dip boyası gelenlerin muhabbetleri
- ayol leventte 35 milyona kesiyorlar (!!!) sen ne diye gidiyorsun metrocity'e...aaa aaaa ayıp walla, yazık parana kızz...
- ya niye ki cansu abla?.. orda da 60 milyon, masaj da yapıyorlar, ucuz bence (!!!x2) ...
diye bir zamanlar tanık olmuştum bu muhabbete iki kadın nefes almadan birbirleriyle konuşurken..
işiniz uzunsa bitmek bilmez bir ızdıraba dönüşür,sussan susamazsın konuşsan anlaşamazsın
-şekerim boyan hazırlanırken bi bardak daha çay ister misin?
-hayır saol ben bööle iyiyim...
(5dk sonra)
-(elinde kozmo-görl,hey-görl gibi dergilerle)bak sıkılma diye sana neler getirdim.
-peki saol...(ırgh&z?*!!ğgh*)
acaip yakıştı bu model sana
(jam23, 22.04.2004 22:06)
kişi:ya ben sade bişeyler istiyorum.
kuaför:aaa olur mu bu ablanın düğünü ayol, bi kere olacak şey.hayatta olmaz, şimdi saçlarını bi güzel sararız senin bööle kıvır kıvır olur, sonra onları bi toplarız, üstüne de simleri serptikmi tamam.
*
-saçını nerde kestirdin?
+niye,kötü mü?
-acemi galiba,çok kırmış saçlarını
elinde makasla kakül kesiyor olmasa büyük bir zevkle söylenecek olan "sen kesmiştin" cümlesi yüze vurulamaz,kös kös oturulur; kuaföre gitme sıklığınız kuaförün hafıza sınırının altında kaldıkça bu muhabbet tekrarlanır.
illa bir önceki kuaförün yaptığı işlemle ilgili, doğrudan olmasa da rahatsız edici şekilde olumsuz bir kaç cümle kurulur ve hangi kuaföre gidildiğini öğrenmek için elden gelen yapılır... bir de yanınızdaki arkadaşınızla sohbet ediyorsanız konuya hop atlanır, yorum yapmaya başlanır ve bir bakmışınız artık siz değil o konuşuyordur.
rahatlatıcı muhabbetlerdir.
bir yandan saçınızı yaparken bir yandan iş, aşk..vs sıkıntılarınızı dinlerler,bazen terapist yerine geçerler.
ama 10-15 senedir tanımıyorsanız yapmamanız tavsiye edilir.
bazılarının çenesi çok düşük olur, sizden aldığını ötekine satabilir.
bayan kuaförü bir deşarj merkezidir. canlarımız cigerlerimiz teyzelerimizin tüm evlilik hayatlarını dökmeleri üzere kuaför abiler dinliyormuş gibi yaparlar lakin o kadar entrikayı dinlerseler saç elden gider.
kuaförlere mesleğe girerken ezberlettiklerini düşündüğüm, bunu bilmeyene mesleği yaptırmadıklarına emin olduğum bikaç replik:
- x hanım size şöyle hareketli bi kesim yapalım (hareketli ne lan, hareket çeken saç gibi mi mesela)
- kesinlikle çok rahat kullanıcanız bi saç olucak (bok rahat kullanıcam, aynı şekli bırak az benzerini bile verebilmek için her seferinde kuaföre gidilmeyi gerektiren bi kesim yapıcak, arkana bakmadan kaç derim)
- hmmm en son nerde kestirdiniz (bu durumda verilecek en güzel yanıt size gelmiştim olucaktır. çünkü arkadaş saç kesiminize bok atmak için bu soruyu sormuştur. cevabınız karşılığnda d.t olma ihtimali yüzde binbeşyüzdür!)
- aslında size şöyle bakır tonlarına renkler çok güzel gider, teniniz beyaz; hem yaz da geliyo