|
|
- an itibariyle beşiktaş'ta bir mağaza da gördüğüm tişört sloganımsı birşey
-god is dead.... -nietchze
-nietchze is dead.... god(sfeny, 03.05.2005 21:31 ~ 21:32)
- kimi zaman mağazalara kendi tişörtünüzü götürüp istediğiniz yazıyı resmi bastırarak yaptırabilceğiniz tişört türü. kendi seçimlerinizle oluşturabileceğiniz güzel bir hadiyedir, ayrıca.
- beşiktaştaki ozalitçilerin çoğunda ve benzeri bi çok yerde uygun çözünürlükte resim götürerek yaptırabileceğiniz hediyelik/giymelik. beyaz ve açık renk üzerine baskılar daha ucuza gelir. istediğiniz hede önce bi kağıda basılır sonra preslenerek tshirte aktarılır.
yaklaşık 7 yıllık kartuşu kendinden pahalı olduğu için kullanmadığım canon printerim da bu kağıda baskı alabildiğine göre canonun yeni printerlarında da olduğunu tahmin ettiğim özelliktir ayrıca.
- fotroğrafçılarda ve ozalitçilerde yapılan bir türü vardır. ancak bunlar beyaz tişört tercih eder ki yarı transparandır. kendi tişörtünüze yaptırırsanız ilk yıkamada gitmeyeceğinin garantisi yoktur. bir de reklamcılar; şu tabelacılar falan yapmaktadırlar bu işi. kalıbı biraz pahalıdır. 50-60 ytl tutar. baskısı ise bişey tutmaz. kalitelidir. uzun süre dayanır. her tişörte olur. renkli baskının kalıbı da ona göre pahalı olur. ama böylesi daha güzeldir.
"eylülde ben bunu gördüm"
- üstünde metalika olanları makbuldür.
hatta metalika grubu üyeleri konserlerinde kendi tişörtlerini giyerler. bilmem hala sürdürüyorlar midir bu geleneği?
- beşiktaş atatürk anadolu lisesi mezunudur.ingilizce öğretmeni olan nisem günay sorduğumuzda 'çok sessiz sakin bir kızdı, mezun olduktan sonra çılgınca şeyler yapmaya başladı' diyerek bir dönem yaptığı evliliği, dövmelerini öğrenciykenki davranışlarıyla pek bağdaştıramadığını belirtmiştir.
- www.tiishirt.net
- zamanında baya heves edip ortaokul döneminde metallica baskılı tişört almıştım. satanist olayları yüzünden çöpe atmıştım.şimdi olsa on tane üst üste giyerim ama o zaman ki aklım işte.
(ofharvest, 06.04.2007 03:24 ~ 20.04.2007 17:40)
- sosyal mesaj icerikli espiritüel dilli bir tür giyim ürünü
- (bkz: mesaj kaygılı tshirt)
(burju, 28.07.2008 15:48)
|