bay j   

adana çık aradan

1. power fm'de dj'lik yapan, ispanyol bir anne ve türk babaya sahip, italyanca ve ispanyolcayı akıcı konuşan bunun yanında türkçesi ve ingilizcesi idare eder olan insan.. gerçek adı.. jerfi benvenistedir..
    espirilerini kağıttan okuduğunu belli etsede, yaptığı zekice espirilerle akşam otobüsünde tüm yolcuların size bakmasına neden olabilir..
    (cellman, 21.01.2005 15:50)
  2. ilk olarak number one fm'de tanışıp, sabah okula giderken serviste gülmekten ayılmamızı sağlayan adamdır. hala rast geldikçe dinlenilir, gülünür. gazete haberlerine yaptığı yorumlar ayrı bir güzeldir.
    (creepingdeath, 21.01.2005 15:54)
  3. öss ye hazırlanırken geometri testi çözdüğüm esnalarda beni teşvik eden komik şahsiyet. komiktir komik olmasna ama uzun süre devamlı dinlemeye uygun değildir kendisi, tekrarlamaya balıyor gibi bir hissiyata kapılabilirsiniz onu sürekli dinlerseniz. ama arada bir çok da iyi gelir.
    (vishnu, 21.01.2005 16:21)
  4. her cümleciğinin peşinde sürekli tam telaffuzu ile eağvet gibi bir evet ekleyen, komik hikayeler, yaşanmışlıklar aktaran, aslında hepimizi tiye almayı gayet de iyi beceren-ki bu onun işidir- şahsiyet. erkişi. power fm'de saat 18:00 ila 20:00 saatleri arasında program yapmaktadır. karısını ne kadar çok sevdiğini şu veya bu şekilde söylemekten ve sözümona patronuna takılmaktan haz aldığını düşünmeme neden olan tekrarlar yapar sürekli. uzun süreli dinlemelerde elbetteki bayar bu arkadaşımız.
    (fempusay, 01.02.2005 17:40 ~ 17:41)
  5. ismini daha yeni ünlü olduğu yıllarında yayın yönetmeni koymuştur, yıllar yılı da bay j bu ismi kullanmıştır..kimilerine göre çok geyik, kimilerine göre çok cıvık, kimilerine göre komiktir..ispanyol asıllı boğaziçi üniversitesi mezunu bir radyocudur..

gerçek ismi jerfi benveniste'dir..
    (zeus, 25.10.2005 18:47 ~ 04.07.2007 15:14)
  6. her akşam jenerik bir laanet olsun!la programına başlayan dj..
    (bkz: bela okuma kardeşim)
    (srce, 07.12.2005 00:22)
  7. evvelden cuma akşamları okul dönüşü serviste beni yarım yarım yaran adamdır.hele o aksanı yok mu.
    (keyif pezevengi, 04.04.2006 19:51)
  8. yaklaşık 6 yıldır power fm'de akşamları yapmış olduğu programla kalitesini ispat etmiş dj. an itibariyle hangi frekanstan yayın yaptığını anlayamadığım bir radyo kanalında kendisini her yönüyle taklit etmeye çalışan bir dj dinlemekteyim.

(bkz: is there a lawyer here)
    (hansvoralberg, 20.07.2006 09:54 ~ 09:56)
  9. şeklini şemalini merak edenler için; (gözlüklü bay j, bonus olan geveze)
    (bkz: http://www.gazetevatan.com/...)
    (bkz: http://www.gazetevatan.com/...)
    (zeus, 04.02.2007 15:25 ~ 04.07.2007 15:12)
  10. evlilik üzerine harika tespitleri olan power fm dj'i
    (bassmania, 06.07.2007 23:58)
  11. zamanında kendi iğrençlik anlayışını,

- eğer rüyanızda çikolatalı puding yediğinizi görüp, uyandığınızda poponuzda bir kaşık bulursanız, işte bu iğrençliktir.

diyerek açıklamış, programı burnumdan getirmiştir. o günkü akşam yemeği de yalan olmuştur.
    (colony of birchmen, 31.08.2007 03:26)
  12. telekom'a ayar vererek takdirimi kazanmış,toplum içinde dinlenmemesi gereken radyocu.hayır sonra başkalarının yanından falan geçerken gülüyorsunuz hoş olmuyor...

telekom'a verdiği ayar ise aklımda kaldığı kadarıyla:

telekom'da grev var.hizmet yok ki grev yapsınlar.yaptıkları hizmete bakıyorum da..zaten dünya hızının gerisindeler.ona bile yüksek fiyat istiyorlar..verdikleri hizmeti ise göremiyorum..speed test yapmak için sitelerine girmeye çalıştım o bile açılmıyor..nerden bileyim ben bana bahsettiğin hızı verdiğini...

tarzında ya da buna benzer şeyler söylemiş.son derecede doğru konuşmuştur..tebrik ederim.
    (seperated ways, 05.11.2007 00:14)
  13. yayın saatleri i.e.t.t otobüs yolculuğuma denk geldiğinden , kendi kendime gülmeme ve bütün bakışların üstüme çekememe neden olan program ve dj.(insanlar orda balık istifi ben gülüyorum , ayıplıyorum kendimi)
    karısı hande , oğlu , köpeği ,2. torunu isteyen annesi ve 10.000$ maaşıyla aynı zamanda aile programıdır.
    (ruhani oyun havaları, 10.11.2007 00:00)
  14. baba çocuk ilişkisi hakkında; ''bir babanın çocuğuna vereceği en güzel hediye annesini sevmekmiş, ben sevmekle kalmayıp........... hatta üstüne diğer kadınları seviyorum,bununla da kalmayıp o kadınların kız kardeşlerini seviyorum. benim çocuğum çok mutlu olmalı'' bunları söylerek yerle bir edendir.

evet toplu taşıma araçlarında dinlenilmemesi gerekiyor
    (eazy, 01.03.2008 22:00)
  15. "arkadaşlar televizyondaki reklamlara bakacak olursak, aynı gün içinde ata binmek, koşmak, zıplamak, gülücükler dağıtmak için sadece tek bir şeye ihtiyacımız var...kadın pedi"
    (heidideki terry, 24.03.2008 23:50)
  16. havayı koklayan adamla olan ilginç replikleriyle de yaran dj...birkeresinde kavga ettiklerinede şahit olmuştum, planlanmışmıydı yoksa gerçekten kavgamı ettiler onu bilemeyeceğim.
    (amele mektebi, 29.06.2008 09:30)