17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 371 tane
günün başlıkları: 371 tane
- ·beklemek (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yalnızlık (5)
- ·
- ·itü sözlük (2)
- ·aşk (2)
- ·
- ·blind guardian (2)
- ·
- ·
- ·türkiye kupası (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gülse birsel (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kuzey güney (2)
videolar
bazen kusuyorum ben
- ice age 2 de veletlerin sid i ezdiği sahnede kimsenin birbirini kazımadan konuştuğu bir anda bastıbacaklardan biri tarafından lan kimse farketmez söyleyeyim gitsin diye ortaya atılan ama herkesin susmasıyla bütün başların dönmesine sebep olan itiraf
- ice age 2'de küçük karıncayiyenin söylediği ve filmin en iyi repliği olan cümle.
- uzun süre susmanın dezavantajıdır.
çok susarsın çok şeyi göz ardı edersin hatta öyle anlar gelir ki canını yaksalar bile kalkıp siz benim canımı yaktınız demezsin hoşgörürsün herşeyi çünkü onlar senin için önemlidir kırmak istemezsin incitmeyi düşünmezsin hep yanlarında olmak var olduklarını bilmek sıcaklıklarını hissetmek uzun süre iyi gelir insana sonra bir zaman gelri artık tahammül dedikleri şeyin nasıl bişey olduğunu hisstmeye başlrsın sonra o tahammül sınırlarını zorlamaya başlar zorlanırsın ama yine susmaya devam edersin konuşman gereken yerde bile susarsın ağzından yanlış bişey çıkmasın diye sonra mı sonra işte o olur o "bazen" gelir olmadık bir yerde içindeki herşeyi kusarsın öyle bir kusarsın ki kırmak istemediğin incitmeyi düşünmediğin herkesi ağlatmışsındır hatta senden bir adım uzaklaştıklarını görürsün
.. ne kustuğundan birşey anlrsın ne de susmandan ..
bir süre bir pişmanlık kaplar bir yanını ama bir süre sonra kendini ifade ettiğin için bir yandan bir huzur kaplar ... sonraları birşeyler düzelmeye başlar ve kusmanın işe yaradığını düşünürsün ... - ice age 2'nin en sevimli repliklerinden. veletin biri öyle araya kaynatmak ister bu cümleyi, içinde mi kalmış ne? ama kaynamaz, herkes duyar. öyle ezik gibi kalıverir.
aynı zamanda bir itü sözlük yazarı. - yoklama listesinde adını gördüğüm şu andan itibaren, günümü güzelleştirmiş yazardır. koptum gülmekten.
böylece, yıllar önce unuttuğum bu repliği de, tekrar literatürüme sokmuştur. sağolsun var olsun. - nickini ne zaman görsem buz devri takıntımdan bi sempati oluyo,halleniyorum mesaj atmak istiyorum.ama hiç tanımıyorum ne diyim ?hehe nick çok güzel desem mesaj atıp çok yapmışlardır ,itici olur farkındayım.o yüzden direkt olarak büyük denizde boğulayım bari deyip burdan söylemek istedim: nick çok güzel.
- (bkz: sözlük yazarlarının itirafları)
(bkz: bazen kusuyorum ben)
(bkz: başlık nick uyumu) - ice age 2 de bunu söyleyen bebe hayvancığaza çok üzülüyorum açıkçası. bazen kusuyorum ben der, sonra da kimse takmaz, arada kaynar. kimse sormaz; aa neden kusuyorsun filan diye. belki de çok dertli, çok içiyor kusuyor, üç aylık ömrü kaldı filan... neyse.
- en sevdiğim yazar.
- http://www.facebook.com/...
- ice age 2 filminin güldüren kısacık bir repliğidir.
mamudun çocuklara anlattığı masaldan sonra her çocuk tek tek yorum yapar:
-bu çok sıkıcı.
-hiç bişey anlamadım.
-hiç inandırıcı değil.
-sıpalar ne yer.
-bu tatmin edici bi son olmadı.
-bazen kusuyorum been...(seyircinin gülmesi için sessizlik)
mamut: sonsuza dek mutlu yaşadılar. - orjinali 'sometimes i throw up' olan fakat buz devri'nin bütün serilerinde türkçe dublajın daha komik olduğunu bir kez daha doğrulayan cümle.kim bilir belki yabancılar da ingilizcesine gülüyordur.
- adamın yapıtaşıdır. link için tekrar teşekkür ettim.
- (bkz: anksiyete)
- durum güncellemesiyle beni güldüren yazar. ahahahaah
- emmimdir. turp gibidir!!
- yeni bir hayat'ın her bölümü beraber izleyip o bölümün dedikodusunu yaptığım yazar. çok eğlenceli ama yaaa. saygılar.