gündem
  1. · ezel
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · ibrahim üzülmez
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · okan bayülgen
  8. · fiskobirlik
  9. · musahipzade celal

bar tuvaleti  

1. son yıllarda erkekler kısmında kondom otomatlarının olduğu, ama oldu olası "abi şu kız taş gibi yaa", "olm kız bana yazıyo", "yaw kızın yanında adam var" gibi muhabbetlerin döndüğü kusmukla harmanlanmış sidik kokan wc tipi hücre yapısı...
    (demouser, 26.03.2008 01:03)
  2. her türlü ibneliğin döndüğü yer. uyuşturucu alanlar, yiyişenler, kavga edenler, hatun cinsine yazanlar, erkek cinsine yazanlar, kendi cinsine yazanlar, ibneler, travestiler, lezbiyenler alayı ordadır. üstelik sıçanlar masum kalır bunların yanında.
    (barfilozofu, 17.06.2009 17:50)
  3. genelde kafalar iyi olduğundan pisuvarlara işenmez..pisuvarın alt bölgesindeki kalebodurun üzeri damla damla sidiklerle doludur..

çok mal adamlar var velhasıl..lan evde de böyle mi işiyorsun sen ? herşeyi geçtim o yerlerdeki damla damla sidikler midemi bulandırıyor benim..sonra bi bardan kız ayarlıyım havaları,bi havalar..lan aptal pisuvarı tutturamıyorsun sen diğerini nasıl tutturacaksın.onu geçtim barda klozet varsa o daha fena..klozet kapağının üstü sarı sarı böyle.ağzınıza sıçayım başka birşey demiyorum..
    (ilkokul esprisi, 17.06.2009 17:57)
  4. (albastropos, 17.06.2009 18:13)
  5. içenlerle sıçanların ortak kullanım mekanı.
    (bkz: içip içip sıçmak)
    (kırmızı kara ağaç, 17.06.2009 18:21)
  6. içen kişinin tipini, duruşunu, kafa durumunu hatta bazen hayatını sorgulama yeri.
    (spiderland, 17.06.2009 22:33)
  7. "o kadar kötü kokmak ki koklayanın burnunu düşürmek"

evet. özellikle taksim ve civarı, biranın eşek yüküyle tüketildiği yerlerdeki barlarda görebileceğiniz tuvaletlerdir. allahım o ne koku. o nasıl bir sarıdır bütün fayanslara hakim olan. bedenimi titreten. kendimden geçiren.
    (dushekimi, 19.06.2009 17:40)
  8. o kadar kokmak ki koklayanın burnu düşmek mekanlar olmanın dışında naçizane gözlemlerime dayanarak kırmızı mekanlardır.bunu ne adına yapıyorlar anlamadım,bir burger king mcdonalds tadı var bazı barların tuvaletlerinde.sekiz yapıldığı da görülmüş,cesaret takdir edilmiştir.
    işbu kırmızı tuvaletli barlar için bakınız vermeyi borç bilirim.
    (bkz: if)
    (bkz: ooze)
    (bkz: dib sahne)
    (düttürü dünya, 19.06.2009 17:42 ~ 17:55)
  9. ölü babanne kokan yerlerdir oraları hep boyuna...
    (dereye inip taş bulamayan adam, 19.06.2009 17:54)
  10. özellikle unisex tuvaletlere sahip barlar kesinlikle tercih edilmemelidir. klozet kapaklarında spermleri olan bir bara gitmiştik bir keresinde.
    tanrım tam sıçarken kapıyı zorlayan sarhoşlar.
    mide bulandırıcı.
    (anathema se, 19.06.2009 18:17)
  11. eskişehir'de bir barda buzdolabı kapağından yapılma kapısı olan tuvalettir.
    (lectus, 19.06.2009 18:20)
  12. içilen alkolün üzerine birde o pis koku double kafa yapar ve aynanın karşısına geçip, kimsenin sizi göremeyeceğini check edildikten sonra akla hayale gelmedik hareketler yapılır.içinizde bir canavar uyanmıştır sanki.daha önce kimsenin sergilemediği ve muhtemelen de sergileyemeyeceği mimikler sergilersiniz.aynada size bakan ve o absürd eylemleri gerçekleştiren kesinlikle siz değilsinizdir.kedi de değildir.

tuvaletten çıkınca anında o ruh halini terkedersiniz.az önce yaptıklarınızı düşünüsünüz ve bir an kanınız donar.garsonu çağırıp bir diğer bira söyledikten sonra herşey normale döner, unutursunuz.
    (nereden sevdim o salimi, 19.06.2009 18:20)
  13. kadınlar tuvaletiyse şayet barda asılan tüm yılışık tiplerin tarifi verilip uyarısı yapılır, yine bahsi geçen yılışık tiplerin gerzekçe asılma taiktikleriyle dalga geçilip en hafif anlamıysa taşak geçilir. aksesuar, giysi ve elbetteki vücut için de karşılıklı iltifatlaşılıp masaya dönülür.
    (kozmik kuzu, 20.06.2009 01:31 ~ 01:40)
  14. hiç bir yere dokunulmadan hatta gerekmedikçe musluğa dokunmamak için ellerin bile yıkanmayacağı, hijyenik olmak için hijyenden ödün vermek gereken mekanlar. tabii aslında biraz da mekanın sınıfına göre değişir. yani ayıptır söylemesi biranın 10 lira ve üzeri olduğu yerlerin tuvaleti de bal dök yala cinsinde olurken, bira fiyatı düştükçe ters orantılı bir şekilde pislik oranı artmaktadır. yani oraya buraya işemeyi bir noktaya kadar anlıyorum sonuçta göz görmüyor (bir arkadaşım pisuvar diye dayının ayağına işiyip tek yumrukla nakavt olmuştu ama bunun detayları pek yakında...) da lavaboya kusmak nedir arkadaş? ya da pisuvarda mastürbasyon nedir, nasıl bir fantezidir bu ? zaten şu kondom otomatlarından da bir allahın kulunun bişeyler aldığını görmedim en çok 'ehehe alsam mı lan gece şu bana yavşayana kayarım' tarzı gerçeği yansıtmayan böbürlenmeleri işittim bu zamazingonun yanında.

bir girinin daha sonuna gelirken diyeceğim o ki tuvaletle pek haşır neşir olmamak için bu tür yerlerde bira gibi çiş getirici içkileri değil de vodka, tekila ya da değişik kokteyllerle gecenin keyfini çıkarmak yapılacak en akıllıca hareket olsa gerek.
    (emo the unlucky polar bear, 20.06.2009 02:01)
  15. igrençtir...
    (sarc, 20.09.2009 22:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil