|
|
- perg efsaneleri'nin yazarı.
- genç fantastik edebiyat yazarı. bir bankada çalışsa da aslında o bir süper kahraman. yeni bir roman yazacağını duyduk, fantastik olmayan.
- bu yarattığı dünyayı yaratırken hayal gücünü çok zorladığını, bir sene boyunca hayal gücünü nadasa bırakacağını söylemiş olan yazar.
- türkiyenin fantastik kurgu dalında ilk serisini yazmış yazardır.. dört kitaptan oluşan perg efsanelerini yazmıştır.. türk fantastik kurgu okuyucularına önder olmuştur..
(bkz: korkak ve canavar)
(bkz: merderanın sırrı)
(bkz: bataklık ülke)
(bkz: tanrıların alfabesi)
- insana anadilinde yazılmış bir fantastik kurgu kitabı okutma zevki yaşattığı için bile eli öpülesi abimizdir. bunun yanında "bunu ben düşünmüştüm" ikilemi yaşatmadığı her satır için de kendisine saygı ve sevgi gönderiyoruz. ikilem yaşattığı noktalarda ise aynı dili konuşmak aynı coğrafyayı paylaşmak ve böylesi güzel bir kültür dokusunun getirdiği ilginç ve karışık gelenek ve beyin yapısı göz önüne alınarak sempatik gülümsemeler savuruyoruz. okuyun okutun...
- ikinci kitabını benim için imzalayarak ta kıbrıs'a ücretsiz olarak gönderen, bir roman yazdı diye kesinlikle havalara girmeyen, yapacağınız tüm eleştirileri hoşgörü ile kabul eden ve elinden geldiğince açıklayan mütevazi bir yazardır.
kendisine "romandan biraz türk filmi havası aldım" dediğimde tokat gibi cevabı yemiştim: "zaten bu da türk romanı, içinde bizden birşeyler olsun istedim."
istanbul'a geldim, ayağıma kadar seminerlere geldi, bir gidip yüzünü göremedim, "selam, ben o zamanında kitabınızı gönderdiğiniz veletim ihi" diyemedim ya uyuz kıl herifin tekiyim ben..
- istanbul atatürk fen lisesi 1994 mezunudur
- eskiden nur cemaati'ne mensup olan, daha sonra ayrılarak yakın zamanda o günlerle ilgili şakird adında bir kitap yazan yazar.
(talen, 07.05.2007 12:51)
|