|
|
- saüsözlükten tanıdığım yazardır kendisi.hatta ve hatta yapılan son ankette en iyi yazar seçilmiş ve saösüzlükte moderatör olmuştur.ayrıca itü sözlükte şahsıma başlık açmasıyla beni ayrıcana mutlu etmiştir.sağolsundur.
(chakıl, 01.08.2007 11:12 ~ 02.08.2007 17:57)
- bir de ordu'lu galiba. tahminimce kesin denizciler'de dondurma yemiş, dıgının yerinde yağlıya yumulmuştur.
- kibar ve anlayışlı insan. birden celallenip hede hödö höyt şeklinde davranmıyor. saygılar.
- hakkımda yazdığı giri ile beni çok mutlu etmiş, dolu insandır. o ve onun gibiler her zaman olmalıdır bu sözlükte.
- hoş sohbet ve gerçek bir arı sever insan. güney amerikayı gezip görmesini dilediğim yazar.
(leblebi, 23.04.2008 22:53 ~ 27.06.2008 11:06)
- girileriyle duygularıma tercüman olmuş yazardır.aman elleri dert görmesin.
- harbi insan, eleştirmen, feylezof, düşünür, mühendis bir de rapçi. sözlükler arası geçiş yaptığımız arkadaş, kanka. muhabbet insanı.
- hayran kalınacak bir insan. çok zeki. dehşet akıllı. konfüçyüz kadar olgun ve bilge. harika gülümsüyor. bravo, alkış alkııış ve alkış!
- sözlüğün azınlıktaki kısmından bir yazardır, helal olsundur, benim düşüncelerimi benden çok daha güzel yazabildiği için kendime örnek alabileceğim türden yazardır. "yürü beee kim tutar seni" denilesi bir insandır.
- bir şekilde türk polisinin görev aşkıyla(!) yanan eline düşmesinin istediğim yazardır.
bir elinde cop, bir elinde gaz bombası, belinde kelepçe-silah-yedek şarjörü ile diğer hayvanın yere düşürdüğü kadını tekmelemeyen hayvanı savunabilen bir yazardır. neymiş görevini yapıyormuş...
öyle göreve de öyle zihniyete de *bacağım girsin..
şu girisi referans olsun hakkında bilgi için: (@2383863)
|