kardeşim)
    (misuf, 25.10.2006 14:59)
  6. televole tarafından filozof eray lakabı takılan şahıs.
    hatta o zamanlar televole'yi acun ılıcalı sunuyor olabilir.
    (venom, 08.12.2006 16:58)
  7. en son* kendisini uzamış saçları,deriler içinde ve harley davidson üzerinde tvde gördüğüm zat. ne ara filozofluktan çıktı da harleyciliğe merak sardı bilinmez.
    (hypnotica girl, 23.05.2007 19:59 ~ 20:00)
  8. web sitesine yazdığı okuduğum kitaplar arasına ilkokul kitaplarını bile yazmış olan, bbg melih ile baya atışmış yarışmacı. evde kimde sevmemişti.
    (transistör kazancı, 23.05.2007 20:06)
  9. ismen tanıdığımız ama cismen tanımadığımız yarışmacı.
    (demiurge, 23.05.2007 20:11)
  10. web sitesinde okuduğu kitapları sıra numarası ve sayfa sayısına kadar koymuş olan zavallı.

805 adet kitap okumuş kendisi

http://www.eraysezer.com/...
    (maslow, 12.08.2007 04:21)
  11. oturup bi de web sitesi yapan garip. ulan banane senin hobilerinden, okuduğun kitaplardan! ayrıca sen 30'unu geçmiş bi adamsın, okumayı çok seviyosun madem canım niye bi polyanna için 30 küsur sene bekledin. hadi anladık sindire sindire okudun bu kitabı ama kurtlar vadisi ne lan! herkes entelektüelimim diye dolanıyo ortalıklarda aha bi entel daha buyur. sitesi cidden çok komik ama tavsiye ederim şahsen.
    (dying brokenhearted, 12.08.2007 04:29)
  12. hayatımda gördüğüm en lüzumsuz ve komik web sitesine sahip, tanımlayamadığım şahıs... (şarkıcı-sunucu-oyuncu, kabaca ünlü?? yok yav değil)
    (epilofs, 12.08.2007 22:11)
  13. 805 adet kitap okumuş. oturdum inceledim; liberal demokrat parti yayınlarından çıkma broşürden öteye gidemeyen 24 sayfalık yayınları da kitaptan saymış. şimdi bu mantığın ekseninde her gün ekseriyetle iki gazete, iki sözlük, bir diş macunu kutusu ve iki farklı duş jeli ambalajı okuyan biri olarak çoktan vermişim eline, ay em sori.
    (vandal mimar, 12.08.2007 22:22 ~ 29.09.2009 05:33)
  14. allah üşendirsin demek istiyorum kendine...bi de tutup hangi kitaba hangi tarihte başlayıp hangi tarihte bitirdiğini yazmış.
    (hürrem, 12.08.2007 22:26 ~ 22:32)
  15. internet sitesi ile beni yerlere yatırmış , kanımca ne yaptığını kendisi de bilmeyen , bir zamanların bbg sinin filozofu. kelimelerin yetersiz kaldığı bir atmosfer yarattı bünyemde.
    (hplovecraft, 12.08.2007 22:40)
  16. biraz garip bi abimizdi ama genede sevilirdi. programı izlenir kılan şeylerin başındaydı. lafı uzattıkça uzatırdı ve herkese bi lafı vardı. zamanında bbg eraycılar - bbg melihçiler olmak üzere türkiye'yi ikiye ayırmış olan şahsiyet.
    (bkz: http://www.youtube.com/...)
    (kelamishnikov, 12.08.2007 22:42 ~ 22:43)
  17. bbg'de yarışma numarası 11 idi. melih'e "kapıyı yüzüme çarpma!" diye haykırması dün gibi aklımdadır. "yahu madem böyle okumuşsun etmişsin, aklı başında bir adamsın ne işin var senin bbg'de" diye sormak istediğim şahsiyettir kendisi.
    (rain frohagen, 12.08.2007 22:47)
  18. bbg evinde, barış manço'nun kul ahmetini söyleyen, bi de berra'ya söylediği 'bundan sonra bana söylediklerini duvara söylemiş olursun' repliğiyle aklımda kalmış, şimdi olsa illa oy atacaksam, melih'e verdiğim oyu kendisine atacağım, görüldüğü gibi beni pişmanlıklara garketmiş şahsiyet. hey gidi eray, hey gidi melih'e oy atıp kontör harcayan kendim, ne kadar eleştirilesi bi programsa da sıkı takip ettirirdi kendini o zamanlar.
    (munasebetsizevrak, 12.08.2007 22:54)
  19. site için harcadığı zamana mı, kitapları okumakla kalmayıp çetelesini tutmasına mı yoksa göstermelik okuyuculuğunun ucuzluğuna mı yansam bilemediğim şahıs.
    (kızınbiri, 12.08.2007 22:59)
  20. en son tepebaşı'nda bulunan ibb ve bimtaş'ın ortak olduğu istanbul metropoliten planlama ve kentsel tasarım merkezi'nde şehir plancısı olarak çalışırken görülen, çalıştığı ortamda ünü münü tınlanmayan, maalesef meslektaşım.
    (ness, 12.08.2007 23:01)
  21. ilk etapta bbg evine girerken psikolog oldugunu söylemiş, ancak daha sonra hakkında yapılan araştırmalar sonucunda, psikologlukla uzaktan yakından alakası olmadığı ortaya çıkan; tabir yerindeyse tüm izlekleri "yiyen" şahsiyet. hatırladığım kadarıyla bbg evinde diskalifiye olmuştu.
    (factotum, 12.08.2007 23:27 ~ 23:27)
  22. (bkz: küsuratlı sayı vereyim ki salladığım anlaşılmasın)
    (alqan, 13.08.2007 00:11)
  23. web sitesindeki kitap listesini gördükten sonra
    (bkz: şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik)
    (iset, 16.08.2007 22:58)
  24. dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan zavallı.
    (firsattanistifade, 05.02.2008 17:25)
  25. okuduğu kitapları üşenmeyip internet sitesine aktaran , tarihiyle birlikte hem de , çakma filozof.
    (hplovecraft, 05.02.2008 17:43)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil