hiç bir yere dokunulmadan hatta gerekmedikçe musluğa dokunmamak için ellerin bile yıkanmayacağı, hijyenik olmak için hijyenden ödün vermek gereken mekanlar. tabii aslında biraz da mekanın sınıfına göre değişir. yani ayıptır söylemesi
biranın 10 lira ve üzeri olduğu yerlerin tuvaleti de bal dök yala cinsinde olurken,
bira fiyatı düştükçe ters orantılı bir şekilde pislik oranı artmaktadır. yani oraya buraya işemeyi bir noktaya kadar anlıyorum sonuçta göz görmüyor (bir arkadaşım pisuvar diye dayının ayağına işiyip tek yumrukla nakavt olmuştu ama bunun detayları pek yakında...) da lavaboya kusmak nedir arkadaş? ya da pisuvarda mastürbasyon nedir, nasıl bir fantezidir bu ? zaten şu kondom otomatlarından da bir allahın kulunun bişeyler aldığını görmedim en çok 'ehehe alsam mı lan gece şu bana yavşayana kayarım' tarzı gerçeği yansıtmayan böbürlenmeleri işittim bu zamazingonun yanında.
bir girinin daha sonuna gelirken diyeceğim o ki tuvaletle pek haşır neşir olmamak için bu tür yerlerde bira gibi çiş getirici içkileri değil de
vodka,
tekila ya da değişik kokteyllerle gecenin keyfini çıkarmak yapılacak en akıllıca hareket olsa gerek.