barış bayraktar 

adana çık aradan

1. pamuk prenses 2 gibi kısa filmlerle ortaya çıkmışş, daha sonra cnne kadar konuk olmuş, adından söz ettirmiş yetenekli yönetmen.
    uzun metrajlı bir film için hazırlıklara başlamış insandır ki merakla beklenmektedir..
    (ya moor, 06.07.2006 15:46)
  2. sıradaki filminin isminin my sweet dildo olacağını açıklamış, filmde de nuri alço ve şahin k.'yı oynatmayı düşündüğünü söylemiş olan yönetmen. film, sir sex shop'te geçecekmiş herhalde...

merakla bekliyoruz my sweet dildo'yu. keşke kadroda tecavüzcü çoşkun da olsa demekteyiz şimdilerde, nura alço, tecavüzcü ve şahin k.'nın beraber oynadığı bilm nasıl bir şey olur ben hayal edemiyorum.

dipnotçuk: bu sefer ben soundtrack yapmak istiyom layn
    (manticore, 06.07.2006 15:52)
  3. ege üniversitesindeki söyleşisinde gördüğüm kadarıyla sempatik bir insan. beş sene işletme okumuş, hiçbir şey anlamamış ve öğrenmemiş, sonra tekrar öss'ye hazırlanıp maltepe üniversitesi'nde sinema televizyon okumaya başlamış.

tarantino benzetmesi yapmışlar, snatch demişler, "evet benim yapmak istediğim bu, ama henüz yapmadım" diyor. açıkçası, pek çok kişinin entel görünmek adına "ne lan bu? basbaya sıkıcı işte" diyemediği filmleri sevmediğini söylemesi, "ben aksiyon istiyorum, macera istiyorum" diyerek kendi yolunu çizmesi takdire şayan.

teoman'ı sevmiyormuş, "o bile sinema yaptı ya oy anam oy" şeklinde dalga geçti çokça.

911 adında bir şiir kitabı yazmış, acil durumlarda okunabilirmiş şiirler. cep kitabı boyutunda basılacakmış, sevdicekle kavga mı ettiniz, hemen açıp bakacakmışsınız. yalnız şiirler "kosinüs 60 kadar güzelken sen hangi sarhoşluklarda parçaladın beni ey hipotenüs güzeli" tarzı absürd şeyler biraz, ben sevdiğime okumazdım yani, okuyana da saygı duymak lazım tabi.

my sweet dildo hakkında ümit verici konuştu, gelsin izleyelim diyoruz.
    (blue danube, 13.01.2007 01:44 ~ 01:45)
  4. tarantino'ya benzetilmesi karşısında, ki pamuk prenses 2 de bu etkileşim oldukça belirgindir, "fatih akın sinemasına daha yakınım" demiş genç yönetmen.
    (my life without me, 16.01.2007 16:30)
  5. pamuk prenses 2 'yi sadece 350 ytl gibi ufak bi bütçeyle çekmiş olan genç yönetmen. ayrıca baş rolünde erkan can ın oynadığı synthetic isimli kara mizah tarzı bir kısa filmi de mevcuttur. filmleri buram buram tarantino kokmaktadır lakin yine de my sweet dildo yu da bi çeksin pişsin biraz daha belki kendi tarzını yaratır düşüncesindeyim.
    (bad bad whiskey, 02.03.2007 03:14)
  6. filmleri türkiye şartlarında farklı görülebilen bir bakış açısına sahip,böyle kişilerin de bu ülkede olmasından mutluluk duyduğum, fakat çok da izleyiciye bir şey kattığını düşünmediğim yönetmen en son, filminde üstsüz görülecek düzgün fizikli bayan bulmaya çalışıyordu.
    (rita, 22.04.2007 18:39)
  7. http://www.myspace.com/...
    (the ghost of tom joad, 29.06.2007 03:21)
  8. özgür b. nin ağabeysi.
    (inti illimani, 12.03.2008 01:29)