gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · babaların garip huyları
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · prison brake
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · openmp
  9. · tdk sözlük

bayan duyurular  

1. bünyenin artık görmeye dayanamadığı duyurular. her yazarın belli bir limiti olsun şu duyurular kısmını kullanması için { mesela günde 2 kere } ve aynı duyuru belli bir sayıdan daha fazla kez yayınlanamasın {ben diyem 3 sen de 5 }. bu biraz sözlükle ilgili istekler bölümüne yazılması gereken birşey oldu farkındayım fakat hep aynı zımbırtıları görünce duyurular bölümünde insanda reklamlar izliyorum şuanda havası oluşuyor. mesela:

___

takaslık solak gitar
    (01:33)
    solak cort x modeli gitar var elimde. modifiye ettirmek için almıştım ama görünüş itibari ile tarzıma uygun bir gitar değil. elinde solak stratocaster, telecaster kasa herhangi bir gitar olup ta böyle bir gitar isteyenler mevzuya girsin
    (rastapasta)

___

-- kaç defadır yazılıyor bu giri ben sayamadım. hesap makinası gerekir. başka bir tanesi unirock konserine elimde ucuz bilet var felan fişman der hergün. tamam şahane bir insansın, elinde ucuz biletin de varmış ne güzel de bir kere yaz şu duyuruyu. altta kaldı duyurum bir daha yazayım diye diye çöplük ettiniz duyurular kısmını. gittigidiyor gibi bu iş için olan siteler var, kullanmasını öğren buraları elin alışsın. diyeceğim odur ki nasıl bulmak istiyorsak öyle bırakalım. yok bu tuvalet için söyleniyordu. madem hela dedik sıçmayın duyurular kısmının içine ki yardıma muhtaç insanlara yardım paketleri daha erken ulaşsın. önce kadınlar ve çocuklar. değil mi.

dipnot: deşifre olan duyurunun yazarını tanımam etmem. (bkz: for example)
    (koşarken ayağına giren kramp ile yere yığılan adam, 25.05.2009 02:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil