bartlbette 

adana çık aradan

1. yeni bir üçüncü nesil yazar.hoşgelmiş.
    (mosquito hunter, 01.04.2006 03:14)

2. gelir gelmez değerini göstermiş yazar.
    şahsım hakkında yaptığı yorumla dikkatimi çeken, her yazdığını okumadan geçemediğim ve sürekli +oy verme gereği hissettiğim yazar. sadece "hoşgelmiş" diyemeyecek kadar çok memnun oldum gelişine.. çünkü çok sağlam bir birikimi ve enfes bir dil kabiliyeti olduğunu sezdim..
    sevin için yaptığı son yorumla kendisine saygının da ötesinde hayranlık duydum diyebilirim..
    sözlük için muhteşem bir kazançtır kanımca..
    (betty blue, 23.04.2006 22:32 ~ 11.06.2006 20:12)
  3. (bkz: rakı bardağı)
    (azwepsa, 12.05.2006 14:11)
  4. insan bazen eksilir eksilmekten tiksinir hayal-et olur ya biraz..işte o düşüşünü düş-üş e çevirmiş paniğini kukla yapmış bir çocuk biraz..lucky strike tüttürüp şarap içilesi insandır kendileri biraz..
    (hayatberbat, 30.05.2006 16:42)
  5. hakkındaki ilk yorumumda nasıl heyacanlanmışsam bir dünya anlatım bozukluğu yapmışım.*

bartlbette gerçek bir kalem ustası. okudukça okuyasım geliyor ve bittiğinde "ulan niye daha fazla yazmadın!" demekten alamıyorum kendimi. ama bartlbette bilir ki, edip cansevergibi; "bazen ses biter anlam bitmez, bazen de anlam biter ses bitmez"

kendisini gerekirse cebren ve hile ile yurdunun dört bir yanını kuşatarak baskı ve zorbalıkla da olsa edebiyat için her şey mübahtır düsturuyla oğuz atay öykü yarışmasına katılmaya ikna edeceğim.
    işte buraya yazıyorum. o ödülü hakediyor.
    (betty blue, 11.06.2006 20:00 ~ 21:29)
  6. yarışma vakti geldi.. geçiyor..

bartlbette sessizliğinde..

ödülü de geçtim oğuzcuğum atay için, diyebilecek fırsatı bile bulamadığım, hepsi bahane çok özlediğim yazar dostudur kendisi..
    (betty blue, 01.09.2006 14:13)