barbie ve ken bebeği öpüştürmek   

adana çık aradan

1. 0-5 yaş arası çocukların yapmaması gereken eylem.ileri yaşlarda sapkınlığa yol açar.hem nedir canım başka oyuncak mı bulamadınız? bugün öpüştüren yarın fransız öpücüğü yapar ondan sonrası allah kerim.ileri yaşlarda saplantı olur hadi bir deneyeyim bende derken boka sarmış iş.
    (bkz: amca kızın orospu olmuş)
    (kremberiz, 09.11.2007 13:34)

2. (bkz: barbie ve barbie bebeği öpüştürmek)

bizim zamanımızda ken bebek yoktu ya da yeni çıkmıştı. o yüzden lezbiyen ilişki kurmak zorunda kalırdı barbie bebeklerimiz. napalım kader utansın.
    (kitiara uth matar, 09.11.2007 13:35)
  3. (bkz: benim hiç barbie bebeğim olmadı amca)
    (kukumsal, 09.11.2007 13:42)
  4. açıkçası öpüştürmekle kalmıyor bu eylem. cinsel ilişkiyi çağrıştıran şeyler de yapılıyor. hatta daha kötüleri. televizyonların çocuk üzerinde ciddi bir etkisi olduğu her zaman söylenir, şimdi bu olayı hatırlayınca "harbiden de var." diyorum. bir dönemin çocukları sharon emel vakasını hatırlayacaktır, kocasının bir takım organlarını kesmişti ya da bıçaklamıştı neyse. bundan etkilenen kuzenim zavallı ken'in zaten belli belirsiz olan çükünü kesmişti. bebeklerle oynayan çocuklar bilir ken'in çükü bir kabartmadan ibarettir, tavşan makas la o çıkıntıya birkaç kesik atıldığını düşünün, o şekilde. şimdi bakar bakar güleriz. üç tane ken'in üçünde de aynı kesikler mevcut. ne günlerdi be!
    (fb, 29.11.2007 14:29 ~ 14:31)
  5. oyuncakları kobay olarak kullanma eylemidir.
    (rahip, 29.11.2007 14:53)
  6. özellikle anaokulu yıllarında aşık olunan kişiyle birlikte kikirdeyerek yapılan deneysel çalışma. bir sonraki level ise ken ve barbie nin yerine almaktır.

(bkz: anaokulu aşkı)
    (applepie, 29.11.2007 14:59 ~ 15:00)
  7. bunun aslında daha öncesi vardır, o da şöyledir ki efendim ken'e barbie evinden aldırılır bir güzel oda içinde çeşitli ufak kutulara lunapark, sinema, dondurmacı havası verilerekten, şehir ambiansı sağlanaraktan tur attırılır, tabii akabinde ken ve barbie sinemaya götürülür, sonra mevsimlerden yazsa barbie ile ken terasa çıkartılıp gerekli romantik ortam sağlanır sonra da çocuk aklıyla bir güzel öpüştürülür.
    zira bu durumda ken'i erkek çocukluk arkadaşına emanet etmemek lazım gelir, hadi bizim zamanımızda neyse de * şimdiki çocuklar malum...
    (bkz: yapma canım yapma arkadaşım)
    (sekizinci cüce, 29.11.2007 15:14 ~ 15:14)
  8. tüm yalvarmalarına rağmen kendisine bir ken bebek alınmayan kızların, saçlarını kısacık kestikleri bir barbie ya da kardeşinin action man'iyle yaptıkları ama illaki yaptıkları iştir.

(bkz: ben değil bir arkadaş)
    (kedikara, 03.12.2007 01:03)
  9. 13-14'lü yaşlarımdayken "barbie ve ken i bacak omuza pozisyonuna sokmak" şekline ilerlettiğim eylem.. utanıyorum, evet.. 8 yaşındaki kuzenim bi anlam verememişti tabii, terbiyesizmişim, affetsin beni..
    (escaflowne, 03.12.2007 01:13 ~ 01:14)
  10. ben adı geçen eylemi yapmıyor/yaptırmıyor, barbie bebeği, "siktiğimin keni" diye kendim öpüyordum. bi divan vardı, onun altına girip. lan ne pis, sapık adammışım kendimden utandım amına koyim.
    (ellaam, 03.12.2007 01:36)
  11. oğlan çocuklu ailenin kız çocuklu aileye "akşam oturması"na gittiği gün erkek çocuğun yaptığı eylem.zira kendi evinde barbie ve ken yoktur,sadece actionman vardır.yanında actionman'ini getirmiş ise ken bok yemelidir.barbie'yi actionman öper.yok evde bırakmışsa ken ile....daha fazla uzatamayacağım galiba.böyle.
    (slowmotion, 03.12.2007 01:56 ~ 01:56)
  12. barbie ile kahverengi oyuncak ayıları öpüştürenler de vardır. bu çocuklar büyüdükten sonra da bir türlü dikiş tutturamazlar.
    (lo li ta, 06.12.2007 19:10)
  13. (bkz: sanal bebek)
    (sadalet, 06.12.2007 19:15)
  14. benim çok daha pis fantazilerim vardı. biraraya getirdiğim ninja kaplumbağa, batman, örümcek adam ve bilumum süper kahraman figürlerini bir turnuva şeklinde dövüştürürdüm. turnuvayı kazanana da ablamın oyuncaklarından arda kalan barbie'yle sevişme şansı doğardı. gerçi tek yaptığım barbie'yi soyup kazanan süper kahramanla öpüştürmek ve üst üste yatırmaktı. bunların ilkokula giden bir çocuk için normal şeyler olmadığını şimdi anlıyorum tabi. allah'tan süper kahraman figürlerini soyamıyordum, neler olurdu tahmin bile edemiyorum.

(bkz: çocuk aklı işte)
    (bkz: ben sapık değilim amca)
    (bkz: oh devam et barbie)
    (ceyyar kermit, 06.12.2007 19:20)
  15. (bkz: oyuncakları kötü emellere alet etmek)
    (psikopat yazar, 06.12.2007 19:22)
  16. (bkz: freud görse gözleri dolardı)
    (kara murat benim, 06.12.2007 19:57)
  17. barbie ve ken gezintiye çıkarılır.salondaki bir kanepeye sinema, sandalyelere sokak, sehpaya da barbie'nin evi havası verilir.barbie'nin evinde kızını bekleyen saçları kabartılmış bir barbie anne olur.bu anne kötü yüreklidir ve oyunun sonunda barbie'nin başına işler açacaktır.

barbie ve ken elele bütün salonu dolaşırlar.tam da barbie'nin evinin önüne geldiklerinde barbie ve ken öpüştürülür.bu esnada içerden barbie'nin kötü kalpli aliye rona kılıklı annesi çıkar.barbie'nin saçını başını yolar.ken'i de kovar.ken de herhangi bir delikanlılık belirtisi gözükmez.ha ama ken'i oynatan arkadaş psikopatsa ken de barbie'nin annesine tekme tokat dalar.

oyunun bir sonraki evresinde ise barbie'nin hamile olduğu görülür.elbisesinin altına peçete sokularak hamile yapılan barbie, oyunun sonunda peçeteyi doğurur kenle evlenip mutlu mesut yaşarlar.

tabi bir öpücükten barbie'yi hamile bırakan türk filmleriyle büyümüş bir çocuk kafama s.çayım o ayrı konu.
    (hürrem, 21.02.2008 19:32)
  18. türk filmlerinin etkisiyle olsa gerek bizde ken bebeğe ken denmezdi asla. banko ismi vardı: murat! barbie de genelde zeynep olurdu. türk örf ve ananelerine uygun bir oyun geçerdi böylece... oyunu kişiselleştirme çabası mıdır nedir bu bilinmez..
    (kedikara, 21.02.2008 19:53)