|
|
- zorla sözlük yazarı yaptığım arı, bakalım çaylıktan yazarlığa geçiş yapabilcek mi?
- senenin başında bana telif hakkı ayağı yaparak 2.2 gb'lık müzik download'ımı kesen sonra gerçek kimliğini öğrenince 102 kilocanak daldığım mimar kişi...
(okang, 04.01.2005 17:16)
- bir kaç özel rastlantı(!) sonucu aramızda özel bir telepatik bağ olduğuna karar kıldığımız neşeli kirpi saçlı mimar...kendisinin sevimli bir kedisi vardır ve ayrıca kendisi kedilere düşkündür...bekardır ama adı derya olanlara özel bir antipatisi vardır...
(bkz: dengesiz hatun hatun değildir)(okang, 04.01.2005 17:18 ~ 17:23)
- aynı okulu 6 yıl paylaşmış olmamıza rağmen okul hayatımız boyunca sadece 1-2 kere konuşmuşluğum,dersane çıkışları aynı güzergahı kullanmamız sebebiyle de cumartesi-pazar 1 yıl selamlaştığım,üniversiteye gelince vaaaay sen de mi burdaydın diye şaşırdığım günden beri çok sevmeye başladığım,bana en acıkmış ve meyve krizine girmiş anlarımda 2 adet portakal hibe etmiş,dün de manganın cdsini hediye ederek tavan yapmama sebep olmuş,hatun beğenilerimin fazlasıyla uyuştuğu angelina jolie,mimarlık tarihi dehası(!),yazın kazı stajı yapacak şanslı insan.
ha bi de bütün icq muhabbetlerine ':p' yaparak başlar.
- kayahanın bir şarkısını çağrıştırıyor:
bir aslan miyav dedi
minik fare kükredi
fareden korktu kedi
kedi pırrrr uçuverdi
yalan mı dolan mı
yoksa inanmadın mı?
- sözlüğe adapte olduktan sonra hayatı değişen zavallı arıcık...git de biraz projene bak olm...
(okang, 17.01.2005 03:32)
- bugün hemşehrim olduğunu öğrendiğim ve sorguya çekerek bunalttığım arı, oysa projesi varmış kendisinin. swh...
- yurdum insanı.okulda ilk tanıştığım kişilerden.
mimar adayı.ayrıca kendisi kelepir mal bulmasıyla da ünlüdür.
belki ünlü değil de ballıdır bilemiyoruz.
- olimpik yayı ve hala gelmeyen okları ile potansiyel seri katil derken artık oklarına ve hatta bir de hedefine kavuşan süzme seri katil...zaten manyaktı yayı aldı iyicene zıvanadan çıktı...ey ahali özellikle yakın çevresindeki dişicanlar kendinizi saklayın bu deliden...
(okang, 27.12.2005 02:47 ~ 30.05.2006 02:37)
|