barfilozofu   

adana çık aradan

1. şairlere çok saygılı bir yazar. tebrik ediyorum kendisini.
    (deniz büyücüsü, 21.02.2007 14:56)

2. akşam akşm beni güldürmüştür. sempatik insan vesselam
    (ben de öyle biliyordum, 02.03.2007 23:36)
  3. yiğit bir gençtir. sözünü sakınmaz. severim.
    (insanlığa adanmış bir hayat, 15.03.2007 16:13)
  4. son zirvede* karşılıklı oturduğumuzç eve dönüşte 1 km kadar birlikte yürüdüğümüz sohbeti sağlam kafa dengi, kanka listeme hemen eklediğim arıcan.
    (gulersem, 22.04.2007 09:59)
  5. her daim beni neşelendiren sevimli yazar. yazıları ilginç olduğu kadar iddialıdır da...
    bu nick altı girilerini okul yıllıklarına yazarmış gibi doldurmayı sevmediğimden kendine hayatında başarı falan dilemiyorum. zira kendisi zaten bilgisayarla, chatle, insanlarla uğraşmakla kafayı bozmuş bi insandır. ne desek azdır. dolayısıyla mutlu kalsındır.
    (badangel, 06.06.2007 10:05)
  6. taksim meydanı'nda durduk yere iki apaçiye omuz atıp, küfür eden ve apaçileri kovalayabilen hatun kurtarıcısı, maganda düşmanı, nevi şahsına münhasır kişiliktir. zirvelerde şu ana kadar gördüğüm en geyik birkaç adamdan birisidir. efsane msn diyaloglarına sahip olduğunu iddia eden bu şahıs, çoğu zaman zirvelerde, nick uyumunu kusursuz bir şekilde bizlere göstermektedir.
    (dünyayı kurtaran adam, 09.06.2007 14:33)
  7. anti apaçi. sözlüğün en delikanlı adamı. her zirvede yan yana oturduğum rakıcı, biracı, tekilacı. doğal ortamında görülmeye değer üstün şahsiyet. taksim meydanı'nı tek başına korumaya and içmiş bodyguard. seviyoruz kendisini.

farklı fikirleriyle ve dost canlısı-candan kişiliğiyle kalbimize taht kurmuş olan, chat kanallarının vazgeçilmez çapkını. güçsüzlerin sesi. gücüyle övünenlerin ezeli düşmanı. barzo... itü sözlüğün delikalılık ikonu.
    (aberrant, 09.06.2007 15:08 ~ 15:15)
  8. "hasss....ashakkert" tepkisini vermeme neden olmuş yazardır. 700 küsür girisini bir hamlede silerek bomba gibi düşmüştür sözlüğün tam orta yerine. nedenini merak ediyoruz. itü sözlük magazin servisini göreve davet ediyoruz.
    (aberrant, 14.06.2007 12:30 ~ 12:32)
  9. (bkz: dadaist)
    (hypnotica girl, 25.06.2007 00:08)
  10. sol frame'de her gördüğümde "barzifonlu" diye adını okuduğum 4. nesil yazar.bilmiyorum neden?
    belki şundandır:

(bkz: barzifonlu mustafa paşa)

mesaj ve azıcık tarih araştırması üzerine edit: bu kadar götümden paşa ismi sallıyacağımı sanmıyordum.
    merzifonlu olacakmış, ve de kara.

(bkz: merzifonlu kara mustafa paşa)
    (red zeppelin, 25.06.2007 00:10 ~ 00:15)
  11. evde kalırsam bir umut belki beni alır diye son derece iyi davrandığım insan kişi.
    (pistachio, 03.08.2007 15:17)
  12. chatten sorumlu sözlük bakanı
    (korkusuz ördek, 15.08.2007 23:51)
  13. (bkz: uçtu uçtu)
    (insert coin, 28.08.2007 22:48 ~ 22:49)
  14. şakacı bir yazardı. arkasından "iyiydik lan" diyorum.
    (demiurge, 28.08.2007 22:52 ~ 23:00)
  15. hoş sohbet ayının tekiydi.
    (kkadirr1989, 28.08.2007 22:59)
  16. havuz'da boğulan arı. neden oldu anlamadım..
    (great dilemma, 29.08.2007 00:10 ~ 00:11)
  17. çok komik bi şekilde sözlükten uçmuş canım arkadaşım. o kızana kadar bu girinin zevkle okunacağından eminim. o kızınca silme düşüncesindeyim.
    uçurulmadan önceki son mesajlaşmaları şu şekildedir. (hatam varsa düzeltsin)
    sevgili arkadaşımız bi an için nasıl bir havaya girdiyse moderatör alemine "tatile çıkıyorum haberiniz olsun. bi şey olursa bi süre buralarda olmayabilirim" gibisinden bir mesaj gönderiyor. bahsi geçen eski yazarımız msn de bunu bana yazdığı anda gözlerimden yaş gelene kadar gümlmüştüm ve inanamamıştım nasıl cesaret edebildiğine. ama olay burda bitmiyor;
    geyiğe doymak bilmeyen pek muhterem dostum bu sefer de hatırladığım kadarıyla; "beni de moderasyona alın" gibisinden bi mesaj daha atar yüce moderasyona. bu mesajı bizim kadar komik bulmayan pek saygıdeğer moderasyon ekibimizden bir abimiz de "moderatör değil ama çaylak yapabiliriz" tarzında bir cevap oturtur bizim oğlana. arkasından kaşınan yerleri kaşınmaktan kabarmış olmasına rağmen kendini kaşıtmakta ısrarcı olan barfilozofumuz "bari statümü entilijans yapın" gibi bir mesajla yazarlık hayatına kendi elleriyle son verir...
    bana son derece komik ve cesurca gelen bu eyleminden dolayı kendisini kutluyor, manha de carnival ve bendenizin gecenin bir vaktinde dakikalarca yarılmamıza sebep olan bu olayı bizlerle paylaşmaktan esirgemediği için kendisine teşekkür ediyorum.
    yine de içinde hiç bir kötü niyet barındırmayan, sözlüğe girmek için hala can atan ve kesinlikle iyi bir yazar olduğundan kuşku duymadığım bu arkadaşımızın tekrar aramıza dönmesini çok isterim. zira hesabımı kitlediğim için o kadar pişman olmuş bir yazar olaraktan onun şu anda neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. aramıza dönemesen de sen hep kalbimizde yaşıyor olacaksın. rahat uyu.
    (bkz: toprağın bol olsun)
    (badangel, 13.09.2007 20:35)
  18. adıyla soyadının eşsiz uyumuna hayran kaldığım eski arı.itiraf ettim kendisine tebessüm etti.öyle yani
    (falasquil, 20.10.2007 21:00)