sıradısı olucam diye programına çağırdığı konuklarına bile seviyesiz cümleler sarfedebilen, bana göre espri yeteneği yerlerde sürünen bir stand-up'çı..
ortaokuldayken ** zafer algözle hazırladığı radyo programını dinlediğim, dinleyemediğim günlerde huzursuz olduğum, beni bazen güldüren, bazen duygulandıran, bazen ağlatan kısa boylu kepçe kulaklı adam. o zamanlar henüz şekillenmemiş kişiliğime açıksözlülüğü sonuna kadar katmış insan.
şimdi bozuldu diyosanız öyledir bilemem. ben eskiyi özlerim yalnızca...
"bu ülkede, cem yılmazın zekasına , beyazın sempatikliğine, okan bayülgenin kültürüne sahip olan bir stand-up cı olsa, 1 numara olurdu" cümlesinde adı geçen sanatçı.
programını arayan gerizekalılar yüzünden bir gün stüdyoda delireceğini düşündüğüm kişi.
şebnem ferah'ın bundan birkaç hafta önce konuk olduğu bir programda şebnem ferah'a "teniniz bembeyaz, teninizi nasıl koruyorsunuz?" diye abuk bir soru soran bir kıza, okan, "hanfendi, siz ırkçı mısınz?" diyerek gönlümüzü fethetmiştir. işin tuhafı okan'dan lafı yiyenlerin saçmalamalarını sürdürerek aşağılanmaya devam etmeleri. bu da insanda türk milletinde tuhaf bir mazoşizm duygusu - aşağılanmaktan zevk almak - olduğunu düşündürüyor.
bir kaç yıl önce oğuz aral'ın utanmaz adam karikatürünün televizyon versiyonunda utanmaz adamı oynamıştır. süper komik bu dizi ne yazık ki iki üç bölüm sürmüştür.