belki ilginizi çeker
  1. · bayhan gürhan
  2. · evladın olsa sevmezsin
  3. · vurdum duymaz
  4. · sen karşımda
  5. · yemekteyiz e katılabilecek en alakasız beşli
  6. · 31 çekmekle geçti ömür elde ne am var ne dübür
  7. · ağa kızı
  8. · umut kuzey
  9. · buzda dans
  10. · şarkı yarışmaları sonunda yıldız ortaya çıkmaması
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · ugg
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · author gibi erkekler
  8. · platonik aşk
  9. · ramazan davulcusu

bayhan  

1. (bkz. bayhan gürhan)
    (wondrous, 05.03.2004 12:52)
  2. an itibari ile show tv'de bir programa katılıp deniz seki için: "inanıyorum ki o bir insandır." demiş kişi.

amcasının oğlunu bıçakla delik deşik etmek suretiyle kan kaybından öldüren ve sadece 2 yıl yatıp çıkan kişi. rahşan affı sağolsun.

deniz seki, düşünce buna gün doğmuş; program program geziyor. biri düşmüş, televizyonculara da gün doğmuş. leşe konan iğrenç sineklere benziyor alayı. tiksindirici. yeni bir leş düşse de gündeme; kadın biraz mola verip kafayı dinlese içerde.

haa sahi, deniz seki'nin verdiği zarar kendinedir, şiddet yanlısı falan değildir." kafam bozulsun alırım bıçağımı elime"ye pek benzemez haliyle.

alişan'la çağla şıkel de "aferin" veriyorlar bayhan'a. deniz seki 6 yıl önce az bile demiş kendisi için. ben bugün bunu gördüm!

bu arada deniz seki'yi de bir eli yağda bir eli balda sanmasın kimseler. kendi sesi ve şarkılarıyla gelmiştir bu noktaya, öyle elit bir sülalesi yoktur. manikürcülükten, güzellik uzmanlığından -anlayacağınız kuaför çırağı- gelmiştir buralara. yırtarak, yırtınarak.

deniz seki, hapisten çıkınca bu gene çıkar ekranlara birkaç gün. olup olacağı bu bayyyyyhan'ın. cidden bayıyor!
    (varolmanın dayanılmaz hafifliği, 03.03.2009 11:38 ~ 11:40)
  3. (bkz: vurdum duymaz)
    (kurdeşendöken, 17.03.2009 01:57)
  4. sesi hintlileri çağrıştırıyodu. değişikti. nerden aklıma geldi bu adam lan.
    (ya, 07.09.2009 01:19)
  5. ı will always love you yu öyle bir söyler öyle bir söyler ki krize girersiniz aşktan ...
    (inwe tiwele, 07.09.2009 01:21)
  6. bi an ismini görünce gülme krizine girdiğim insan. öyle deli gibi bakma içüm gidiyowo...
    bayhan ha bu ne diyalektik ?
    (abdüş şuküfe, 07.09.2009 01:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil