apertura 2009'a kısmen yenilenmiş bir kadro ile başlayacak. bu kez takım tanıtma merasimini yapmayacağım. takım üyelerinin bazı özellikleri ve birkaç anektod.
öncelikle birbirlerine inanılmaz derecede bağlılar, saygılılar, sevgi dolular, türkçeyi son derece naif kullanmaktalar, ayrıca hem rakibe hem futbol oyununa karşı çok da
etikler. işte kanıtları olan diyaloglar;
gözünefartutulmustavsangibi:g
ıssızadayadüştüğünüzdeyanınızaalmayacağınıztekkişi: mk
herut: h
cyclops1988:c
alexander supertramp: a
g-c: nerde kaldın lan it 10 dakika kaldı maçın başlamasına, ulan kova, bu maçta bi hatalı gol ye seni sikertmez miyim sen gör. git alıştırma falan yap, vurduğun degaj da ayağıma gelsin mk. senin vurduğun topları dışarıya çıkıp almaktan canımız çıkıyor.
mk-c: ulan dün bi içmişim, bi içmişim ayakta duracak halim yok hala. ben bu yarrağa
* söyledim maçları daha geç yapalım diye dinlemedi ki ibne.
mk-a: bugün çok pis ezicez bu
çeliktepe'yi, parçalıyacaz, aslında oynamalarına da gerek yok. kaptanlarına bak peh çük gibi lan
h-a: olum kız gibi oynamayın mk şu top kız oyunu değil. vuracan ayaklarına o kadar darbeden bi şey olmaz.
h-g: lan hıyar kale orda değil taça vurdun nerdeyse mk. sikerim ben böyle işi(sinirlenip vuru top çatalda)
g-c: bi de eşofman istiyomuş başka bir emrin. git şort giy mk dizleri yara oluyomuş beyfendinin sikerim dizlerini. gel de ovayım istersen.
mk-h:
şinasi bebek dün çizdi her yerimi it, olm dokunmasana orama, hala vuruyo aahahahaha.
c-mk: aahhhhhhaaaa bacağım, kafam (maç öncesinde birbirinin üzerine atlayıp sakatlayan takım arkadaşları)
a-g: öküz gibi içme lan o suyu şişcen sonra zaten bi bok yaptığın yok bari koş lan.
h-c: arabayla geldim lan, seni bırakıyım istersen. ahhahaha nasıl inandı kelek hemen(maç sonrası yorgunluktan sonra, sokakta duran bir arabanın yanına gidip denilir, işte burda genç dimağların duygularıyla oynar göt)
... böyle sürüp giden diyaloglar ama mutlular, valla bak
edit: yüksek dozda küfür içerdiği için özür dilerim.