abd başkanı barack obamanın bir amerika televizyonuyla beyaz sarayda yaptığı bir röportaj sırasında kendisini rahatsız eden bir sineği osmanlı tokadıyla bertaraf etmesi olayıdır.
ya bu adam çok karizmatik. politikacıları sevmem ama böyle bi adam arkadaş. öldürdükten sonra ee nerede kalmıştık diyor muhabire. böyle bi sırıtmalar falan, pozlar.
http://www.youtube.com/...
canlı yayında öldürmemiştir.bir röportaj sırasında öldürmüştür,görüntüler de daha röportaj yayınlanmadan internete düşen band kayıtlarıdır.fakat göründüğü gibi obama iyi bir avcıdır,dikkat edilmesi gerekir.seni de avlar beni de
edit:durup dururken aklıma geldi.bazıları neden geyiği bu kadar ciddiye alır.aptallar.başlıkla falan alakası yoktur,yanlış anlaşılmasın.duvara bakıp düşünürken aklıma geldi yani
sıkıcı bir röportajı ilgi çekici hale getiren olaydır
kendisinin oyunculuk konusunda ne kadar başarılı olduğunu gösterir
gelecek bir kaç yıl içinde çok kanlı savaşların yaşanacağına alamettir..
(bkz:
yok daha neler)
sanki adam da küçük çocuk.mehmet ali birand utanmasa "ay ne de güzel öldürdü gördünüz mü,cağnım ya" diyecekti.böyle bir şeyi bile sempati ile karşılayan amerikan halkına "ivrençsinizzzzzz" demek istiyorum.
sevda demirel de canlı yayında hande ataizine tokat atmıştı. aklıma geldi öyle paylaşayım dedim.
konuyla ilgili olarak bir haber sitesinde şöyle bir yorum gördüm:
"ben de bir iş yapıyorlar sanıyorum, meğer sinek avlıyorlarmış"
gül gül öldüm. evet.
insan lan bu iğrenç bir sinekse öldürür hey allahım. bir de haber yapmazlar mı obama canlı yayında sinek avladı diye. ben de işleri rast gitmedi herhalde dedim adam meğersem şap diye indirdi sineğin kafasına. ilahi ki bu kadar derin bir milletken yozlaştırılıyoruz.
(idiot, 18.06.2009 00:26)
demeçlerini derken sık sık mizahi bir üsluba başvuran başkan obama'nın, krizin ulaştığı boyutları işaret ederek "işler o kadar kesat ki sinek avlıyoruz" mesajı vermesidir. (hepimizin bildiği üzere "
sinek avlamak" deyimi her kültürde "işlerin kesat gitmesi" anlamına gelir)
canlı yayını yapan sunucunun gevrek gevrek, yalaka bir şekilde gülmesine sebebiyet veren durumdur. barack, sineği üldürmeden önce ve sonra ne derse desin bu sunucu gülmüştür. lan oğlum delikanlı ol lan biraz dönüp sana "this fly is so gay like you" dese yine gülüceksin neredeyse!
o değil de barack "i got the sucker." dediğinde ne güldün o kadar onu anlamadım. tamam argolu espiri yaptı bravo nedir yani!
(i c a, 18.06.2009 00:37)
(bkz:
miyagi)
sonrasında da "başkan obama'nın gündoğumunda karate çalışan siuleti"ni izleyeceğiz sayın seyirciler
stay tuned
rte say "siz öldürmeyi iyi bilirsiniz"
"o elini bi kere indireceksin"
"tankın üzerine çıkıp sinek öldürmekten zevk alanları tanıyorum"
kendisinden güçlü olmayan varlığa karşı
orantısız güç kullanmıştır. bu tür vakalara alışıktır zaten amerika.
(bkz:
ironi)
(sheed, 18.06.2009 01:14)