belki ilginizi çeker
  1. · iset antalya ya gelmişken 2 çay ısmarlasın zirvesi
  2. · yaran duyurular
  3. · nargileyi dumanlıyoruz zirvesi
  4. · yoklama
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · itü sözlük
  3. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  4. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  5. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  6. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  7. · yeşim salkım
  8. · vandallar

bay sıtkı sıyrıl  

1. altıncı nesil yeni bir yazar*.
    (cackpo, 10.02.2009 02:00)
  2. argo dili ve edebiyatına pek hakim sözlük yazarı.hoşgelmiş, sefalar getirmiş..

(bkz: @3097469)
    (irgatez, 10.02.2009 02:03)
  3. (bkz: @3475875)

girisiyle içimden geçenleri aynen yansıtmış üşenmeyip yazmış sevilesi 6. nesil yazarlardan ayrıca hoş gelmiştir ama boş gelmemiştir.
    (arif19m, 20.05.2009 02:26)
  4. saatlerdir sabırla bıkmadan usanmadan defalarca türkçe altyazı nasıl eklenir anlatmaya çalışan ulu sözlük şahsıdır kendisi.
    (yamuk prenses, 25.05.2009 00:08)
  5. suda boğulasıca, altıncı nesil, esprili, bunak yazar.

suda boğulasıca derken valla beddua değil, kendi arzusu *
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 29.05.2009 02:02)
  6. tarikatımızın en önemli simalarından. kendisi ayrıca akdeniz yöresi temsilcisi olup önemli işlere imza atmaktadır. zaten tarikatımıza mensup olan ve o ruhu hissedenler çabucak kaynaşmaktadırlar. bu da tanış olup kaynaşmamızın en önemli sebebi olsa gerek.
    (uzayi kurtaran dunyali, 03.06.2009 23:10)
  7. bir adet deli dumruldur kendisi.

benzemeyesice bana benzer. azıcık ama, çok fazla değil. hafif delidir. deli olması delikanlı olmadığı anlamına gelmez ama. takım tutmaz, kağıt oyunlarından anlamaz, okey bilmez. peki bu adamla ne yapılır diye sorarsan derim ki muhabbet edilir. hem de en derininden konular konuşulur bu adamla. rakı masasında müthiştir. zaten rakı masasında da muhabbet değil midir önemli olan! sessiz sakindir. ancak içinde kopanları, patlayan volkanları kimse bilemez. bilmesini de istemez zaten.

her lafa söyleyecek sözü vardır elbet. ancak önce bir lafa bakar laf mı diye, sonra da söyleyene bakar insan mı diye. azıcık ben gibi yani... benzeşiriz.

yeri geldiğinde ise göte göt demesini de bilir. hatırlatırız.
    (dicus carica, 13.08.2009 00:12)
  8. antalya'da zirvede tanışma fırsatı bulduğum cidden hoş sohbet yazar. biliyorum çok klişe bi giriş oldu ama devamı öyle olmayacak. durup dururken bi hikaye anlatmaya başladım ona ve o hiç beklemediğim şeyler söyledi anlattıklarım karşısında. bana yol gösterdi bi şekilde. bi söz verdim ve sözümü tutacağım. belki sonunda çok kızacağım ona ama ne olursa olsun tutacağım verdiğim sözü...

ayrıca istediği zaman çok güzel şeyler yazabilen yazardır. bakmayın öyle arada saçmaladığına. istedi mi iki dakikada öyle bi döktürüveriyor ki insanın ağzı açık kalıyor resmen. ben bile etkilendim yazdıklarından, inşallah başkaları da etkilenir.*
    (iset, 01.09.2009 10:37)
  9. beynen sürekli paralel evrenler arası gidip gelen yazar insan hayvanı. bazen muhabbetin ortasında tık diye gidiverir bu. benim tahminimce hayatı sorgulaya sorgulaya ebesinin hörekesini gördü en sonunda. yandı balatalar falan. git gide soyutlaşıyormuş sanırım. herşeye fransız oluyormuş. burdan isyan ediyorum bu yazar hayvanına. iliğimi kemiğimi kuruttun lan, çık artık bedenimden!!
    (bay sıtkı sıyrıl, 01.09.2009 19:08)
  10. uzun uğraşlardan sonra evet... şimdi bu sevimli insan delidir. evet evet delidir ama onun dışında candır can.* siz de tanıyın siz de görün. arada kendini kaybediyor tabi, melankolik havalar, gelgitler, fırtınalar, vs. ama olsun o her haliyle güzel. hmm bir de sözlükteki şu gereksiz insanlara çok takılıyor. takılma, yapma, etme, gerilme diyorum ama ikna edemiyorum kendi bildiğini okuyor yine. can yoldaştır. başın sıkıştığında ara, eli kanda da olsa yine gelir. öyle de iyi yüreklidir. hmm bir de son bir şey size uyarı sıtkıcımı çıldırtmayın, deli damarına basmayın. sonra ceremesini biz çekiyoruz anacım.*
    (bilitis, 02.09.2009 23:18 ~ 23:19)
  11. doğuyoruz, büyüyoruz, çocukluktan çıkıp hayatı keşfetmeye başlıyoruz, acı tatlı bir sürü şey yaşıyoruz... çok seviniyoruz, çok üzülüyoruz, sevgi sözcükleri söylüyoruz, küfürler ediyoruz. başımızdan bir sürü şey geçiyor, ve biz mücadeleye devam ederken hayatımıza bir sürü insan girip çıkıyor. kimisi mutlu ediyor, kimisi üzüyor, can yakıyor, kimisi de hiçbir iz bırakmadan çekip gidiyor. kimileri de öyle büyük izler bırakıyorlar ki unutmak mümkün olmuyor. unutmak gerekmiyor belki ama dersler çıkararak devam etmemiz gerekiyor. bunun farkında olan nadir insanlardan biri kendisi... verdiği sözleri tutan, yaşadıklarından ders alan biri...

(bkz: dişlerinin izi vardır belki de ruhumda)
    (iset, 06.10.2009 20:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil