görseller
batuhan karadenizbatuhan karadeniz
batuhan karadenizbatuhan karadeniz
belki ilginizi çeker
  1. · cafercan aksu
  2. · ismail köybaşı
  3. · sergen yalçın
  4. · şımarmasından korkulan yetenekli genç futbolcu
  5. · arda turan
  6. · yemekteyiz e katılabilecek en alakasız beşli
  7. · fatih terim in bıktıran kaprisleri
  8. · football manager 2008
  9. · ergenlikte birden boy atan erkek tribi
  10. · itü sözlük için ne dediler
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · ezel
  3. · dersim katliamı
  4. · erkekte ses tonu
  5. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  6. · sözlük yazarlarının hayalleri
  7. · domuz gribi
  8. · kahramanmaraşlı musa
  9. · ihsan yüce

batuhan karadeniz  

sayfa  / 6
  1. beşiktaşın gelecek vaadeden, 1.90 lık genç forveti. karadeniz oyunlarında kaptan olarak çıktığı u16 takımıyla gürcistana 4 gol atmıştır.

http://www.youtube.com/...
    (nizam, 04.07.2007 02:27 ~ 02:29)
  2. fazla durmaz bu çocuk buralarda,yakında uçar gider zaten uçsun gitsin,en iyisi bu onun için,nobre ile birlik manyak ikili olur valla,bobo ile de mükemmel olur,turkcell süper lig başlasın artık.
    (offguard, 19.07.2007 01:39)
  3. milli takım hocası şenol ustaömer'in namı diğer küçük şenol'un ağzından çıkanlara göre " çabuk şımarabilen, çabuk bencilleşebilen bu yüzden çok iyi yönetilmesi gereken" futbolcudur. gençtir. yaşken eğmek gerekir.
    (dereotundannefretederim, 19.07.2007 01:51)
  4. bu yaşta "nobre'den iyiyim" diyebildiğine göre cacık olmaz bundan.

(bkz: şımarmak)
    (nox, 19.07.2007 01:55 ~ 21.07.2007 08:06)
  5. (bkz: aha buraya yazıyorum)

çok önemli bir golcü olacak bu çocuk. fiziği mükemmel, gol vuruşları harika ve yaşı daha 16.

bu taraflarda ne kadar çok kalırsa o kadar iyi. çünkü elbet uçup gider bir gün.
    (insomniaque, 19.07.2007 11:45 ~ 11:45)
  6. beşiktaşın 16 yaşındaki genç forveti.evet kendisi biraz crouchu biraz da sheareri andırmaktadır.güçlü bir fiziğe ve gol vuruşlarında başarıya sahiptir.hazırlık maçlarında aydın karabulut ile beraber dikkat çekmiştir.
    (etobur vejeteryan, 19.07.2007 19:51 ~ 19:51)
  7. adı birkaç hafta önce beşiktaşlı bir yöneticinin yaptığı açıklamada "46 numara ayakkabıya sahip olan batuhan isimli golcü bir gencimiz var, ileride bu isme dikkat edin" şeklinde geçen ve çok geçmeden kendini futbol camiasına daha da tanıtan beşiktaş altyapısına dahil genç futbolcu...
    (ageblood, 19.07.2007 20:10)
  8. batistuta'dan yola çıkarakbatugol tarzı benzetmelere maruz kalmış genç çocuk.bizim ülkemiz genç bir yetenek görmesin hemen sömürür.
    (seanpenn, 19.07.2007 20:23 ~ 20:23)
  9. hazırlık maçında gördüğü bir kızın msn ve telefon numarasını gazetecilerden birinin almasını isteyen yetenekli kişiliği zayıf futbolcu,halbuki vericekler elime nasıl döve döve adam ediyorum bak!allah herkese böyle yetenek ve böyle fizik nasip etmiyor.
    (offguard, 22.07.2007 00:21 ~ 00:23)
  10. kendisi okuduğu her okulun futbol takımını türkiye şampiyonu yapmıştır.
    (absent, 26.07.2007 07:25)
  11. 5-0 sona eren bjk-konya paf ligi müsabakasında 4 gol atmıştır kendisi. darısı süper lige
    (dirk, 12.08.2007 02:35)
  12. maradonanın pardon hakan şükürün bir numaralı veliahtıdır.
    (satiuqea, 26.08.2007 00:19)
  13. benden küçük olmasına rağmen o gol atarken, ben sopcast ile onun oyanayacağı maçı izleyebilmek için uğraşmaktayımdır. yolu açık olsun diyim bari.
    (hayalet, 26.08.2007 00:33 ~ 01:00)
  14. bugünkü gaziantep-beşiktaş maçında attığı son dk golüyle takımına (bkz: bjk) 3 puan artı sevinç kazandırmış, bu vesileyle de süper lig'de ilk golünü atmış genç futbolcu.
    (chocolattes, 26.08.2007 00:38 ~ 21:12)
  15. akıllara bobo nun ilk geldiği günlerde ayı bobo diye alay eden futbol dahilerimizi getiren küçük dev.
    (abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyzkızlargeveze, 26.08.2007 01:33)
  16. söylemesi üzücü ama ben ileriki yıllar için fazla şans vermiyorum bu genç yıldıza.türkiye bu kafayla daha çok yıldız harcar.bu zamana kadar ne yıldızlar ne maradonalar çıktı ama şu an hepsinin yaptıkları işler ortada.hem 90+5 de bir gol attı diye adamı ilah haline getirmeninde bir anlamı yok.

eğer bu ülkeden bir yıldız çıkarsa hamit,yıldıray gibi yurt dışında yetişmiş ve orda oynayan oynayan turkcell süper ligine bulaşmamış oyunculardan çıkar. acı ama gerçek!
    (muvo, 26.08.2007 13:27)
  17. 16 yaşında 1.90 boyunda zıpkın genç..20 yaşında falan ne durumda olacağı merak konusu..süper bir yetenek falan da değil bence,sadece doldur boşalt futbol stilinde top indirmede falan işe yarayabilir.ne kadar kendini yırtarsa yırtsın bi nobre olur ancak..
    (burrows, 26.08.2007 23:57)
  18. fm 2007'de 2012 yılında fenerbahçe kadromda bulunan oyuncu. arsenal, chelsea, milan ve bilimum top class takım aklını çelmekte. o kadar iyi yani.
    (tutkinjsh, 26.08.2007 23:59 ~ 23:59)
  19. kendisini ilk defa karadeniz oyunlarında izlediğim ve beğendiğim;vücut dengesi ve manevra kabiliyeti bakımından boyunun daha fazla uzamamasını dilediğim; oldukça hırslı; şımarmaması ve kendine iyi bakması halinde türk futboluna damga vurabilecek yetenekte gelecek vaadeden bir futbolcudur. dünkü bir habere göre 25 ağustos gaziantepspor beşiktaş maçında attığı son dakika golünden sonra bjk başkanı yıldırım demirören kendisini telefondan arayarak tebrik etmiş ve gidip derhal ailesi için bir ev beğenmesini ve gerisine karışmamasını istemiştir. habere göre babası polis emeklisi olan ve kirada oturmakta olan batuhan bu duruma pek bir sevinmiştir.
    (moonman08, 27.08.2007 11:28)
  20. 16 yaşında turkcell süper ligde forma giymiş ve son saniye attığı golle takımını ipten almış olması bile başarı sayılabilecek genç golcü.

attığı golde, çok zor bir vuruşu gol yapmış ve sağ ayağının üstü ile hafif aşırtma bir vuruşla topu sağ üst köşeye takmıştır. eh devamı gelir umarız.
    (insomniaque, 27.08.2007 11:39)
  21. bana artık yaşlandığımı farkettiren genç futbolcu. benden küçük insanlar beşiktaş'ta forma giyiyor, bununla da kalmayıp son dakikada gol atarak takımını kurtarıyor, ben de msn'de olsun sözlükte olsun takılmakta, para denkleştirip fazladan bir konsere gitmeye çalışmaktayım.

hayat mı lan bu!
    (almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık, 27.08.2007 12:36)
  22. ulusal takım'ın son 10 yıldaki oyun sistemine bakıldığında (yanal dönemi hariç) pivot santrafor ihtiyacı hakan şükür'le kapatılmıştır fakat hakan şükür'ün oynayabileceği süre "en fazla" 3 yıl dahadır. eğer hakan şükür sonrası "geçerli sistemi bozmamak" düşüncesi ile yola çıkılırsa batuhan kardeşimiz hakan'ın yeri için biçilmiş kaftandır, hatta kafasını kullanırsa kral'dan daha iyi yerlere de gelebilir. bu da sadece yeteneğini doğru kullanmaktan değil, ailevi ilişkilerini düzgün hale getirmesinden de geçer. zira malumaliniz hakan şükür uefa finali'ndeki penaltıyı yukarı atmasının sebebini bile babasının verdiği öğütler ile açıklamıştı, inşallah batugol bu duruma düşmez...
    (sözlük bana nick bul lan allahsız, 31.08.2007 00:42 ~ 03.05.2008 00:09)
  23. zamanında içerenköy spor klübü'nde oynamışlığı vardır. eğer beni kandırmadılar ise babası beşiktaş'ın eski kalecisiymiş, batuhan'ın yaşını küçülterek beşiktaş'a koymuştur. tam doğum tarihi 1989
    bunlar tabi aynı klüpte top tutmuş* arkadaşımın söyledikleri.
    biraz daha duyduklarımı yazayım: batuhan beşiktaş'a gittikten sonra bütün klüp beşiktaş'ın maçını izlemeye giderler arkadaşın bana söylediğine göre yaşı küçük olduğu için 1991-1992'li kişilerle oynadığı için daha çok göze batmaktaymış. tabi bunları sadece duydum kesin değil.(kısacası eksilemeyin diyorum kardeşim anlayın işte)

son olarak:itü sözlük'te her yazılanda mutlak doğruya ulaşma amacı gütmediğinden yer yer yalan, dolan, hurafe, kan ve pislik içerebilir.
    (eazy, 06.11.2007 03:07)
  24. her türk genç oyuncunun sahip olduğu bir özellik olan şımarıklığın yüksek dozda bulunduğu genç forvet. genç takımda çıkardığı olaylarla daha şimdiden kendisine antipati duydurmaya başlamıştır. beşiktaş bir an önce talibi çok olan bu oyuncuyu üst düzey bir avrupa takımına satmalıdır. ancak oralarda aklı başına gelebilir.
    (phoarbix, 06.11.2007 09:08)
  25. adam olması zor gözüken minik kardeşimizdir.
    http://www.aksam.com.tr/...
    (bkz: cin olmadan adam çarpmak)
    (bkz: dün boktun bugün koktun)
    umarım tez zamanda bi avrupa kulubüne gider ve orda biraz futbol kültürü ve disiplin sahibi olur.anca o zaman kendisinen bi halt olma olasılığı artar.
    (loomy, 15.01.2008 00:41)
 sayfa  / 6

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil