görseller
bayanlardan erkeklere tavsiyelerbayanlardan erkeklere tavsiyeler

belki ilginizi çeker
  1. · erkeklerden bayanlara tavsiyeler
  2. · kadınlardan erkeklere tavsiyeler
  3. · bi siktirin gidin
  4. · hocam yavaş söyleyin yetişemiyoruz
  5. · roger that
  6. · sarsana bana da yarım kilo
  7. · erkek değil adamım
  8. · erkeği itici yapan ayrıntılar
  9. · ben bugün bunu gördüm
  10. · açık yeşil adidas eşofman giyen kız
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · zongul ducks
  8. · yakın olmak için uzak dur benden
  9. · mor ve ötesi nin bağcılara gelmesi

bayanlardan erkeklere tavsiyeler  

sayfa  / 10
  1. az konuşun, çok iş yapın. en yakın arkadaşımıza(!) olanı biteni anlatıp da onun söyledikleri doğrultusunda gardınızı almayın. yanılırsınız allah muhafaza, size verilen üç kuruşluk başlangıç priminden de olur sıfırlarsınız kimliğinizi. erkek değil, adamım derken aynada son bir kontrol yapın maskeniz yamuk mu kandıracak kadar idare eder mi emin olmadan sahneye fırlayıp artizlik yapmayın. basit olun; özünüz sözünüz bir olsun.
    (bkz: sarsana bana da yarım kilo)
    edit: imla
    (balliborek, 30.05.2009 01:05 ~ 01:11)
  2. (kozmik kuzu, 30.05.2009 01:07)
  3. temiz olun temiz. elleriniz, dişleriniz, üstünüz başınız temiz olsun. gözünüzdeki çapakla dolaşmak zorunda değilsiniz.
    (hencecalik, 30.05.2009 01:07)
  4. bir bayanı tavlamak için herşeyi yapıp , tavladıktan sonra aman nasıl olsa tavlandı deyip hediyeleri, çiçekleri, güzel sözleri rafa kaldırmayın.kaybedersiniz!

samimi olun, kendiniz olun, ya baştan olduğunuz gibi davranın ya da olduğunız gibi davranmadıysanız her zaman nasıl davrandıysanız öyle davranın.

karşınızdaki insanı dinlemesini bilin, birisiyle konuşurken uzak diyarlara değil gözlerinin içine bakın.

birisine değer veriyorsanız bunu gösterin, gökten aman bu adam sana değer veriyor diye vahiy gelmiyor hiçbirimize.

zor zamanlarımızda yanımızda olun, gözyaşlarımızı silin, sıkı sıkı sarılın.dost olun arkadaş olun sevgili olun her ne iseniz ama yanımızda olun, arkamızda bize değer ve destek veren insanlar olduğunu bilmek gibi güzel bir duygu yok.

ve en önemli uyarı , lütfen değer verdiğiniz insanların yanında başka kadınlara bakmayın, erkeksel refleks bu, gözüm öylesine takıldı aa olurmu sen benim herşeyimsin vs vs gibi cümleleri kabul etmiyoruz!
    (janerizzoli, 30.05.2009 01:18)
  5. kendinizi nimetten saymayın mümkünse.
    (benanneminbirkızıyım, 30.05.2009 01:19)
  6. (ulanyinemiben, 30.05.2009 01:20)
  7. mümkün olduğunca az çakallıkla sürdürün hayatınızı.o çakallıklar çakılınca bir hal gelip oturuyor üzerinize ,tadınızdan yenmiyorsunuz.
    (düttürü dünya, 30.05.2009 01:25)
  8. ilişki başlarken gösterdiğiniz cesareti bitirirken de gösterebilin.
    (anlat bakalım şehrazat, 30.05.2009 01:29)
  9. kendinizi çok beğenmeyin,orda burda zamanında şu kız da bana yazmıştı,ordaki de benden hoşlanıyordu diye muhabbetler döndürmeyin.böyle konuşunca biz sizi çok yakışıklı,harika falan mı görüyoruz sanıyorsunuz?
    yalan söylemeyin,hele de sevdiğinizi üzmemek için asla yalan söylemeyin,dürüst olun açıkça söyleyin ne diyecekseniz.
    sırf biz seviyoruz diye sevmediğiniz şeyleri seviyor gibi yapmaktan kaçının,neyseniz o olun.

