|
|
- electronic arts'ın aşmış savaş oyununun her sene yeni dönemlere uyarlamasının sonucu olarak bu sefer de gelceğe götürüyor bizi. e3 fuarında 16v16 oyananabilir bir demo yayunladılar. geçekten çok etkileyici bir oyun. battelefield'de büyük haritalarda araç kullanmanın zevkini dev robotlar(mech) kullanarak 2142'de yaşıycaz. battelefield 2'nin sistem gereksinimlerini düşününce bu nasıl bir sistem ister artık bilemiyorum.
(lucifer, 15.07.2006 13:06 ~ 13:32)
- mechaları tiberian sun'daki titan'lara hayvan gibi benziyor. aynı şirkette olmasalar, telif hakları için dava açardım. single player oyunda, yapay zeka eskiye göre biraz daha iyi, kodu mu oturtuyor gençler. onun dışında bi önceki oyundan* fazla bir artisliği yok gibi. oynayıp görmek lazım.
- 2007'e girdiğimiz saniyelerde, titan mod'unda oynarken bir anda herkes durdu ve "happy new year" diye mesaj atmaya başladı. savaş bitti, barış geldi dedim. o sırada çevreme baktım, bizim taraftaki millet patır patır ölüyordu. benide vurdular. son olarak karşı takım bizim titan'nın merkezine girip, ana gücü patlattı ve oyunu kazandı. meğerse yeni yıl mesajı yazıp, bizleri oyalamışlar. kısaca ibnelik yaptılar, bizi tongaya düşürüp oyunu aldılar. ben de dahil bizim ekipteki 20 kişiden hiç biride uyanmadı, bu olayı yedi. helal olsun adamlara!
|