tamam kibar olmayabilirsiniz,ama olmak için çaba gösterirseniz bu hoş olabilir.
    (phantom of the ophelia, 30.05.2009 01:35 ~ 01:58)
  10. ağır olun hoppidi erkekler sevilmez saygın bi kişiliğiniz olsun.en önemlisi verdiğiniz sözleri tutun ve yalan söylemeyin kaçan kovalanır lafına inanmayın tekneyi yersiniz sevin adam olun değer verin.ibne olmayın bütün güzelliklerin verildiği hatun yerine kıllı ahmetler mehmetler peşinde koşmayın.pis gezmeyin mis kokun sürpriz yapın minikte olsa hediye alın sevgilinize.önemli tarihleri unutmayın.alttan alın karşınızdakinin anlattıklarını götünüzle dinlemeyin önem verin hatununuza.yok önemsizse totonuza tekme yediğinizde peşinden koşmayın.güven verin elinizdeki cevheri kaçırmayın.her hatun hassas düşünür ilgi bekler ilgi gösterin.(bkz: çok ciddiye almak)
    (yeşil erik, 30.05.2009 01:36)
  11. bizim bayan değil, kadın olduğumuzu bilin. kadınlığımızdan utandırtmayın.
    (mina harker, 30.05.2009 01:37)
  12. durduk yere kıskanmayın azıcık kendinize güvenin. herşeye karışmayı maharet sanmayın. hesap ödemek isteyip de elimizi cebimize attığımızda artistlik yapmayın. inanın hiç etkilenmiyoruz hesap ödediğinizde. bu bir hakaret değil anlayıştır bizim de hesap ödememize izin verin. fazla şımartmayın , fazla da odun olmayın. neyi beğenip neyi beğenmediğinizi söyleyin.

ilişkinin başında ya da barıştıktan sonra kısa bi müddet muhteşem bir aşık olup , harika davranıp sonra normale dönmeyin. neyseniz o olun. ha baş ha kıç ne farkeder , değişmeyin. kıskandırmaya çalışmayın. bencil olmayın. her yere gittiğimizde size haber vermemizi beklemeyin. veremediğimizde trip atmayın. ya da hiçbir koşulda trip atmayın karı gibi naz yapmayın. kontrol sizin elinizde olsun ama höt diyince susmamızı beklemeyin. alttan almayı bilin.

ama en önemlisi , kurtlar vadisi izlemeyin. izliyorsanız da özenmeyin. hiçbir kız memati ya da polat gibi bir adama aşık olmaz.

büdüt : erkeklerden bayanlara tavsiyeler başlığı ,haksız tahrik unsurudur.
    (selami, 30.05.2009 03:48 ~ 03:54)
  13. - kadın olduğumuzu hissettirin bize öncelikle. en güzel iltifatlardan biridir, "kadın gibi kadın".

- pms dönemlerimizde anlayışlı olun.

- hediye alın bize. ciddiyim. saçma ama, bunlar çeliyor aklımızı. "bana değer verdi ki parasını harcadı, bana değer verdi ki düşünüp bana bir şeyler getirdi" diyoruz. maddiyatçılık değil aslında. sadece garip bir ölçek.

- arkamızdan "x'in kıçı kocaman olm" "y'nin memeleri ne küçük la eki eki" derken iki kere düşünün. birincisi, %90 kulağımıza gelecektir. ikincisi, kocaman bir göbeğe sahipken kime bok atıyorsun arkadaşım sen?

- popüler adamlar hakkında atıp tutmayın. "brad mi yakışıklı, çocuk gibi suratı var be!" dediğinizde, biz ondan soğumuyoruz, sadece kendinizi iticileştiriyorsunuz.

- kendimizde yaptığımız değişimleri farkedin. saçımızı kestirdiysek, o gün çok güzel bir elbise giydiysek, görün ve yorumlayın.

- sırf rahat diye, cinsel hayatını dilediği gibi yaşıyor diye "orospu" damgası basmayın kızlara. sonra "kimse vermiyor be, ossbir ossbir nereye kadar?" diye ağlıyorsunuz.

- yatakta olup bitenleri herkese anlatmayın. aynısını biz de yaparsak ve herkes performansınızın nasıl olduğunu, penisinizin boyunu duyarsa, ne derece memnun olursunuz? hepiniz mi harikasınız mübarekler?

- her dediğimize inanmayın. ama şüpheciliğin bokunu çıkartıp paranoyadan paranoyaya da koşmayın. bu iki şey yüzünden bitiyor birçok ilişki.

- sadece memeden ibaret olduğumuzu düşünmeyin. bizimle konuşurken gözlerimize değil göğüslerimize baktığınızda, farketmediğimizi mi düşünüyorsunuz?

- bi de pipinizin kıymetini bilin. ne güzel ulan, ayakta işeyebiliyorsunuz. kıskanıyorum bunu.
    (sleeplessbeauty, 30.05.2009 04:01)
  14. (bkz: roger that)
    (alcoolico, 30.05.2009 04:13)
  15. kızlara, kadınlara, bayanlara tavsiye vermeyin.
    (bkz: erkeklerden bayanlara tavsiyeler)
    (i am the most important thing in my life, 30.05.2009 04:29 ~ 04:30)
  16. kadının giyimine kuşamına karışmayın. kadınları olabildiğince kapattırıp da sokakta fıldır fıldır gözlerle açık g.t göbek avına çıkmayın, ayıp oluyor.
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (hübsches baby, 30.05.2009 18:56)
  17. kadınlara güvenmeyin asla..tehlikeli yaratıklar bunlar hiç belli olmaz.
    (cherrychapstick, 30.05.2009 19:30)
  18. dürüst olun. bu kadar.
    (dinamiğin temel prensibi, 30.05.2009 19:30)
  19. gazetelerin 3. sayfa haberlerini okuyun,magazin dergileri alın, zira türk kızları ile ne sinema,ne tiyatro ne de başka bir konu konuşuluyor.bir de allah aşkına şu salakların götlerini kaldırmayın yolda bile afra tafra yapıp yürüyorlar en son elimden kaza çıkıcak...
    (my jekyll doesnt hide, 30.05.2009 19:32 ~ 19:54)
  20. (bkz: @3517045)
    (ahmak ı hayal, 30.05.2009 19:39)
  21. kendinizi kültürel anlamda mutlaka geliştirin.
    kızlara daima fazla umut verin ama asla fazla yüz vermeyin.
    kızları anlamaya çalışmayın.
    bir nebze de olsa gizem payı bırakın kişiliğinizde...
    kızlara hep onları umursadığınızı anlatmaya çalışın ama bunları asla pratiğe dökmeyin.
    en az haftada bir olmak üzere sürpriz yapın onlara...
    kıskanç olun ama bencil olmayın.
    kendinizi bilin ama ukalâlaşmayın.
    iltifatkâr ve açıksözlü olmak hep bir artıdır, unutmayın.
    vazgeçilmeyeceğiniz fikrine asla kapılmayın.
    kaybetme korkusunu kızlara en az bir kez "ayrılıksız" yaşatın.
    hayvanları sevin, doğayı koruyun.
    içki kötülüklerin ana...
    (bkz: kendinden geçmek)
    (ilişik yaşam formu, 30.05.2009 19:44)
  22. bayan kelimesini kelime dağarcığınızdan çıkarmakla başlayın. kadın ya da kız olmanın utanılacak bir şey olmadığını öğrenin. burada lafım siz hatun kişilere de geliyor. "bayan ne lan" dedirtmeyin bana, eksilediğim girilerdeki üslubu kullandırtmayın, sinirlendirmeyin.

bakın bi de şöylesi var:
    (bkz: kadınlardan erkeklere tavsiyeler)
    (kum, 30.05.2009 19:44)
  23. aldatıyorsanız biraz daha çaktırmadan aldatın, çok belli ediyorsunuz. biraz daha kurnaz olsanız iyi olcak.
    (breeze84, 30.05.2009 19:52)
  24. -akıllı olun
    -aldatmayın
    -sevmiyorsanız bsg lütfen. kimsenin düzenini gereksiz yere bozup, hayatına dahil olmayın
    -eğer ciddi anlamda üzdüyseniz yaptıklarınızın asla unutulmayacağını unutmayın. kafanızın derinliklerine kazıyın hatta..
    -ve bizden her zaman korkun.. her bi şeyi yapma potansiyelimiz vardır. hele ki çok üzdüyseniz.*
    (n excantric matmazel, 02.06.2009 11:55)
  25. ne istediğinizi iyi bilin, ne istediğini bilmeyen erkek karşısındaki kadına güven veremez. güven veremeyen erkek de kadında bir etki yaratamaz.
    (ağustos, 02.06.2009 11:59)
 sayfa  / 10

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil